lifeapps

Case

Effectief leads genereren voor LifeApps

InfoSupport maakt met LifeApps de slag naar het structureel generen van leads in de zorgsector. Bikkelhart heeft daarbij het volledige traject van merkpropositie tot implementatie begeleidt en verzorgd.

De zorg beter maken

LifeApps heeft als missie de zorgdienstverlening in Nederland beter te maken, door te bouwen op bewezen oplossingen, gecombineerd met technologische innovatie. Samen met klanten en partners realiseert InfoSupport zorgoplossingen die ertoe doen.

Zorginnovaties in de spotlight

Met de introductie van LifeApps heeft InfoSupport een krachtig merk neergezet. Daarmee kan zij haar bestaande en potentiële klanten spectaculaire innovaties laten zien.

Op LifeApps.nl zijn zorgtoepassingen met o.a. de Hololens, Thuismeter en Client360 te vinden. Daarnaast is LifeApps prominent aanwezig op Health Tech events en seminars waar het thema zorginnovatie centraal staat.

hololens
client360
screenconsult

Product Vision Board

Bij het in kaart brengen van de behoeften van de doelgroepen, zoeken we antwoorden op een centrale vraag. “Op welke typische wensen en behoeften van de doelgroepen moeten we met de healthtec propositie inspelen?”

Het doel hiervan is inzichtelijk te maken of doelgroepen op een verschillende manier benaderd kunnen worden. Afhankelijk van de doelgroep kunnen bijvoorbeeld USP's worden aangepast.

Leads genereren en opvolgen

Een merk als LifeApps introduceren stopt niet bij het neerzetten van de propositie en logo. De doorvertaling naar de kanalen en het automatiseren van processen, is een belangrijke sleutel naar effectief leads genereren en opvolgen.

Bij de ontwikkeling van LifeApps.nl is vanuit een leadgeneratie gedachte gekeken naar het ontwerp. De producten staan centraal en iedere bezoeker, afhankelijk van de wens, heeft de mogelijkheid die aan te vragen. De site biedt voldoende ruimte voor relevante informatie, zoals een blog. Daarmee is de vindbaarheid in de zoekmachine gegarandeerd. Voor social campagnes is een zachte landing mogelijk. Iedere bezoeker wordt verleidt in contact te komen met het LifeApps team.

Iphone Alle aanmeldingen en contactverzoeken worden direct in de leadgeneratietool Sharpspring geschoten en automatisch opgevolgd door relevante opvolgmails of accountmanagement. Alle vervolgcontacten worden weggeschreven binnen de CRM omgeving van Sharpspring, waarmee volledig zicht in de pipeline gewaarborgd is.

leadnurture

De lead generatie aanpak

Voor het effectief generen bezoekers, leads en verkopen zijn 5 stappen cruciaal.

De eerste stap is het generen van interessante content voor de doelgroep. Vervolgens kan er via campagnes op bijvoorbeeld social aandacht worden getrokken. Daarmee worden prospects verleid om te komen kijken op LifeApps.nl. De verleiding en opvolging op de website is een proces van continu optimaliseren en nieuwe dingen proberen. Monitoren en bijsturen is in deze stappen een doorlopend proces, waardoor het leadgeneratieproces steeds effectiever wordt.Demo of whitepaper

Tijdens elke oriëntatiefase is er voor een bezoeker een aansluitend conversiedoel te vinden.

Aanmelden op een informatieve LifeApps nieuwsbrief om te oriënteren. Het downloaden van specifieke productinformatie. Of een aanvraag van een op maat gemaakte demo. Binnen de online omgeving bieden we voor iedere fase een oplossing. Bovendien kan het LifeApps-team binnen de WordPress omgeving nieuwe doelen en formulieren toevoegen of aanpassen. Ook kan de opvolging daar eenvoudig op maat worden gemaakt door de koppeling tussen WordPress en Sharpsping.

leadnurture

Aanwezigheid op events

Zorgbeurzen zoals het Mobile Healthcare Congres, zijn elementair voor het neerzetten van het merk en zichtbaarheid voor (potentiële) klanten.

Daarnaast is het team van LifeApps de drijvende kracht in het neerzetten van innovatielabs in ziekenhuizen. In de innovatielabs kunnen zorg deskundigen kennis maken met de innovaties. Daarbij wordt het LifeApps merk onder de aandacht gebracht op bijvoorbeeld tv-schermen, rolbanniers en visitekaartjes. Uiteraard met daarop een verwijzing naar LifeApps.nl.

Iphone

“Samen met onze partners snel en effectief innoveren, daarmee maken we de zorg voor iedereen beter.”
Max Verhorst – Manager LifeApps
LifeApps beoordeelt Bikkelhart met een
9,0