Sluit

Wij antwoorden meestal binnen 48 uur!

logoHubspot

Euretos: Van redesign tot leadgeneratie fundament

Al je B2B en B2C activiteiten op één plek beheren. Klinkt als een droom toch? Voor Euretos maakten we die droom waar.

Eerst even voorstellen

Euretos is een Nederlandse start-up die farmaceutisch-, biotech- en academisch onderzoek versnelt. Dit doen ze met hun AI platform, waarop ze 200 databases bij elkaar brengen en literatuur koppelen aan experimenteel- en klinisch bewijs. Onze uitdaging? Een betere positionering op het gebied van propositie, marketing en sales.

Brandsessies, brainstorms en breakthroughs

Elk mooi bouwwerk, begint met een stevig fundament. Daarom begonnen we met verschillende sessies en brainstorms. Het doel? De ambitie, mentaliteit en de merkpersoonlijkheid van Euretos op papier zetten. Hier voegden we een Customer Journey Sessie aan toe. We wilden namelijk niet alleen alles weten over Euretos, maar vooral ook over de doelgroep. Waar bevindt deze zich? En op welke manier wil deze benaderd worden?
Brandsessies-brainstorms-en-breaktroughs
Img_-nieuw-labjasje

In een nieuw (lab)jasje

Toen de merkidentiteit, de merkmentaliteit en de wensen van de doelgroep op papier stonden, staken we alle communicatie uitingen in een nieuw jasje. Bezoek je de website van Euretos? Dan zie je nu een een duidelijke structuur in de content, een nieuw kleurenpalet en subtiele animaties. Download je een whitepaper? Dan is deze ook helemaal in de nieuwe huisstijl.

 

Lights, camera, action!

Biomedische specialisten, verhalen over eiwitten, formules en verbindingen: niet iedereen spreekt de taal van Euretos. Daarom maakten we een brandvideo. In 1:30 leggen we je uit wat Euretos doet én wat het team voor je kan betekenen.

Introduction Video

0.00
Img_-hubspot

Alle ins en outs

Om ervoor te zorgen dat HubSpot ook voor het team van Euretos geen geheimen kent, doken we samen de tool in. Sales, marketing en service: alles kwam voorbij. Van het vullen van een pagina in het CMS tot het opzetten van een uitgebreide, geautomatiseerde flow. Want uiteindelijk gaat het er niet om dat wij weten hoe je HubSpot gebruikt, maar dat het team van Euretos alle ins en outs kent.

Img_-knowledge-base

Een encyclopedie aan kennis

We zeiden het net al, de branche waarin Euretos opereert is best ingewikkeld. Daarom hebben we in HubSpot een knowlegde base opgebouwd. Hier vind je makkelijk en snel antwoorden op de meestgestelde vragen over Euretos en het platform. Een soort FAQ, maar dan een stapje verder. Gebruiksvriendelijk voor de klant, maar zeker ook een aanwinst voor het serviceteam van Euretos. Door de knowledge base is het team veel minder tijd kwijt aan vragen waarop het antwoord altijd hetzelfde is.

Knap staaltje teamwork

Voor deze case werkten we samen nauw met het team van Euretos en met HubSpot om tot een mooi eindresultaat te komen. Het CRM en het CMS zijn beide ingericht in HubSpot.
Bedankt voor de samenwerking!

Nieuwsgierig geworden?

Ben je na het lezen van deze case benieuwd naar HubSpot? In onze whitepaper lees je wat HubSpot voor jouw marketing, sales en service kan betekenen. Liever meteen met ons in gesprek over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Dat mag natuurlijk ook! Plan dan even een afspraak in met Yannick.
Je bereikt Yannick ook via onze chat. Als je een vraag stelt, krijgt hij een notificatie via zijn e-mail en app. Dat heeft ie natuurlijk zelf ingesteld met HubSpot 😉
 
 
Neem een kijkje op Euretos.com
App-Screen-Showcase-Mockup-Psd-scaled

Zo omschrijft Euretos onze samenwerking

De samenwerking met Bikkelhart hebben we als zeer positief ervaren. Van het helder krijgen van onze brand identity tot het realiseren van een volledige online customer engagement omgeving. Ze zijn uitstekend in staat gebleken om dit te doen, zelfs in de bijzonder ingewikkelde markt waarin wij opereren.

Euretos_logo_incl_payoff_RGB_small

Arie Baak, Co-Founder bij Euretos

9

Euretos beoordeelt Bikkelhart met een 9

         

Hoeveel Bikkelhart heb je nodig?

Bikkels zijn er in allerlei soorten en maten. Designers, Marketing Automation- en Conversie Specialisten, Copywriters en Front-end Developers. We zijn afzonderlijk sterk, maar nog krachtiger als je ons combineert. Samen maken we van jouw project een succes.

We antwoorden meestal binnen een werkdag!