Sluit

Wij antwoorden meestal binnen 48 uur!

Tools implementatie & onboarding

Het effectief implementeren van martech tooling is een vak apart. Ook het borgen binnen de organisatie vereist zorgvuldigheid om de adaptie van de tooling te laten slagen. Als implementatie partner helpen we je op weg.

Onze aanpak

Elke situatie vertrekpunt is anders. Door onze standaard aanpak op maat te maken maken we het verschil voor onze klanten. Nieuwsgierig hoe we dat doen? Neem contact op.

Direct contact met een Specialist
Implementatie partner van o.a.:
HubSpot
Bikkelhart is Platinum implementatie partner van HubSpot. We zijn gespecialiseerd in de volledige CRM Suite (Marketing, Sales, Service, CMS en Operations). 

Hubspot

 

BlueConic

Bikkelhart is launching partner van BlueConic. Als een van de eerste implementatie partners kennen we deze tool op ons duimpje. 

blueconic (1)

 

Flexfunnel
Lijken aanpassingen in je (financiele) aanvraagstraten onmogelijk? Samen met Novusoft ontwikkelde Bikkelhart Flexfunnel. Het geeft je ultieme vrijheid in het opmaken en configureren van funnels. 

Flexfunnel

 

Maileon
Op zoek naar een ESP van de toekomst? Je hebt het gevonden! Maileon is namelijk een toegankelijke en robuuste e-mailverzendtool. En wij zijn launching partner van Maileon voor de Nederlandse markt. 

maileon

 

Prepr
Op zoek naar een toegankelijk en snel CMS dat klaar is voor de toekomst? Het headless CMS van Prepr voldoet aan al je verwachtingen. Meer weten?

prepr (2)

 

Optimizely Experimentation
Experimenteren op champions league niveau? Optimizely Experimentation biedt daarin alles wat je mag verwachten voor deze ambitie. 

image 132-1

 

Spotler

Op zoek naar ondersteuning op het gebied van marketing automation en geavanceerde e-mail-campagnes? Wij helpen je graag op weg in de oplossingen van Spotler.

Spotler_logo_BH-1

 

Klantreizen die wij verbeterd hebben

Waar optimaliseren en ontwerpen écht samenkomen

Bekijk meer cases
Heb je een vraag over onze expertise?

Jens is onze Lead Marketing Automation en helpt je graag verder!

Plan een kennismaking

Mooie merken waar we voor werken

GVB
Hema
pathe
InShared
engie
hypotheker
Logo_Hiltermann_Lease
leaseplan-logo-full
new10
GVB
Hema
pathe
InShared
engie
hypotheker
Logo_Hiltermann_Lease
leaseplan-logo-full
new10