Sluit

Wij antwoorden meestal binnen 48 uur!

Bikkels gezocht

Werken bij Bikkelhart

Heb jij het verkoophart op de juiste plek? Wij gaan graag in gesprek met jou. En staat je functie er niet bij, maar denk je ons te kunnen overtuigen van je kunnen? Wij staan altijd open voor een goed gesprek.

Onze cultuur

We handelen vanuit ons hart, houden ons hoofd erbij en hebben een flinke dosis ambitie. Als team werken we aan de doelen en de online successen van onze klanten. Maar ook de onze persoonlijke doelen en ambities verliezen we niet uit het oog. We leren van workshops en events, maar vooral ook van elkaar. We geloven dat een lerende organisatie bijdraagt aan het geluk van ons allemaal. Dat iedereen goed in zijn vel zit, dat vinden we belangrijk.

Een kijkje in onze keuken

0.00

Klantreizen die wij verbeterd hebben

Waar optimaliseren en ontwerpen écht samenkomen

Bekijk meer cases
Heb je een vraag over deze vacature?

Evelien is onze HR manager en geeft antwoord op je vraag! evelien@bikkelhart.com

Neem contact op

Onze 5 kernwaarden

Wij combineren creativiteit met slimme data en we werken iedere dag keihard aan jouw online succes. We zijn altijd druk en verschillen veel van elkaar, maar we zijn toch een hecht team. Dat komt vooral door de kernwaarden die we samen delen.

🎉 Samen winnen

We gaan graag een intensieve samenwerking aan met onze partners. ‘Goh, ik dacht dat je hier werkte’, horen we wel eens op locatie. Dat is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen. We zijn echte doorzetters en geven niet graag op. Samen werken is samen winnen en samen vieren we onze successen.

❤️ Hart

We handelen altijd recht uit het hart. Dat vinden we zo belangrijk dat het in onze naam is vastgelegd. We willen dat iedereen zich bij ons thuis voelt: zeg lekker wat je denkt! Dan kunnen we in ieder geval eerlijk en open samenwerken. Wie goed doet, goed ontmoet.

👊 Daadkracht

We boeken graag resultaten, ook als dat wat meer moeite kost. We hebben vertrouwen in de relaties die we aangaan en in onszelf. Daardoor hebben we de moed om te zeggen wat we denken. We proberen graag nieuwe dingen en gaan confrontaties niet uit de weg. We doen wat we beloven.

🤯 Hoofd

We zijn slim en bijdehand, maar gelukkig niet betweterig en arrogant. We oefenen allemaal onze eigen discipline uit en snappen dat we elkaar versterken door kennis met elkaar te delen. Dagelijks werken we op diverse locaties en met verschillende mensen: dat maakt ons steeds slimmer. Daarnaast is er altijd ruimte voor persoonlijke groei.

🧐 Inleven

Wij stellen vragen, gaan zorgvuldig te werk en willen begrijpen hoe een wens of een probleemstelling in elkaar steekt. Daardoor zijn onze oplossingen slim en op maat gemaakt. Ons inlevingsvermogen is altijd oprecht en dat voel je op ieder belangrijk moment.

Stond jouw vacature er niet tussen? Stuur een open sollicitatie!

evelienmetboek
We antwoorden meestal binnen een werkdag!

Benieuwd naar je verhaal!