Turien: van pdf naar Portaal

Als particulier doen we niet anders: verzekeringen online vergelijken. Ook de zakelijke markt heeft hier steeds meer behoefte aan. Turien speelt hierop in en bouwde samen met ons in Flexfunnel het Financial Lines Portaal. In plaats van offertes aanvragen en pdf’s downloaden, vergelijken adviseurs nu met een paar klikken verschillende verzekeringen.

De uitdaging

De markt van de cyberverzekeringen en beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheidsverzekeringen is flink in beweging. Door het coronavirus liggen er failissementen in het verschiet, met als gevolg een (forse) verhoging van premies. Ook veranderen de acceptatiecriteria en de voorwaarden regelmatig. Dit maakt het werk van verzekeringsadviseurs een stuk lastiger. Als aanbieder van verzekeringspakketten van verschillende verzekeraars wil Turien het adviseurs makkelijker maken om deze verzekeringen te vergelijken. En natuurlijk willen wij dat voor Turien weer zo makkelijk mogelijk maken.

4 verzekeraars, 1 overzicht

Grote kans dat ook jij de premie en voorwaarden van je zorgverzekering, autoverzekering of andere verzekering online vergelijkt. In de particuliere markt vinden we dit heel vanzelfsprekend, maar in de zakelijke markt gebeurt dit bijna nooit. Wil je de cyberverzekeringen van 4 verschillende verzekeraars vergelijken? Dan moet je voor elke verzekeraar een offerte opvragen en in verschillende pdf’s de voorwaarden vergelijken. Dat kan beter, vond Turien. Omdat de voorwaarden regelmatig veranderen, ontstond het idee om een flexibele vergelijkingsmodule te maken: het Financial Lines Portaal.

Je weet precies waar je aan toe bent

Stel je voor: je bent een adviseur en wilt het Financial Lines Portaal gebruiken. Hoe ziet dat er dan uit? Als je begint met vergelijken, stellen we je in de eerste stap van de funnel een aantal vragen over de situatie en het inkomen van je klant. Zo weten we direct voor welke verzekeraar je wel en niet in aanmerking komt. Is er alsnog veel keus? Maak dan je vergelijkingspagina overzichtelijker door zelf aan te geven welke verzekeraars je met elkaar wilt vergelijken. Ontbreekt er iets in de standaard dekking? Met een paar kliks voeg je in de vergelijker extra dekkingen toe die je gelijk terugziet in de premie. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Heb je een passende verzekering gevonden? Dan download je de polis of sluit je hem direct online af.Flexibiliteit op #1

Voor het bouwen van deze vergelijkingsmodule stond flexibiliteit op nummer 1. En zeg je flexibiliteit, dan zeg je Flexfunnel. Flexfunnel is ontstaan uit een samenwerking tussen Novusoft en Bikkelhart. Met Flexfunnel pas je funnels op een website eenvoudig aan. In enkele minuten, zonder tussenkomst van IT. Hierdoor kan de marketingafdeling ongelimiteerd A/B-testen doen, optimalisaties doorvoeren en funnels personaliseren. Daarom bouwden we samen met Novusoft de vergelijkingsmodule voor Turien in deze tool. Verandert er iets bij een van de verzekeraars? Dan kan Turien zonder tussenkomst van IT eenvoudig de funnel aanpassen. Handig, want de voorwaarden, acceptatiecriteria of de wijze van schadebehandelingen veranderen dus regelmatig.

Flexfunnel

ideaal voor de marketeer

Ben jij een marketeer? Dan is Flexfunnel misschien ook wel iets voor jou! Met deze tool pas je je funnels eenvoudig aan. Optimaliseer invulvelden en maak ze meetbaar, zo zie je direct wat het resultaat is.

Dit doe je nog meer met Flexfunnel

  • Breng flexibiliteit in complexe funnels
  • Test en optimaliseer zonder tussenkomst van ICT
  • Opereer release-onafhankelijk
  • Integreer je funnels in je CMS

"Samen met Bikkelhart zijn we erin geslaagd om het vergelijken van verzekeringen nu ook op de zakelijke markt op een prettige manier mogelijk te maken!”

Ook een funnel nodig?

Zie jij een flexibele funnel ook wel zitten? Eric vertelt je graag alles over de mogelijkheden. Neem contact op via eric@bikkelhart.com of telefonisch via 020-7718235.

Afspraak maken