Uitgelichte blogpost

RTL -Een verhoogde klantloyaliteit door inzicht in online bezoekers

Tegenwoordig ontvangen we de hele dag nieuws. Vanaf het moment dat we opstaan, totdat we naar bed gaan. Hoe behoud je in deze wereld met een continue stroom aan nieuws de aandacht van je bezoekers? Met deze vraag klopte RTL aan bij Bikkelhart.

Lees meer

RTL -Een verhoogde klantloyaliteit door inzicht in online bezoekers

27 september 2018Tegenwoordig ontvangen we de hele dag nieuws. Vanaf het moment dat we opstaan, totdat we naar bed gaan. Hoe behoud je in deze wereld met een continue stroom aan nieuws de aandacht van je bezoekers? Met deze vraag klopte RTL aan bij Bikkelhart.

Lees meer

Het verhaal achter de DDMA Email Summit

27 augustus 2018Ook dit jaar was de DDMA Email Summit dé plek voor marketeers om geïnspireerd te worden door ontwikkelingen in hun vakgebied en opvallende cases uit...

Lees meer

Bikkelhart gaat DigitalCX van CX Company inzetten voor conversational commerce toepassingen

24 juli 2018Bikkelhart, het digital sales & service bureau en CX Company, specialist in geautomatiseerde en intelligente klantconversaties, hebben een partnership gesloten.

Lees meer

Deze coachende e-mailflow leidt je zo terug de funnel in

20 juni 2018Stel je voor: je staat op het punt een volgende stap met je onderneming te maken en zoekt daarvoor geld, een duwtje in de rug.

Lees meer

Bikkelhart tweede in Emerce Top 100

4 mei 2018Een kroon op ons werk! Bikkelhart komt op nummer twee binnen in de Emerce top 100 in het veld ‘Internetbureaus Specialisten’ met 5 sterren (van de 7).

Lees meer

Win de online wedstrijd met aantrekkelijke copy

27 februari 2018Mooi, je hebt een website die er gelikt uit ziet. Het design is prachtig, de huisstijl strak en de kleuren passen perfect. Zelfs over de SEO-woorden is al nagedacht. Maar hoe zit het met de tekst? Hoe zorg je dat je copy net zo hard bijdraagt aan het doel van je website als het uiterlijk? Met deze vijf tips zorg je ervoor dat je de online wedstrijd wint.

Lees meer

61 klanten beoordelen Bikkelhart met gemiddeld
8,4