Uitgelichte blogpost

Win de online wedstrijd met aantrekkelijke copy

Mooi, je hebt een website die er gelikt uit ziet. Het design is prachtig, de huisstijl strak en de kleuren passen perfect. Zelfs over de SEO-woorden is al nagedacht. Maar hoe zit het met de tekst? Hoe zorg je dat je copy net zo hard bijdraagt aan het doel van je website als het uiterlijk? Met deze vijf tips zorg je ervoor dat je de online wedstrijd wint.

Lees meer

Bikkelhart gaat DigitalCX van CX Company inzetten voor conversational commerce toepassingen

24 juli 2018Bikkelhart, ontwerpers van online verkoop, en CX Company, specialist in geautomatiseerde en intelligente klantconversaties, hebben een partnership gesloten.

Lees meer

Deze coachende e-mailflow leidt je zo terug de funnel in

20 juni 2018Stel je voor: je staat op het punt een volgende stap met je onderneming te maken en zoekt daarvoor geld, een duwtje in de rug.

Lees meer

Bikkelhart tweede in Emerce Top 100

4 mei 2018Een kroon op ons werk! Bikkelhart komt op nummer twee binnen in de Emerce top 100 in het veld ‘Internetbureaus Specialisten’ met 5 sterren (van de 7).

Lees meer

Win de online wedstrijd met aantrekkelijke copy

27 februari 2018Mooi, je hebt een website die er gelikt uit ziet. Het design is prachtig, de huisstijl strak en de kleuren passen perfect. Zelfs over de SEO-woorden is al nagedacht. Maar hoe zit het met de tekst? Hoe zorg je dat je copy net zo hard bijdraagt aan het doel van je website als het uiterlijk? Met deze vijf tips zorg je ervoor dat je de online wedstrijd wint.

Lees meer

Stijgende conversie dankzij sociale bewijskracht

25 september 2017Stel, je wilt een hapje buiten de deur eten. Het ene restaurant in de straat is gezellig vol, in het andere zit geen hond. Driemaal raden waar jij aan tafel schuift. In dit blog-artikel lees je alles over de relatie tussen kuddegedrag en conversie op je website.

Lees meer

Iedereen aan de neuro-usability of toch niet?

22 september 2017Als optimalisatiemanager is het wel zo handig als je de laatste trends in je vakgebied in de gaten houdt. Ik ben zelf altijd al geïnteresseerd in de psychologische kant van marketing. En dan kun je neuro-usabilityonderzoek, een soort onderzoek naar hersenactiviteit, niet vergeten. Het is een hot topic, maar moeten we er met z’n allen ook massaal aan?

Lees meer

61 klanten beoordelen Bikkelhart met gemiddeld
8,4