Uitgelichte blogpost

5 redenen om met service blueprints aan de slag te gaan

Wil je meer inzicht krijgen in mogelijke problemen in de klantervaring? Leg dan de vinger op de zere plek met een service blueprint. Met deze argumenten overtuig je jouw collega's om te starten met service blueprints en toe te werken naar de ideale klantervaring.

Lees meer

Designen als een chef

15 juni 2021Klinken designen en koken voor jou als twee totaal verschillende werkzaamheden? Dan ga ik je uitleggen waarom een design en een gerecht maken eigenlijk redelijk identiek is. Natuurlijk niet zo zeer qua eindproduct, maar wel als je kijkt naar het creatieve proces.

Lees meer

Bikkelhart 🧡 Infi

18 mei 2021Met de eerste succesvolle samenwerking achter de rug en een nieuw gezamenlijk project in het verschiet, kruipen Bikkelhart en Infi wat dichter tegen elkaar aan. We organiseren zelfs samen op 21 mei een interne kennissessie!

Lees meer

Innoveren op de klantreis

12 april 2021Daar sta je dan. Nog helemaal na-borrelend van alle energie die los kwam tijdens de customer journey workshop. Wat een inzichten. Wat een eye-openers. Wat een geweldige sessie! Iedereen was helemaal ‘aan’ ... Dus nu is tijd om die energie om te zetten in actie. Nu is het tijd voor de volgende stap. Nu is het tijd voor ... ja wat eigenlijk?

Lees meer

De 5 leukste taalfouten

25 februari 2021Wij smullen van taalfouten. Dat klinkt misschien een beetje gemeen, maar komt uit een goed (bikkel)hart. Een hart dat nou eenmaal sneller gaat kloppen van taal (en van Harry potter, sorry voor de vele verwijzingen). Speciaal voor jullie som ik onze 5 lievelingsfouten op. Lees je door tot het eind? Dan vertel ik je ook ons geheim voor betoverende topteksten.

Lees meer

Hoe een puzzel de oplossing van ALS dichterbij brengt

16 november 2020150 uur. Dat gaf Bikkelhart Stichting ALS Nederland cadeau voor een campagne. Er is veel DNA beschikbaar van ALS-patiënten, maar om dat te onderzoeken is geld nodig. En dat geld is er (nog) niet. De puzzelstukken liggen op tafel, maar de puzzel is nog niet gelegd. Lees hier hoe deze campagne daar verandering in brengt.

Lees meer

61 klanten beoordelen Bikkelhart met gemiddeld een
8,4