team">

Nieuws

Nieuws delen wij graag. Of het nou over ons gaat, of over andere wetenswaardige onderwerpen.

Bikkelhart workshop: pre-suasion

4 december 2016Donderdag 3 november verzorgde Bikkelhart een workshop over pre-suasion, naar aanleiding van het verschijnen van het nieuwe boek van Robert Cialdini. In 2 uur tijd kregen de aanwezigen een samenvatting van de belangrijkste conclusies uit het boek, én een concreet voorbeeld van hoe je dit op je eigen website kan toepassen. Inclusief een heerlijke italiaanse maaltijd. Wat je noemt een effectief middagje ...

Lees meer

Behind the scenes Bikkelhart.com

5 september 2016Op 18 maart 2016 jl. is de nieuwe Bikkelhart website gelanceerd. Een product vanuit eigen huis waar we erg trots op zijn en als online visitekaartje voor onze klanten zien. Neem een kijkje 'behind the scenes' om te zien hoe het eraan toeging bij het maken van de nieuwe website.

Lees meer

Vernieuwende productweergave: een blik op Fitbit en Adidas

12 augustus 2016Onze lead designer - Marcel Zagwijn, nam de productpagina's van FitBit en Adidas onder de loep, om aan de hand van het Myer Briggs Type Indicator (MBTI) model een vernieuwende productweergave te analyseren.

Lees meer

Bikkelhart krijgt top 3 notering in Emerce Top 100

23 mei 2016Bikkelhart komt nieuw binnen in de categorie ‘Internetbureaus Specialisten’ en bestijgt meteen de derde positie in de ranglijst. Hiermee laat Bikkelhart zien een gevestigde naam te zijn in de wereld van E-commerce.

Lees meer

Gemeente Amersfoort bedient burgers met servicegerichte site

6 april 2016Gemeente Amersfoort heeft een compleet nieuwe website gelanceerd. Met het responsive design, de doorgevoerde Webrichtlijnen en de gepersonaliseerde toptaken, beschikt de gemeente over een uiterst servicegerichte website voor inwoners en ondernemers. De site is ontworpen door Bikkelhart en draait op XperienCentral van GX Software.

Lees meer

52 klanten beoordelen Bikkelhart met gemiddeld
8,2