Uitgelichte blogpost

Win de online wedstrijd met aantrekkelijke copy

Mooi, je hebt een website die er gelikt uit ziet. Het design is prachtig, de huisstijl strak en de kleuren passen perfect. Zelfs over de SEO-woorden is al nagedacht. Maar hoe zit het met de tekst? Hoe zorg je dat je copy net zo hard bijdraagt aan het doel van je website als het uiterlijk? Met deze vijf tips zorg je ervoor dat je de online wedstrijd wint.

Lees meer

Bikkelhart tweede in Emerce Top 100

4 mei 2018Een kroon op ons werk! Bikkelhart komt op nummer twee binnen in de Emerce top 100 in het veld ‘Internetbureaus Specialisten’ met 5 sterren (van de 7).

Lees meer

Win de online wedstrijd met aantrekkelijke copy

27 februari 2018Mooi, je hebt een website die er gelikt uit ziet. Het design is prachtig, de huisstijl strak en de kleuren passen perfect. Zelfs over de SEO-woorden is al nagedacht. Maar hoe zit het met de tekst? Hoe zorg je dat je copy net zo hard bijdraagt aan het doel van je website als het uiterlijk? Met deze vijf tips zorg je ervoor dat je de online wedstrijd wint.

Lees meer

Stijgende conversie dankzij sociale bewijskracht

25 september 2017Stel, je wilt een hapje buiten de deur eten. Het ene restaurant in de straat is gezellig vol, in het andere zit geen hond. Driemaal raden waar jij aan tafel schuift. In dit blog-artikel lees je alles over de relatie tussen kuddegedrag en conversie op je website.

Lees meer

Iedereen aan de neuro-usability of toch niet?

22 september 2017Als optimalisatiemanager is het wel zo handig als je de laatste trends in je vakgebied in de gaten houdt. Ik ben zelf altijd al geïnteresseerd in de psychologische kant van marketing. En dan kun je neuro-usabilityonderzoek, een soort onderzoek naar hersenactiviteit, niet vergeten. Het is een hot topic, maar moeten we er met z’n allen ook massaal aan?

Lees meer

Blij! > Niet blij! > Blij?

29 augustus 2017Het begon allemaal begin februari. Op een druilerige zondagmiddag ging ik verder op mijn missie naar de perfecte zitbank. Een heerlijke bank waar je op kan ploffen, geen lelijke poten en een beetje design-achtig. Kortom, de perfecte driezitsbank.

Lees meer

Overtuigen en verleiden

3 juli 2017Bij Bikkelhart werken we met ontwerpprincipes die gebaseerd zijn op een aantal gedragswetenschappen. De 6 Persuasion Principles van Robert Cialdini spelen hierbij een belangrijke rol. Omdat het lekker bekt en het de lading voldoende dekt, spreken we bij Bikkelhart altijd over verleidingsprincipes. Alleen, de taalpurist in mij had daar wel een probleem mee...

Lees meer

52 klanten beoordelen Bikkelhart met gemiddeld
8,2