Uitgelichte blogpost

Bikkelhart nieuwste merk in netwerk van full service bureau 4NG

4NG neemt Bikkelhart over! Als een van de topspecialisten in het ontwerpen, optimaliseren en automatiseren van de digitale klantreis zetten we dit keer een volgende stap in ons eigen avontuur. Met deze overname kan 4NG onze waardevolle kennis en ervaring toevoegen aan hun brede aanbod van digitale diensten.

Lees meer

De wondere wereld van AI design

26 september 2022Ons leven wordt langzaam overgenomen door Artificial intelligence (AI). Fysiek, in de vorm van een slimme robotstofzuiger, maar ook online, bijvoorbeeld in advertenties die alles over je lijken te weten. Ook in ons werk is AI een groot thema. Daarom duiken we in dit artikel in de wereld van AI design.

Lees meer

6x Bikkel boekentips voor de zomer

27 juni 2022De zomer is officieel aangebroken; een mooie periode om te ontspannen met een interessant boek. Zo eentje die je in één ruk uitleest op je luchtbed met een dorstlesser in je hand. We helpen je graag op weg met onze 6 boekentips.

Lees meer

Google Analytics: illegaal of toch (nog) niet?

21 maart 2022Eind januari kwam het nieuws naar buiten dat Google Analytics niet voldoet aan de AVG-wetgeving. Het gebruik van deze tool is dus illegaal. Voor veel bedrijven is dit een reden tot paniek. Maar wat is er precies gebeurd? En nog belangrijker: wat moet je nu doen? We leggen het je zo duidelijk mogelijk uit in deze blog.

Lees meer

7 Redenen om een copywriter in te schakelen

25 januari 2022Denk je dat jouw team een copywriter kan gebruiken? Of schrijf je zelf teksten en twijfel je of het wel nodig is? Dit zijn in ieder geval 7 redenen om wél een copywriter in te schakelen. Sorry, wij zijn een beetje bevooroordeeld.

Lees meer

De 5 grootste designtrends van 2022

25 januari 2022Het nieuwe jaar is alweer aangebroken. En dat is een mooi moment voor een lijstje! In plaats van goede voornemens, zetten wij de 5 grootste designtrends van 2022 op een rijtje. Zit er iets bij voor jouw website?

Lees meer

61 klanten beoordelen Bikkelhart met gemiddeld een
8,4