Sluit

Wij antwoorden meestal binnen 48 uur!

Update Werkvloer

Bikkelhart nieuwste merk in netwerk van full service bureau 4NG

4NG neemt Bikkelhart over! Als een van de topspecialisten in het ontwerpen, optimaliseren en automatiseren van de digitale klantreis zetten we dit keer een volgende stap in ons eigen avontuur. Met deze overname kan 4NG onze waardevolle kennis en ervaring toevoegen aan hun brede aanbod van digitale diensten.
13 september, 2022
Door Emiel Nawijn
Door Emiel Nawijn
Blog_header_1140x400

expertise op gebied van online verkoop en digitale groei

4NG is een digitaal full service bureau netwerk dat via een buy-and-build strategie op effectieve wijze groeiplannen verwezenlijkt. Met eerdere overnames van bedrijven als Netvlies en Arlanet versterkte en verbreedde 4NG vooral zijn aanbod in de ontwikkeling, implementatie en het beheer van digitale diensten en processen. Ook ging het in 2021 een samenwerking aan met IT-dienstverlener Conclusion. Nu wij ook zijn aangesloten, kan 4NG expertise aanbieden aan de ‘voorkant’ van digitale groei: UX research, digital design, conversie-optimalisatie, copywriting en marketing automation zijn met de komst van Bikkelhart toegevoegd aan het 4NG portfolio.

 

een ideale combinatie met de rest van het netwerk

Onze ambitie is om thought leader te zijn in de digitale dienstverlening. Met Bikkelhart erbij, voldoen we daar veel meer aan“, vertelt Ton Renes, CEO van 4NG. “We hebben nu een team van 40 experts erbij, die heel goed zijn in het ontwerpen en optimaliseren van online verkoop. En omdat er uiteindelijk altijd koppelingen nodig zijn met data en systemen, kunnen de andere partijen in ons netwerk daar weer goed op aansluiten.

 

ontwerp én optimalisatie

Bikkelhart is in 2009 opgericht, heeft 40 werknemers en heeft zijn roots in de financiële dienstverlening, maar inmiddels bedienen we een breed scala aan topmerken in verschillende branches. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, optimaliseren en automatiseren van online verkoop en digitale groei. Onze diensten variëren van digitale strategie, UX research en UI/UX-design tot conversie-optimalisatie, marketing automation, leadgeneratie en copywriting. De combinatie van ontwerp en optimalisatie maakt dat we een unieke positie innemen in de markt van digitale groei.

laurens-eric-ondertekenen

‘completere dienstverlening voor onze klanten’

Bikkelhart wordt geleid door Laurens Hutten en Eric van Diemen, die het bedrijf mede hebben opgericht. “Bikkelhart staat voor bikkelen met hart voor de zaak“, legt Hutten uit. “Wij worden blij van groei. Groei van onze klanten, groei van onze medewerkers én groei van ons bedrijf. We zijn trots op de prachtige merken waarvoor we werken, maar we merken dat er soms behoefte is aan een meer full service aanbod. Met 4NG en het netwerk van Conclusion kunnen we onze klanten nóg beter en completer van dienst zijn, zonder ons karakter en unieke aanbod op te hoeven geven.

 

‘uitstekende domeinkennis’

Renes benadrukt dat er nog een voordeel zit aan de overname van Bikkelhart: “Ze hebben ook hele mooie klanten waar wij nog niet voor werken, zoals binnen de financiële dienstverlening, dus dat is een mooie aanvulling op ons klantenportfolio.” Onder de klanten van Bikkelhart bevinden zich bijvoorbeeld online verzekeraar Inshared, online veilingbedrijf TBAuctions, Amsterdams vervoersbedrijf GVB, uitgever DPG Media, betaalkaartendienst ICS, en zakelijke financieringsdienst New10, onderdeel van ABN AMRO. Maar ook merken als Pathé, Follow the Money en het Van Gogh Museum mogen zich tot onze klanten rekenen.

"Bikkelhart voelt zich lekker bij zowel de grote merken als de kleinere start-ups binnen grote bedrijven. Ze hebben uitstekende domeinkennis waardoor we in voor ons nieuwe gebieden kunnen opereren - Ton Renes, CEO van 4NG"

Het nieuwe team

4NG
4NG helpt bedrijven digitaal te groeien en verder te professionaliseren. Binnen gebieden als Design & Technology, Data & Performance en Strategy werkt 4NG voor klanten als WWF, LeasePlan, Buma Stemra en Talpa. 4NG is als groep ontstaan vanuit het in 2002 opgerichte 4net Interactive. Naast 4net Interactive maken ook de labels Brainbrothers (sourcing) en Nextfields (strategie & performance), PossibilIT (Dynamic CRM, Salesforce & subscription commerce), Arlanet (Umbraco en Episerver), Netvlies (Wordpress, Drupal, Symfony) en nu ook Bikkelhart onderdeel uit van 4NG.
Meer informatie op: www.4ng.nl/

Bikkelhart
Bikkelhart helpt klanten met het ontwerpen, optimaliseren en automatiseren van online verkoop en digitale groei. Bikkelhart is in 2009 opgericht door Eric van Diemen, Laurens Hutten, Johan Bolt en Olav Tulen, waarbij de laatste twee met de overname door 4NG uit het bedrijf zijn gestapt. Het bedrijf is gespecialiseerd in digitale diensten, zoals UX research, UI/UX design, CRO, marketing automation en copywriting en werkt voor klanten als Inshared, GVB, Pathé, ICS, DPG Media, BVA Auctions en New10. Bikkelhart is gevestigd in Amsterdam, waar 40 Bikkels werken aan het online succes van hun klanten.
Meer informatie op: www.bikkelhart.com

Conclusion
Conclusion is een IT-dienstverlener die opereert als bruggenbouwer tussen strategie, business en technologie. Het bedrijf onderscheidt zich door het ecosysteem van ruim 26 Nederlandse expertbedrijven op het vlak van business transformatie en IT-services. Ieder van deze bedrijven is een autoriteit op het eigen vakgebied. Gezamenlijk begeleiden zij middelgrote tot grote bedrijven en overheden op hun digitale reis naar morgen. Conclusion neemt verantwoordelijkheid voor missie- en maatschappijkritische bedrijfsprocessen en systemen, in het hart van de Nederlandse samenleving.
Meer informatie op: www.conclusion.nl

wat betekent dit voor jou?

Bikkelhart blijft ‘gewoon’ Bikkelhart. We verhuizen niet, veranderen onze naam niet, en gaan al helemaal niet op een andere manier werken. Ook in de toekomst mag je dezelfde expertise, inzet en betrokkenheid van ons verwachten, die je van ons kent. We blijven specialist op het gebied van branding, UX research, digital design, conversie-optimalisatie, marketing automation en copywriting.

Wat er wel verandert, is dat we jullie nu nóg completer van dienst kunnen zijn. Namelijk door de samenwerking met andere labels uit het 4NG netwerk.

Heb je vragen over de overname? Bel of mail je contactpersoon bij Bikkelhart gerust.

Groet,

Laurens Hutten, Eric van Diemen en de rest van team Bikkelhart

Door Emiel Nawijn
Bij Bikkelhart is Emiel het creatieve geweten. Hij stuurt het designteam aan en legt de lat voor de grafisch en interactie ontwerpers iedere keer weer hoger. Want topdesigns bereik je alleen door iedere keer nét iets verder te gaan dan je eigenlijk durft. Daarmee is Emiel de motor van blok 4 - de creatievelingen van Bikkelhart.

Hoeveel Bikkelhart heb je nodig?

Bikkels zijn er in allerlei soorten en maten. Designers, Marketing Automation- en Conversie Specialisten, Copywriters en Front-end Developers. We zijn afzonderlijk sterk, maar nog krachtiger als je ons combineert. Samen maken we van jouw project een succes.

We antwoorden meestal binnen een werkdag!