Sluit

Wij antwoorden meestal binnen 48 uur!

Blog

De belangrijkste HubSpot product updates van juni 2024

Een nieuwe maand betekent nieuwe product updates. Dit keer vooral veel AI updates in de onlangs gelanceerde Content Hub en een vernieuwde helpdesk. We duiken erin!

7 juni, 2024
Harriët van Everdingen
Harriët van Everdingen

HubSpot product update 1: AI Translator 

Werk je veel in een andere taal dan in het Nederlands? Of zelfs in meerdere talen? Dan kost het vertalen je vast veel werk. Die tijd bespaar je vanaf nu met de AI Translator functie in HubSpot. Met 1 druk op de knop vertaalt de tool je tekst in welke taal je wilt. En dat kan al in 31 verschillende talen.

 

AI vertalingen update

HubSpot product update 2: AI Chatbot 

Vanaf nu kun je in je chatbot een flow aanmaken waarmee je algemene service verleent aan je klant. Denk bijvoorbeeld aan vaste gegevens uitvragen, een afspraak inplannen of een support-ticket aanmaken. Zo bespaar je al veel tijd. Wil de klant toch een medewerker spreken? Dan kan je de klant verbinden met een medewerker.

interact-with-bot-on-page

HubSpot product update 3: Blog Post Narration 

Wil je je teksten toegankelijker maken door een audio toe te voegen die de tekst voorleest? Dat kan vanaf nu in de Content Hub van HubSpot. Het is zo gepiept! Je hebt keuze uit verschillende stemmen en kunt de tekst nog  aanpassen waar nodig. 

HubSpot product update 4: Helpdesk Workplace 

Met de nieuwe Helpdesk Workspace voor customer support help je je klanten beter én sneller. Je kent het misschien al van de Prospectingtool. Al je supportdata zoals ticketroutering, taaktoewijzing en resolutietijden verzamel je nu overzichtelijk op 1 pagina. Zo heb je meer overzicht en werk je efficiënter.

Meer tips, cases en updates? Volg ons op LinkedIn!

HubSpot event: kom je ook?

Leads omzetten naar trouwe klanten, je sales processen automatiseren of meer inzicht krijgen in je data: het kan allemaal met HubSpot! Maak laagdrempelig kennis op het HubSpot event dat we samen met Blauwe Monsters organiseren. 

27 juni om 14:00 in Haarlem. 

 👉 Meld je aan!

Harriët van Everdingen
Onze copywriting collega Harriët is van alle markten thuis. Terwijl ze op werk druk is met schrijven voor allerlei soorten klanten, is ze in haar vrije tijd ook veel in de weer. Keramieken, yoga, dansen. En alsof dat nog niet genoeg is, stilt ze haar hobbyhonger ook nog met een deeltijdstudie over voeding.

Hoeveel Bikkelhart heb je nodig?

Bikkels zijn er in allerlei soorten en maten. Designers, Marketing Automation- en Conversie Specialisten, Copywriters en Front-end Developers. We zijn afzonderlijk sterk, maar nog krachtiger als je ons combineert. Samen maken we van jouw project een succes.

We antwoorden meestal binnen een werkdag!