Sluit

Wij antwoorden meestal binnen 48 uur!

Blog

4 nieuwe HubSpot products updates van februari 2024

Elke maand lanceert HubSpot nieuwe product updates en features. Onze HubSpot specialisten nemen ze allemaal voor je door en kiezen de meest interessante voor je uit. Zo haal jij elke maand nog meer uit je licentie. Dit zijn ze van deze maand:

25 januari, 2024
Door Niels Deenik
Door Niels Deenik

HubSpot Update 1: Verplicht loggen van salesgesprek in app

Als admin van je HubSpot account kan je vanaf nu verplichten om salesgesprekken te loggen in de app. Hang je na een gesprek op, dan opent de Log Call Dialog automatisch. Klik Call Outcome aan en log direct belangrijke informatie en details van het gesprek. Zo weet je zeker dat je belangrijke details niet vergeet. Een mooie nieuwe HubSpot feature dus! Meer weten? Lees hoe je een Log Call dialog invult.

 

Log_call_dialog

HubSpot update 2: Calls als touchpoint in Customer Journey Analytics

Naast ads, mails en formulieren, kun je nu ook belangrijke touchpoints zoals telefoongesprekken meenemen in je Customer Journey Analytics. Hiermee breid je je rapportagesverder uit en breng je veel beter in kaart hoe de journey van lead tot klant verloopt. Benieuwd hoe je je klantreis makkelijk in kaart brengt? HubSpot Specialist Jens vertelt je erover in het blog de ultieme gids voor een klantgerichte benadering.

HubSpot update 3: Use ChaptSpot AI to create, update and summarize records

Na deze ChatSpot AI update kan je nu samenvattingen van een record maken. Het werkt voor contacten, bedrijven, deals en tickets. In chatvorm vraag je gemakkelijk een bedrijfssamenvatting of voeg je snel notities aan een contact toe. Stel je zit in een meeting en tikt ‘samenvatting contact [e-mailadres]’, dan krijg je direct alle belangrijke informatie te zien. 

image (1)-1

Hubspot update 4: Webhook triggers in Company, Deal, Ticket en Custom Object Workflows

Het was al mogelijk om via een webhook data naar HubSpot te sturen. Maar met deze nieuwste update, kan je de data uit een webhook nu gebruiken om je workflows te triggeren! Stel, een tijd terug won je een deal. Deze deal ontving via je boekhoudsysteem netjes en op tijd een factuur. Helaas is de factuur na 3 maanden nog niet betaald.

Met een webhook zorg je ervoor dat je boekhoudsysteem een seintje stuurt naar HubSpot. Het systeem maakt via de workflow een taak aan voor de eigenaar van de deal in HubSpot om contact op te nemen met de klant. Op die manier blijf je up-to-date en houd je je administratie overzichtelijk en strak. 

Tot de volgende! 👋

Volg ons op LinkedIn voor tips, blogs en nog veel meer!

Door Niels Deenik
Niels is een echte muziekfanaat. Als hij geen concert bezoekt, geeft hij er zelf eentje. In de online arena speelt hij niet voor fans, maar voor opens, clicks en conversie. Met data als zijn belangrijkste instrument, weet hij precies wat zijn publiek op welk moment wil horen. En dat is ook een applausje waard toch?

Hoeveel Bikkelhart heb je nodig?

Bikkels zijn er in allerlei soorten en maten. Designers, Marketing Automation- en Conversie Specialisten, Copywriters en Front-end Developers. We zijn afzonderlijk sterk, maar nog krachtiger als je ons combineert. Samen maken we van jouw project een succes.

We antwoorden meestal binnen een werkdag!