Sluit

Wij antwoorden meestal binnen 48 uur!

nieuws-emerce

Bikkelhart in Emerce top 100 - Bikkelhart

Vrijdag 26 april 2024 verscheen de negentiende editie van de Emerce 100. Hierin worden de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar beoordeeld. In de categorie UX agencies haalde Bikkelhart de eerste plaats, dit keer met 6 van de 7 sterren!
12 juni, 2024

#1 in de Emerce100 2024

Emerce100-logo-2024
 
De negentiende editie van Emerce 100, eenjaarlijkse uitgave van Emerce, beoordeelt de prestaties van dienstenleveranciers in tientallen categorieën. Het onderzoek beslaat vijf gebieden: Bureaus, E-business services, Media & Advertising, Software en Venture. De lijst omvat tegenwoordig meer dan honderd bedrijven. Bekijk het gehele overzicht hier.


Nieuwsgierig naar ons werk? 
Beijk onze cases
 
 

 

Door Emiel Nawijn
Bij Bikkelhart is Emiel het creatieve geweten. Hij stuurt het designteam aan en legt de lat voor de grafisch en interactie ontwerpers iedere keer weer hoger. Want topdesigns bereik je alleen door iedere keer nét iets verder te gaan dan je eigenlijk durft. Daarmee is Emiel de motor van blok 4 - de creatievelingen van Bikkelhart.

Hoeveel Bikkelhart heb je nodig?

Bikkels zijn er in allerlei soorten en maten. Designers, Marketing Automation- en Conversie Specialisten, Copywriters en Front-end Developers. We zijn afzonderlijk sterk, maar nog krachtiger als je ons combineert. Samen maken we van jouw project een succes.

We antwoorden meestal binnen een werkdag!