Sluit

Wij antwoorden meestal binnen 48 uur!

Blog

1 nieuwe (grote!) HubSpot product update van april 2024

Deze maand is er eigenlijk maar 1 grote nieuwe update, namelijk: De Content Hub. Vers van de pers! Onze HubSpot Specialisten doken erin en dit moet jij weten:

30 april, 2024
Harriët van Everdingen
Harriët van Everdingen

AI in de Content Hub

Misschien is de Content Hub wel de hub waar het meest gebruikgemaakt wordt van AI. Ben jij contentmaker? Dan weet je maar al te goed hoeveel tijd het kost om inspirerende, nieuwe content te produceren. De AI tools in de Content Hub helpen je op weg zodat je veel tijd bespaart. De 2 mooiste HubSpot product updates in de nieuwe hub: 

 

HubSpot Product Update: De Content Remix

Tijd besparen doe je voortaan met de Content Remix. Een mooie nieuwe HubSpot product update. Stel, je schrijft een blog waar je ook een mooie e-mail of social post van wil maken. Maar je hebt niet veel tijd. Klik de Content Remix aan! De Remix analyseert de inhoud en tovert het om tot de content die jij wil, met visuals en linkjes. Natuurlijk moet je het daarna nog een beetje aanpassen, maar tijd bespaar je zeker! 

Content remix 4 (1)

HubSpot Product Update: Brand Voice

Je kent het vast: samen met een aantal collega’s schrijf je content voor de website. Maar, elke collega heeft een andere schrijfstijl. Daardoor is het moeilijk om dicht bij de tone of voice van je bedrijf te blijven. De Content Hub helpt je! Elke tekst die je invoert, analyseert de Brand Voice-tool en past aan waar nodig. 

Zo houd je consistentie in je teksten. Natuurlijk is het belangrijk dat je teksten daarna ook zelf nog checkt. AI kan al een heleboel, maar een menselijke touch blijft wel essentieel. Wil je hulp bij het maken van een tone of voice voor je bedrijf? Check hoe onze Copywriters je kunnen helpen!

Tot de volgende 👋

Meer tips, cases en updates? Volg ons op LinkedIn!

Meer weten over de nieuwste features van HubSpot? Check de Spotlight met alle updates van deze lente. 

Harriët van Everdingen
Onze copywriting collega Harriët is van alle markten thuis. Terwijl ze op werk druk is met schrijven voor allerlei soorten klanten, is ze in haar vrije tijd ook veel in de weer. Keramieken, yoga, dansen. En alsof dat nog niet genoeg is, stilt ze haar hobbyhonger ook nog met een deeltijdstudie over voeding.

Hoeveel Bikkelhart heb je nodig?

Bikkels zijn er in allerlei soorten en maten. Designers, Marketing Automation- en Conversie Specialisten, Copywriters en Front-end Developers. We zijn afzonderlijk sterk, maar nog krachtiger als je ons combineert. Samen maken we van jouw project een succes.

We antwoorden meestal binnen een werkdag!