Sluit

Wij antwoorden meestal binnen 48 uur!

Blog

3 nieuwe HubSpot updates van maart 2024

Een nieuwe maand betekent nieuwe features! Onze HubSpot Specialisten leggen je de 3 meest interessante uit. Zo kan jij ze meteen toepassen:

14 maart, 2024
Door Niels Deenik
Door Niels Deenik

1. Calculated property limits van 5 naar 25 per portal

Calculated property is een veld dat aan de hand van waarden in andere velden een berekening maakt. Bijvoorbeeld, je hebt 2 velden Prijs en Hoeveelheid. Je maakt een calculated property aan dat heet Verkoopprijs. Met de nieuwe update stel je nu in dat het veld Verkoopprijs, het veld Prijs x Hoeveelheid uitrekent en de uitkomst als waarde neemt. 

De nieuwe update betekent dus dat je meer van dit soort properties kan aanmaken, waardoor er meer berekeningen mogelijk zijn dan eerst. Daarnaast krijg je veel meer capaciteit voor je geld voor Professional Hubs. Ook heb je meer rapportagemogelijkheden door de gegevens waar je eerst geen toegang tot had. Een mooie update dus!

2. Podcasts en audiofragmenten toevoegen aan je CMS 

Heb je een bedrijfspodcast of andere interessante audiofragmenten die je graag deelt met je doelgroep? Vanaf nu kan dat! Met deze nieuwe update kan je - naast videofragmenten - nu ook makkelijk audiofragmenten uploaden in je CMS Hub. Zo kan je meer interessante en verschillende content delen met je doelgroep en blijf je relevant.

Group 2563

3. Hergebruik repetitieve stappen in je workflow (onze favoriet!)

Als HubSpotter ken je dit vast wel: tijdens het neerzetten van een workflow, bouw je vaak (tot vervelens toe) dezelfde repetitieve stappen na om je flow werkend te krijgen. Gelukkig is dat nu verleden tijd! 

Met deze nieuwe update bundel je een paar repetitieve stappen uit je workflow en sla je ze op als ‘Action Set’. Heb je de bundel opgebouwd? Dan kan je deze daarna met 1 druk op de knop in je workflow laden. Zo bespaar je veel tijd, heb je minder repetitief werk en bouw je makkelijker en sneller gestructureerde workflows. En dat maakt je werk ook nog eens minder foutgevoelig. Al die voordelen: vandaar onze favoriet. 

Meer weten over HubSpot? Lees alles over het #1 CRM of drink eens een kop koffie met HubSpot Specialist Ralph.

Tot de volgende update! 👋

Volg ons op LinkedIn voor tips, blogs en nog veel meer!

Door Niels Deenik
Niels is een echte muziekfanaat. Als hij geen concert bezoekt, geeft hij er zelf eentje. In de online arena speelt hij niet voor fans, maar voor opens, clicks en conversie. Met data als zijn belangrijkste instrument, weet hij precies wat zijn publiek op welk moment wil horen. En dat is ook een applausje waard toch?

Hoeveel Bikkelhart heb je nodig?

Bikkels zijn er in allerlei soorten en maten. Designers, Marketing Automation- en Conversie Specialisten, Copywriters en Front-end Developers. We zijn afzonderlijk sterk, maar nog krachtiger als je ons combineert. Samen maken we van jouw project een succes.

We antwoorden meestal binnen een werkdag!