Meer zakelijke leads met de Zakelijk Rijden Check

‘Genereer een poule met zakelijke prospects die direct of in de toekomst te maken krijgt met een mobiliteitsvraagstuk.’

De oplossing? De Zakelijk Rijden Check.

De Zakelijk Rijden Check verleidt mogelijke klanten om informatie te geven over hun mobiliteitssituatie. Met behulp van de check spelen we in op de nieuwsgierigheid van ondernemers om te willen weten hoe zij het doen ten opzichte van anderen. Een deelnemer ontvangt na de check een aanbeveling en een aanmoediging om met LeasePlan in gesprek te gaan.

Doe de zakelijk rijden check

3x Slimmer wagenparkbeheer met LeasePlan

De auto is in veel bedrijven een belangrijke kostenpost. Slimme keuzes maken is dus van belang. Waarom zijn ondernemers eigenlijk aan het juiste adres bij LeasePlan?

1. Tevredenheid van werknemers

Een slim wagenparkbeheer geeft werknemers direct vrijheid en flexibiliteit.

2. Total Cost of Ownership

LeasePlan helpt ondernemers kosten te besparen en te optimaliseren.

3. Duurzaamheid

LeasePlan helpt haar klanten om de uitstoot van een wagenpark te verlagen.

Waardevolle leads door de Zakelijk Rijden Check

De Zakelijk Rijden Check is gemaakt met behulp van Qualifio. De check duurt ongeveer 5 minuten en bevat stellingen zoals: ‘Bij ons bedrijf investeren we in het verduurzamen van zakelijk rijden’ en ‘Onze zakelijke auto’s zijn voldoende flexibel inzetbaar’.

Ieder antwoord van de test krijgt een waarde mee. Zo kunnen we bepalen in hoeverre een deelnemer ook een waardevolle lead is.

Design

Een check moet vooral leuk zijn om te doen. Ook als het onderwerp zakelijk leasen betreft. Daarom kozen we voor uitdagende kleuren, die toch bij de LeasePlan Styleguide passen. Lichtblauw voert de boventoon en geeft het geheel een frisse en vriendelijke uitstraling.

Met verwachtingsmanagement, duidelijke copy en een zichtbaar stappenplan moedigen we de deelnemer constant aan om door te gaan. Tussentijds geeft een expert praktische tips, zodat we onze autoriteit onderstrepen.

Op de laatste pagina van de Zakelijk Rijden Check passen we Cialdini’s verleidingsprincipes social proof en wederkerigheid toe: vul je e-mail en telefoonnummer in en krijg een nationale benchmark en een aantal verbetersuggesties toegestuurd!

Maar, er is meer…

Oké, de check ziet er mooi uit en geeft waardevolle inzichten. Hoe vertalen we die naar rijke leads? Goede vraag! Daarvoor bouwden we een koppeling tussen Qualifio en Pardot. Pardot is een tool van Salesforce voor leadgeneratie. De gegeven antwoorden worden via de koppeling doorgeschoten naar Pardot. Zo weet een accountmanager direct de actuele mobiliteitssituatie, wie de beslisser is én wat mogelijke autowensen zijn.

Resultaten

De Zakelijk Rijden Check is op meerdere vlakken succesvol. Zo konden we succesvol een koppeling maken tussen Qualifio en Pardot, realiseerden we meer intakes en verkregen we klantinzichten.

Meer relevante leads

Ja

Warmere en rijkere leads

Ja

Meer conversie na optimalisatie

Ja

bedankt voor de samenwerking!

Voor de Zakelijk Rijden Check hebben we intensief samengewerkt met het LeasePlan marketing en sales team. Daarbij koppelden we Qualifio aan Salesforce Pardot.

We stuurden het team van Bikkelhart met een flinke uitdaging op pad: 'Realiseer in een paar weken tijd een oplossing voor het effectief genereren van rijkere leads in het segment 5-25 auto’s.’  Met de prettige, doortastende en pragmatische manier van samenwerken, realiseerden we samen de Zakelijk Rijden check. Binnen de tijd en met het beoogde resultaat.
LeasePlan beoordeelt Bikkelhart met een
8.7     

Ook warme leads?

Ben jij ook op zoek naar een slimme manier om waardevolle leads te genereren én die succesvol op te volgen? Dan helpen we je graag. Kom eens langs voor een lekkere kop ambachtelijke koffie. Neem contact op met Laurens Hutten via laurens@bikkelhart.com of telefonisch via 020-7718235.

Maak een afspraak