Pathé Business: Meer dan pluchen stoelen en popcorn

Maak kennis met perfecte eventlocaties, Pathé heeft 27 prachtige locaties met ieder unieke faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan de historische grandeur van Pathé Tuschinski, maar ook de mega lobby en rooftop van Utrecht Leidsche Rijn. Van borrel tot beurs en van college tot congres, het is een no-brainer dat je een goed event regelt bij Pathé Business.

Het oude Pathé Business

De vorige website was oud. Jurassic Park oud. En dus sloegen onze designers en copywriters de handen ineen om beeld, vorm en taal samen te smeden tot één fantastische beleving. Want daar draait het tenslotte om bij Pathé. Vaste development-partner Poort80 heeft onze ontwerpen tot leven gebracht. Mét subtiele animaties die de ogen in de juiste kijkrichting sturen. Want filmtechnieken werken ook online!

"Houston, we have a problem."

Het script van de nieuwe film

De nieuwe website staat op drie peilers die uitstralen wat Pathé Business is: beleving, kwaliteit en zakelijk.

Beleving
Deze bewezen kwaliteit van het merk Pathé vertalen we door naar events. Om die beleving neer te zetten gebruiken we een verhalende manier van vertellen (show, don’t tell).


Kwaliteit
Uiteraard perfect beeld en geluid, maar ook catering en sfeer.


Zakelijk
Pathé is een geoliede machine. Houd je een event bij Pathé, dan weet je dat het goed geregeld is. We maken het vanzelfsprekend dat Pathé ook een eventlocatie is.

Niet: Zakelijke gasten verwachten uiteraard meer dan wat een bioscoopbezoeker in de shop koopt.
Wel: Iets anders dan popcorn en M&M’s? We werken samen met verschillende cateraars die jouw event ook op culinair niveau laat uitblinken."Met dit design verleiden we de bezoeker om langer op de website te blijven."

Camera... set... action!

Om nóg meer beleving te geven aan het redesign hebben we samen met Poort80 onze designs tot leven gebracht. Door het gebruik van subtiele animaties bewegen je ogen in de juiste kijkrichting, want filmtechnieken werken ook online! De animaties zijn niet alleen een leuke, maar ook een functionele toevoeging voor de bezoeker. Zo verandert een statische website naar een dynamische omgeving.

Het nieuwe Pathé Business

Pathe.nl heeft een vrij donker karakter, het visualiseert een bioscoopzaal. Voor Pathé Business wilden we juist een lichter karakter. Bij de verjongingskuur hebben we daarom een aantal aanpassingen gedaan die het Business concept versterken. Zo is er gewerkt met een lichter kleurenpalet, om rust, overzicht en toegankelijkheid te bevorderen. Er zijn minder kapitalen gebruikt, daardoor oogt de website typografisch wat vriendelijker. Ook is er meer de ruimte gepakt om het verhaal te vertellen en visualiseren. Alles voor de beleving van de bezoeker!

De samenwerking met Bikkelhart hebben we als zeer prettig ervaren: kundig, snel en met vernieuwende ideeën om vorm, beeld en teksten samen te brengen zodat beleving en conversie goed samenkomen. Alle lof aan het Bikkelhart team.
Pathé beoordeelt Bikkelhart met een
9