DNA

Online verkoop is een vak dat specifieke kennis, ervaring en mentaliteit vergt. Wij zijn hier goed in, omdat verkopen bij ons in ’t bloed zit. Dagelijks duizenden bezoekers hun online doelen helpen te behalen, maakt ons blij. Of het nu om oriëntatie, aankoop of service gaat. Ons ultieme doel: maximaal rendement halen voor onze klant.

Strategie

Bikkelhart is een digitaal bureau dat zich heeft gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en optimaliseren van online verkoop- en servicedialogen.

Visie

Klanten willen 24/7 met bedrijven in contact staan via alle kanalen en devices. De bedrijven die dit het beste faciliteren, meten, analyseren en optimaliseren winnen de online wedstrijd.

Missie

Wij leveren online succes door gepassioneerd wetenschap en échte verkoopervaring in te zetten tijdens ontwerp en optimalisatie en zijn daardoor het beste digital sales & service bureau van Nederland.

Onze kernwaarden

Wij combineren creativiteit met slimme data en we werken iedere dag keihard aan jouw online succes. We zijn altijd druk en verschillen veel van elkaar, maar we zijn toch een hecht team. Dat komt vooral door de kernwaarden die we samen delen.

 • Hart

  We handelen altijd recht uit het hart. Dat vinden we zo belangrijk dat het in onze naam is vastgelegd. We willen dat iedereen zich bij ons thuis voelt: zeg lekker wat je denkt! Dan kunnen we in ieder geval eerlijk en open samenwerken. Wie goed doet, goed ontmoet.

 • Hoofd

  We zijn slim en bijdehand, maar gelukkig niet betweterig en arrogant. We oefenen allemaal onze eigen discipline uit en snappen dat we elkaar versterken door kennis met elkaar te delen. Dagelijks werken we op diverse locaties en met verschillende mensen: dat maakt ons steeds slimmer. Daarnaast is er altijd ruimte voor persoonlijke groei.

 • Inleven

  Wij stellen vragen, gaan zorgvuldig te werk en willen begrijpen hoe een wens of een probleemstelling in elkaar steekt. Daardoor zijn onze oplossingen slim en op maat gemaakt. Ons inlevingsvermogen is altijd oprecht en dat voel je op ieder belangrijk moment.

 • Daadkrachtig

  We boeken graag resultaten, ook als dat wat meer moeite kost. We hebben vertrouwen in de relaties die we aangaan en in onszelf. Daardoor hebben we de moed om te zeggen wat we denken. We proberen graag nieuwe dingen en gaan confrontaties niet uit de weg. We doen wat we beloven.

 • Samen winnen

  We gaan graag een intensieve samenwerking aan met onze partners. ‘Goh, ik dacht dat je hier werkte’, horen we wel eens op locatie. Dat is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen. We zijn echte doorzetters en geven niet graag op. Samen werken is samen winnen en samen vieren we onze successen.

Samen sterk

DDA

We zien de meerwaarde van een professioneel kennisplatform voor onze branche en dragen daar graag aan bij. Het was voor ons daarom een logische stap om na ons 5-jarig jubileum in 2014 aansluiting te zoeken bij het DDA (voorheen PIBN).

DDA staat voor Dutch Digital Agencies en is de branchevereniging en kennisorganisatie van de beste Nederlandse Digital Agencies. Gezamenlijk vertegenwoordigen wij de Nederlandse online industrie.

Bezoek DutchDigitalAgencies.com

DDMA

De dialoog tussen het bedrijfsleven en haar klanten vereist kwalitatief goede data, een intelligente communicatiestrategie én up-to-date kennis over privacyregels. Elke dag sparren we met onze klanten over nieuwe en slimme invalshoeken. Bikkelhart heeft in DDMA als branchevereniging voor dialoogmarketing een waardig partner gevonden.

DDMA deelt kennis via sessies georganiseerd door verschillende gespecialiseerde commissies. Bikkelhart levert actieve leden aan de commissie Events & Awards die jaarlijks o.a. de Email Summit organiseren.

Bezoek DDMA.nl

Flexfunnel

De tool om verkoopfunnels snel en gemakkelijk mee aan te passen. Dit is een win-winsamenwerking: Bikkelhart ontwerpt de beste funnels en Flexfunnel is de beste technische oplossing.

Over Flexfunnel

GX Software

Wij maken software. Marketingsoftware. Dat doen we voor elk digitaal kanaal, van website tot Mijn Omgeving.

En dat doen we voor jou. Zodat jij een oplossing hebt die past bij jouw organisatie, IT-landschap en marketingstrategie. Zo maken we digitaal persoonlijk.

Bezoek GX Software

BlueConic

BlueConic is één van de slimste online profiling-tools op het gebied van optimalisatie en personalisatie.

Bikkelhart is de preferred partner van BlueConic. Met mooie showcases en dito resultaten. Onze aanpak “Think big, start small, but fast” is daarbij een succesbepalende factor.

Over BlueConic

Copernica

Copernica ontwikkelt generieke software die ons een krachtige oplossing biedt om de marketingdoelstellingen met onze klanten te behalen.

Met Copernica verandert een wirwar van online data in een overzichtelijke set aan marketing- en klantgegevens. Doordat de software schaalbaar is, kunnen we iedere klant een passende service bieden.

Bezoek Copernica.com

Selligent

Selligent wil B2C-merken in staat stellen om op een creatieve manier de dialoog met hun klanten aan te gaan, om de lifetime value te verhogen.

Om deze missie te bereiken, bieden ze een innovatieve marketingoplossing: big data-driven en omni-channel. Voor Bikkelhart is het partnerschap met Selligent dan ook een welkome aanvulling in e-commerce projecten.

Bezoek Selligent.com

Poort80

Als fullservice internetbureau helpt Poort80 ondernemers uit alle branches snel en effectief online zaken te doen, door bedrijfsprocessen en marketing te stroomlijnen met internettechniek.

De slagkracht van Poort80 zit 'm in het ontwerpen, bouwen en beheren van effectieve en efficiënte webapplicaties. Dankzij slim gebruik van de eigen softwarebibliotheek en CMS-oplossingen biedt Poort80 haar klanten een oplossing op maat.

Tripolis

Tripolis Solutions is één van de eerste Europese e-mailservice-providers (ESP) die technische oplossingen ontwikkelt op het gebied van e-mailmarketing, mobile marketing en social marketing.

De intelligente geautomatiseerde software helpt organisaties hun e-mailmarketing te verbeteren en ROI te verhogen.

Bezoek Tripolis.

Flowmailer

Flowmailer ontwikkelt en levert het meest krachtige platform voor transactionele communicatie, met e-mail centraal.

Betrouwbare aflevering, grip op processen en consistente uitstraling. Flowmailer zorgt dat mail een flow creëert, een positieve vibe met de klant. Zo komt belangrijke communicatie niet alleen aan, maar draagt het bij aan de customer journey en de merkbeleving.

Bezoek Flowmailer.

CX Company

Met DigitalCX van CX Company, kunnen we AI-gedreven conversational commerce inzetten voor onze klanten.

Vanuit context en profielinformatie, ontwikkelen we geautomatiseerde en relevante dialogen: van digitale assistent tot slimme chatbots.

Bezoek CX Company.

 

Klanten over Bikkelhart

Bikkelhart ondersteunt ons al enkele jaren bij het realiseren van onze conversiedoelstellingen. Dit doen zij op een dermate adequate, proactieve en professionele manier, dat het niet meer dan logisch is dat wij hen recentelijk ook gevraagd hebben ons te helpen om ons email-kanaal op te bouwen. Hun no nonsense aanpak zorgt voor een fijne en vruchtbare samenwerking tussen Bikkelhart en Yarden.
Tom de Haas, Manager Online Sales bij Yarden

Kennismaken

De beste manier om erachter te komen of er een basis is voor een samenwerking, is om af te spreken onder het genot van een bakkie ambachtelijk gebrande koffie.

Afspraak maken
61 klanten beoordelen Bikkelhart met gemiddeld een
8,4