DNA

Online verkoop is een vak dat specifieke kennis, ervaring en mentaliteit vergt. Wij zijn hier goed in, omdat verkopen bij ons in ’t bloed zit. Dagelijks duizenden bezoekers hun online doelen helpen te behalen, maakt ons blij. Of het nu om oriëntatie, aankoop of service gaat. Ons ultieme doel: maximaal rendement halen voor onze klant.

Strategie

Bikkelhart is een digitaal bureau dat zich heeft gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en optimaliseren van online verkoop- en servicedialogen.

visie

Klanten willen 24/7 met bedrijven in contact staan via alle kanalen en devices. De bedrijven die dit het beste faciliteren, meten, analyseren en optimaliseren winnen de online wedstrijd.

missie

Wij leveren online succes door gepassioneerd wetenschap en échte verkoopervaring in te zetten tijdens ontwerp en optimalisatie en zijn daardoor het beste digital sales & service bureau van Nederland.

Onze kernwaarden

Bikkelhart is groot genoeg om grote projecten aan te pakken en klein genoeg om informeel, zonder hiërarchie, met elkaar om te gaan.

We zijn een hecht team en dat heeft alles te maken met onze kernwaarden. Zo handelen we recht uit het hart en bikkelen we dagelijks voor de beste resultaten bij onze klanten. Dat maakt ons lastig te verslaan.

Samen sterk

DDA

We zien de meerwaarde van een professioneel kennisplatform voor onze branche en dragen daar graag aan bij. Het was voor ons daarom een logische stap om na ons 5-jarig jubileum in 2014 aansluiting te zoeken bij het DDA (voorheen PIBN).

DDA staat voor Dutch Digital Agencies en is de branchevereniging en kennisorganisatie van de beste Nederlandse Digital Agencies. Gezamenlijk vertegenwoordigen wij de Nederlandse online industrie.

Bezoek DutchDigitalAgencies.com

DDMA

De dialoog tussen het bedrijfsleven en haar klanten vereist kwalitatief goede data, een intelligente communicatiestrategie én up-to-date kennis over privacyregels. Elke dag sparren we met onze klanten over nieuwe en slimme invalshoeken. Bikkelhart heeft in DDMA als branchevereniging voor dialoogmarketing een waardig partner gevonden.

DDMA deelt kennis via sessies georganiseerd door verschillende gespecialiseerde commissies. Bikkelhart levert actieve leden aan de commissie Events & Awards die jaarlijks o.a. de Email Summit organiseren.

Bezoek DDMA.nl

Flexfunnel

De tool om verkoopfunnels snel en gemakkelijk mee aan te passen. Dit is een win-winsamenwerking: Bikkelhart ontwerpt de beste funnels en Flexfunnel is de beste technische oplossing.

Over Flexfunnel

BlueConic

BlueConic is één van de slimste online profiling-tools op het gebied van optimalisatie en personalisatie.

Bikkelhart is de preferred partner van BlueConic. Met mooie showcases en dito resultaten. Onze aanpak “Think big, start small, but fast” is daarbij een succesbepalende factor.

Over BlueConic

Copernica

Copernica ontwikkelt generieke software die ons een krachtige oplossing biedt om de marketingdoelstellingen met onze klanten te behalen.

Met Copernica verandert een wirwar van online data in een overzichtelijke set aan marketing- en klantgegevens. Doordat de software schaalbaar is, kunnen we iedere klant een passende service bieden.

Bezoek Copernica.com

Selligent

Selligent wil B2C-merken in staat stellen om op een creatieve manier de dialoog met hun klanten aan te gaan, om de lifetime value te verhogen.

Om deze missie te bereiken, bieden ze een innovatieve marketingoplossing: big data-driven en omni-channel. Voor Bikkelhart is het partnerschap met Selligent dan ook een welkome aanvulling in e-commerce projecten.

Bezoek Selligent.com

Poort80

Als fullservice internetbureau helpt Poort80 ondernemers uit alle branches snel en effectief online zaken te doen, door bedrijfsprocessen en marketing te stroomlijnen met internettechniek.

De slagkracht van Poort80 zit 'm in het ontwerpen, bouwen en beheren van effectieve en efficiënte webapplicaties. Dankzij slim gebruik van de eigen softwarebibliotheek en CMS-oplossingen biedt Poort80 haar klanten een oplossing op maat.

Tripolis

Tripolis Solutions is één van de eerste Europese e-mailservice-providers (ESP) die technische oplossingen ontwikkelt op het gebied van e-mailmarketing, mobile marketing en social marketing.

De intelligente geautomatiseerde software helpt organisaties hun e-mailmarketing te verbeteren en ROI te verhogen.

Bezoek Tripolis.

Umbraco

Umbraco focust zich vooral op het bouwen van uitgebreide en complexe platformen op basis van open source.

Het CMS is uitermate geschikt voor (grotere) organisaties en geeft ons de mogelijkheid om klantwensen snel te realiseren. Bovendien is het gebruiksvriendelijk en bevat het ingebouwde tabs voor SEO optimalisatie.

Bezoek Umbraco.

CX Company

Met DigitalCX van CX Company, kunnen we AI-gedreven conversational commerce inzetten voor onze klanten.

Vanuit context en profielinformatie, ontwikkelen we geautomatiseerde en relevante dialogen: van digitale assistent tot slimme chatbots.

Bezoek CX Company.

 

Klanten over Bikkelhart

Bikkelhart heeft veel verstand van verzekeringen, de online markt en verkoopgericht ontwerpen. Het is prettig schakelen met een team dat de online wedstrijd met ons wil winnen. We hebben een grote stap voorwaarts gemaakt in verkoop en gebruiksvriendelijkheid bij AllSecur.
Jos Jansen, Senior E-business expert bij Allianz Group

Kennismaken

De beste manier om erachter te komen of er een basis is voor een samenwerking, is om af te spreken onder het genot van een bakkie ambachtelijk gebrande koffie.

Afspraak maken
61 klanten beoordelen Bikkelhart met gemiddeld
8,4