DNA

Online verkoop is een vak wat specifieke kennis, ervaring en mentaliteit vergt. Wij zijn hier goed in, omdat verkopen bij ons in ’t bloed zit. Dagelijks duizenden bezoekers hun online doelen helpen te behalen, maakt ons blij. Of het nu om oriëntatie, aankoop of service gaat. Ons ultieme doel: maximaal rendement halen voor onze klant.

Strategie

Bikkelhart is een digitaal bureau dat zich heeft gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en optimaliseren van online verkoop.

visie

Klanten willen 24/7 met bedrijven in contact staan via alle kanalen en devices. De bedrijven die dit het beste faciliteren, meten, analyseren en optimaliseren winnen de online verkoop wedstrijd.

missie

Wij leveren online succes door gepassioneerd wetenschap en échte verkoopervaring in te zetten tijdens ontwerp en optimalisatie en zijn daardoor het beste online verkoopbureau van Nederland.

Onze kernwaarden

Bikkelhart is groot genoeg om grote projecten aan te pakken en klein genoeg om informeel, zonder hiërarchie, met elkaar om te gaan.

We zijn een hecht team en dat heeft alles te maken met onze kernwaarden. Zo handelen we recht uit het hart en bikkelen we dagelijks voor de beste resultaten bij onze klanten. Dat maakt ons lastig te verslaan.

partners

DDA

We zien de meerwaarde van een professioneel kennisplatform voor onze branche en dragen daar graag aan bij. Het was voor ons daarom een logische stap om na ons 5-jarig jubileum in 2014 aansluiting te zoeken bij het DDA (voorheen PIBN).

DDA staat voor Dutch Digital Agencies en is de branchevereniging en kennisorganisatie van de beste Nederlandse Digital Agencies. Gezamenlijk vertegenwoordigen wij de Nederlandse online industrie.

Bezoek DutchDigitalAgencies.com

DDMA

De dialoog tussen het bedrijfsleven en haar klanten vereist kwalitatief goede data, een intelligente communicatiestrategie én up-to-date kennis over privacyregels. Elke dag sparren we met onze klanten over nieuwe en slimme invalshoeken. Bikkelhart heeft in DDMA als branchevereniging voor dialoogmarketing een waardig partner gevonden.

DDMA deelt kennis via sessies georganiseerd door verschillende gespecialiseerde commissies. Bikkelhart levert actieve leden aan de commissie Events & Awards die jaarlijks o.a. de Email Summit organiseren.

Bezoek DDMA.nl

Novusoft

Flexfunnel, de tool om verkoopfunnels snel en gemakkelijk mee aan te passen, is ontstaan uit een samenwerking tussen Bikkelhart en Novusoft. Dit is een win-winsamenwerking: Bikkelhart ontwerpt de beste funnels en Novusoft heeft de beste technische oplossing.

Novusoft ontwikkelt sinds 2002 professionele webapplicaties, die als compleet, gebruiksvriendelijk en professioneel beoordeeld worden. Voor Bikkelhart was de keuze voor een samenwerking dan ook snel gemaakt.

Over FlexFunnel

GX Software

GX Software biedt met de online profiling-tool BlueConic één van de slimste tools op het gebied van optimalisatie en personalisatie.

Bikkelhart is de prefered partner van BlueConic. Met mooie showcases en dito resultaten. Onze aanpak “Think big, start small, but fast” is daarbij een succesbepalende factor.

Over BlueConic

Copernica

Copernica ontwikkelt generieke software die ons een krachtige oplossing biedt om de marketingdoelstellingen met onze klanten te behalen.

Met Copernica verandert een wirwar van online data in een overzichtelijke set aan marketing- en klantgegevens. Doordat de software schaalbaar is, kunnen we iedere klant een passende service bieden.

Bezoek Copernica.com

Selligent

Selligent wil B2C-merken in staat stellen om op een creatieve manier de dialoog met hun klanten aan te gaan, om de lifetime value te verhogen.

Om deze missie te bereiken, bieden ze een innovatieve marketingoplossing: big data-driven en omni-channel. Voor Bikkelhart is het partnerschap met Selligent dan ook een welkome aanvulling in e-commerce projecten.

Bezoek Selligent.com

Webfactory

Webfactory is een Nederlands developmentbureau gevestigd in Sofia (Bulgarije) en partner bij het ontwikkelen van open-source-oplossingen.

De pijlers van hun aanpak zijn SEO en usability. Webfactory is daarnaast de ontwikkelaar van Admintool3™. Dit is een robuust Content Management Systeem ontwikkeld op het open-source LAMP (Linux, Apache, PHP, MySQL) platform.

Bezoek Webfactory.bg

Poort80

Als fullservice internetbureau helpt Poort80 ondernemers uit alle branches snel en effectief online zaken te doen, door bedrijfsprocessen en marketing te stroomlijnen met internettechniek.

De slagkracht van Poort80 zit 'm in het ontwerpen, bouwen en beheren van effectieve en efficiënte webapplicaties. Dankzij slim gebruik van de eigen softwarebibliotheek en CMS-oplossingen biedt Poort80 haar klanten een oplossing op maat.

Tripolis

Tripolis Solutions is één van de eerste Europese e-mailservice-providers (ESP) die technische oplossingen ontwikkelt op het gebied van e-mailmarketing, mobile marketing en social marketing. Hun intelligente geautomatiseerde software helpt organisaties hun e-mailmarketing te verbeteren en ROI te verhogen.

Bezoek Tripolis.com.nl

Klanten over Bikkelhart

Bikkelhart heeft veel verstand van verzekeringen, de online markt en verkoopgericht ontwerpen. Het is prettig schakelen met een team dat de online wedstrijd met ons wil winnen. We hebben een grote stap voorwaarts gemaakt in verkoop en gebruiksvriendelijkheid bij AllSecur.
Jos Jansen, Senior E-business expert bij Allianz Group

Kennismaken

De beste manier om erachter te komen of er een basis is voor een samenwerking, is om af te spreken onder het genot van een bakkie ambachtelijk gebrande koffie.

Afspraak maken
52 klanten beoordelen Bikkelhart met gemiddeld
8,2