Sluit

Wij antwoorden meestal binnen 48 uur!

Het Bikkelhart team

Hoi! Wij zijn een bevlogen team met meer dan 15 jaar ervaring in ontwerp en optimalisatie van online verkoop. We handelen altijd recht uit het hart en bikkelen dagelijks om de online wedstrijd te winnen, voor en samen met onze klanten. Schud een handje met onze Bikkels!

Alle
Copy
Design
Directie
Personeel
Front-end
Office
Optimalisatie
Strategie
Marketing Automation
Business Development
Aniek_row2024
Aniek Mulders
Design
Aniek_row2024
Aniek Mulders
Design

Ze kwam, ze zag en... ze bleef! Aniek loopt niet alleen stage bij Bikkelhart, maar studeert ook nog eens bij ons af. UX Design heeft haar hart definitief veroverd. Nadenken over problemen en daar vervolgens een creatieve oplossing voor bedenken: dán is Aniek op haar best.

Die creativiteit had ze al op jonge leeftijd. Urenlang kon Aniek als klein meisje tekenen. Nu, jaren later, is ze gek op haken. En ook dat vraagt om creatieve oplossingen. Een gevallen steek? Een te strakke opzet? Ze speurt het probleem op en haakt vervolgens de mooiste creaties. Als die eigenschap haar geen veelbelovende UX Designer maakt, weten wij het ook niet meer.

Bob_row2022-scaled
Bob Vermeersch
Design
Bob_row2022-scaled
Bob Vermeersch
Design

Als we zijn Twitter account mogen geloven, is Bob dol op pompoenen (@pompoeneter). Niet zo gek ook, de pompoenbloem heeft, zo vertelt Wikipedia ons, "van nature een zachte smaak en kan voor allerlei doeleinden in de keuken worden gebruikt." Ruil het woordje keuken in voor 'online project' en we hebben Bob beschreven in een notendop.

Wie zijn werk er dan ook op na kijkt ziet dat Bikkelhart met Bob een pareltje in huis heeft op het gebied van interactie. Combineer dat met zijn rustgevende karakter en we mogen Bob met recht een geschikte lead voor blok 4 noemen.

Daniel Awa
Daniel Awa
Design
Daniel Awa
Daniel Awa
Design

Hij maakte een half jaar lang UX designs voor een gamebedrijf in Xiamen, China. Kwam even terug naar Nederland, maar vertrok 2 weken later alweer naar de States. Daar ging hij aan de slag met de minor Media and Film Studies. Zijn volgende bucketlist bestemming? Japan. Maar voor dat zover is, eet hij zijn sushi gewoon in Amsterdam.

Onze designer Daniel is een man van de wereld. En met zoveel inspiratie om zich heen, tovert hij de meest bijzondere ontwerpen op papier. Bij Bikkelhart is hij bezig met motion design en het verwerken van verleidingsprincipes. Daarover spart hij het allerliefst met collega’s. Of met de klant natuurlijk - communicatie ligt hem eenmaal dichtbij het hart. Ga je met Daniel in zee, dan weet je zeker dat hij aan al je wensen voldoet.

Darcey-Dingsdag
Darcey Dingsdag
Front-end
Darcey-Dingsdag
Darcey Dingsdag
Front-end

Darcey is terug van weggeweest. Hij begon als jongste Bikkel ooit, maar verruilde het dienstverband na een paar jaar in voor het freelance leven. Tijdens zijn reizen naar Portugal, Mexico en Thailand kwamen the best of both world’s bij elkaar: developen én de zon.

Terug in Nederland sleutelt Darcey niet alleen met plezier aan zijn motor, maar ook aan websites als zowel Back- en Frontend-er. Zijn specialiteit? Het bouwen van applicaties met gebruik van JavaScript frameworks. Resultaat? Hele blije klanten.

Dianne den Drijver
Dianne den Drijver
Design
Dianne den Drijver
Dianne den Drijver
Design

Twee keer per week gaat Dianne op haar fiets, Harry de Hengst, naar ons kantoor op IJburg. 20 kilometer heen én weer 20 kilometer terug. Door weer en wind. Waar andere collega’s uitgeteld op hun bureaustoel zouden ploffen, klapt Dianne haar laptop met een grote glimlach open. Zelfs als haar schoenen, jas, en tas de hele dag moeten uitlekken na een regenbui (waargebeurd)! We zeggen niet voor niets dat Dianne de drijvende kracht is achter onze mooiste designs.

Met haar indrukwekkende skillset, van 3D-animatie en illustratie tot fotografie, brengt ze elk project tot leven. En wek je haar interesse met iets nieuws? Dan duikt ze er vol energie in. In een markt die sneller verandert dan Dianne weer naar huis raast, is dat méér dan handig.

Emiel-Row
Emiel Nawijn
Strategie
Emiel-Row
Emiel Nawijn
Strategie

Emiel wordt gelukkig van een goed verhaal. Of het nu een boek, film, game, website, app of salespitch is. Als je geen goed verhaal vertelt, gaat het volgens Emiel nooit wat worden. En dat goede verhaal moet dan natuurlijk wel in een mooi, functioneel jasje worden gestoken. Sommigen noemen dat marketing, anderen user experience en weer anderen storytelling. Emiel noemt dat gewoon je boeren verstand gebruiken.

Bij Bikkelhart is Emiel dan ook het creatieve geweten. Hij stuurt het designteam aan en legt de lat voor de grafisch en interactie ontwerpers iedere keer weer hoger. Want topdesigns bereik je alleen door iedere keer nét iets verder te gaan dan je eigenlijk durft. Daarmee is Emiel de motor van blok 4 - de creatievelingen van Bikkelhart.

eric_row
Eric van Diemen
Directie
eric_row
Eric van Diemen
Directie

Stuur Eric enkele weken voor een trip naar de Verenigde Staten en je hebt een gelukkig mens. Even de batterij opladen. Genieten met het gezin. Als het ultieme geluk bestaat, vindt Eric het in de VS.

Zijn sportheld Michael Jordan, heel toevallig ook uit het beloofde land, zei ooit de magische woorden: You have to expect things of yourself before you can do them. Iets verlangen van jezelf, het zou zomaar het levensmotto kunnen zijn van Eric. Want hij legt de lat graag hoog. Is niet zomaar tevreden met een resultaat. En gaat in ieder project tot het gaatje. Dat maakt Eric een voorbeeld voor alle Bikkels.

Erik Pater row
Erik Pater
Design
Erik Pater row
Erik Pater
Design

Het verhaaltje over Erik volgt snel.

Evelien Boas
Evelien Boas
Personeel
Evelien Boas
Evelien Boas
Personeel

Iedere woensdag staat Evelien vrijwillig op het voetbalveld. Door weer en wind traint ze daar een elftal meiden. Haar motto? Winnen doe je samen! En die houding komt haar bij Bikkelhart goed van pas. Met haar rustgevende uitstraling waakt ze over alle Bikkels en zorgt ze voor een positieve teamspirit. Via persoonlijke doelen, goede gesprekken en motiverende e-mails bijvoorbeeld. Had Bikkelhart een moeder? Dan was dat Evelien. En met haar support scoren we elke dag weer.

Fleur Assendelft
Fleur Assendelft
Design
Fleur Assendelft
Fleur Assendelft
Design

Herinneringen maken. Dat doet Fleur het liefste. Als het even kan, stapt ze op de trein of het vliegtuig voor een nieuw avontuur. En dan? Die herinneringen vastleggen. Overal waar ze naartoe gaat, filmt ze delen van haar dag. Die rijgt ze aan elkaar tot aanstekelijke Instagram Reels. Goed gemaakt en tof om te zien, net als de kleren die ze soms zelf maakt. Een échte creatieve duizendpoot.

Het oog voor detail en gevoel voor stijl neemt Fleur mee in haar werk als UX designer. Ze bedenkt verfrissende concepten en werkt haar ontwerpen tot in de puntjes uit. Wil je gebruik maken van een techniek of aanpak die ze nog niet kent? Dan gaat ze gelijk op onderzoek uit. Als je Fleur een opdracht geeft, weet je zeker dat jouw visie uitbloeit tot een prachtig en gebruiksvriendelijk design.

Gijs Suikerbuik
Gijs Suikerbuik
Optimalisatie
Gijs Suikerbuik
Gijs Suikerbuik
Optimalisatie

Na een werkweek op IJburg stapt Gijs  in de trein naar Bergen op Zoom, op weg naar het voetbalveld van RKSV Halsteren. Samen met zijn teamleden, die ook terugreizen uit alle hoeken van Nederland, stoomt hij zich klaar voor de befaamde zaterdagwedstrijd. Een aflevering All Stars is er niets bij. En om de winst te vieren, organiseert Gijs de allerleukste teamuitjes.

Die mensgerichtheid en liefde voor structuur leerde Gijs tijdens zijn opleiding tot sportinstructeur. Maar hij wilde meer, en stortte zich op de wondere wereld van CRO. Met zijn rugzak vol kennis en kwaliteiten verzet Gijs bergen voor onze klanten. Als we hem op vrijdag maar laten gaan, want zaterdag is de mooiste dag van de week.

Gydo-Row
Gydo Rutten
Marketing Automation
Gydo-Row
Gydo Rutten
Marketing Automation

Het verhaal van Gydo volgt snel.

 

Ha Pham
Ha Pham
Front-end
Ha Pham
Ha Pham
Front-end

Toen Ha een klein Ha’tje was, bracht zijn Vietnamese vader hem op het idee om oosterse vechtsporten te gaan doen. Zo begon hij op z’n negende met karate en taekwondo. Nu focust hij zich op kickboksen en jiujitsu. Maar, zijn vader leerde hem niet alleen te worstelen met mensen, maar ook met computers.

Samen met z’n pa, programmeerde Ha op zijn zesde al zijn eerste computercommando’s. Inmiddels heeft hij zichzelf alles over front- én back-end aangeleerd. Dat maakt hem een echte allrounder. En over allround gesproken: gebruikt hij zijn z’n handen even niet om te vechten of te typen? Dan speelt hij er vloeiend Chopin mee op de piano.

Harriet_row
Harriët van Everdingen
Copy
Harriet_row
Harriët van Everdingen
Copy

Onze Copywriter Harriët is van alle markten thuis. Terwijl ze op werk druk is met schrijven voor allerlei soorten klanten, is ze in haar vrije tijd ook veel in de weer. Keramieken, yoga, dansen. En alsof dat nog niet genoeg is, stilt ze haar hobbyhonger ook nog met een deeltijdstudie over voeding.

Voor die studie verslindt ze boeken over eiwitten, mineralen en suikers. Zo heeft ze inmiddels hét perfecte recept voor een gezond leven gevonden. Gelukkig neemt ze naast al die drukte ook nog wat tijd voor ontspanning. Als toetje staat er vaak een potje ouderwets televisiekijken op het menu. Van die guilty pleasure smult ze namelijk het allerhardst.

Harun-Row2
Harun Koroglu
Design
Harun-Row2
Harun Koroglu
Design

Wist je dat het vroeger helemaal hip was om Pokémon-kaarten over te tekenen? Harun kon het als de beste! Hij wachtte tot de zon goed stond en liet dan zijn potlood over het papier razen. Iedereen stond voor hem in de rij. Een ware designer was geboren. 

En ook nog eens een veelzijdige. Want naast UX research, wil hij zich bij Bikkelhart ook richten op development. Hoe mooi is het om je eigen designs tot leven te brengen? Misschien pakt hij zelfs wat copywriting op... Gotta catch ‘em all!

Itziar Suijten
Itziar Suijten
Copy
Itziar Suijten
Itziar Suijten
Copy

Iets meer dan 20 jaar geleden, in een stad hier niet ver vandaan, begon Itziar haar schrijfcarrière. Het verhaal begon meteen goed, want op de basisschool ging ze er direct met een prijs vandoor toen ze meedeed aan een schrijfwedstrijd! Vanaf dat moment schreef ze meer en meer, tot ze na haar studie klaar was om te beginnen als ZZP-tekstschrijver.

En nu ze een tijdje voor zichzelf aan de slag is geweest, is het tijd om de bladzijdes met iets nieuws te vullen. Haar volgende hoofdstuk begint met een baan als Copywriter bij Bikkelhart. Aan de hand van de 5 woorden dromen, denken, durven, doen en doorzetten, schrijft ze haar eigen levenssprookje. Een echte bestseller als je het ons vraagt!

Jasper Boonstra
Jasper Boonstra
Optimalisatie
Jasper Boonstra
Jasper Boonstra
Optimalisatie

Een creatieve, sociale nerd. Zo omschrijft Jasper zichzelf het liefst. Significantie, wetenschappelijk onderbouwing en dingen analyseren maken zijn inner nerd gelukkig. En zijn creatieve kant? Die komt juist naar boven bij het bedenken van de meest uiteenlopende A/B-testen.

Jasper verslindt fictieboeken, films en series. En als Online Conversie Specialist kan hij het natuurlijk niet laten die ook tot in de kleinste details te analyseren. Wil je weten waarom de laatste seizoenen van Game of Thrones zo’n flop waren? Stuur Jasper dan een berichtje, hij vertelt het je graag!

jasper_row
Jasper Koopmanschap
Design
jasper_row
Jasper Koopmanschap
Design

Jasper is waarschijnlijke de enige sollicitant die al in zijn 2e gesprek een dikke knuffel kreeg van Johan. Want als je een getalenteerd Designer bent, met veel plezier in Amersfoort woont én het liefste Feyenoord aanmoedigt, dan kun je bij Johan eigenlijk al niet meer stuk.

Hij begon ooit als tiener in de afwas van een restaurant en werkte zich daar al snel op als semi-hobby/sterrenkok. Zijn eten is even fotogeniek als lekker en daaruit blijkt: dit is een Designer met een passie voor esthetiek.

Jelle-Row2
Jelle Bokma
Optimalisatie
Jelle-Row2
Jelle Bokma
Optimalisatie

In de voetbalwereld staan winterse aankopen alom bekend als paniekaankopen. In die zin riep de transfer van Jelle Bokma naar Bikkelhart op de eerste dag van 2015 nogal wat vragen op. Wie het scoutingsrapport er nog eens op naslaat ziet echter dat er jarenlang naar deze samenwerking is toegewerkt. Oplettende Bikkelhart-watchers noemden de transfer niet voor niets “eentje die al een tijdje in de lucht hing”.

Naast SEO-specialist is Jelle tegenwoordig gepokt en gemazeld in conversie optimalisatie. Gezamenlijk met klanten mooie resultaten boeken, daar doet hij het voor. De e-commerce wedstrijd winnen met Jelle is dan ook gesneden koek. Daardoor gaat hij niet langer door het leven als “paniekaankoop”, maar als een regelrechte aanwinst.

Jelle van den Berg
Jelle van den Berg
Marketing Automation
Jelle van den Berg
Jelle van den Berg
Marketing Automation

Wie Jelle al wat beter kent, beschrijft hem in twee woorden: behulpzaam en spontaan. Dat eerste omdat hij zich iedere dag helemaal suf rent. Voor zijn klanten, die hem graag opbellen voor zijn Marketing Automation skills, maar ook op het voetbalveld staat hij niet stil. En die spontane kant? Jelle roert zijn kaken als geen ander. Mag je samen met hem aan het werk, dan vliegt de tijd voorbij.

Als het even kan is hij graag bezig met zijn collectie gadgets. Van toffe digitale horloges tot de veel-te-grote televisie in zijn knusse appartement. Zegt iemand daar robotstofzuiger? Niets is te gek voor deze tech-fanaat. Zijn grote droom is om de loterij te kraken, maar tot die tijd zit hij perfect bij Bikkelhart. Waar hij wil leren en leveren zoals zijn eigen Google Assistent.

Jens Hooiveld
Jens Hooiveld
Marketing Automation
Jens Hooiveld
Jens Hooiveld
Marketing Automation

Van IJburg tot Azië en daar voorbij: onze Jens gaat graag op avontuur. Niet alleen met zijn vrouw, maar ook met zoon en dochter. De ideale bestemming? Iets met natuur (Jens), een strand om op te liggen (vrouw), water om te vissen (zoon), maar óók inclusief de mogelijkheid om te shoppen (dochter). Zo woonden ze 7 maanden in Bangkok en hebben ze inmiddels de halve wereld bezocht.

Naast vreemde culturen en verre winkelcentra, ontdekt Jens op werk graag nieuwe tools. In plaats van in de zee te duiken, duikt hij bij Bikkelhart graag in de data. Met zijn kennis over leadgeneratie, verzamelt hij geen souvenirs maar klanten. En in ruil voor exotische hapjes probeert hij nieuwe A/B-tests. Mooi, want met die backpack vol Marketing Automation-ervaring, is hij een waardevolle aanwinst voor ons team.

jeroen_row
Jeroen Beelen
Marketing Automation
jeroen_row
Jeroen Beelen
Marketing Automation
Meet onze Marketing Automation Specialist Jeroen. Overdag werkt hij aan de mooiste lead nurture campagnes en improviseert hij erop los om de uniekste mails te bedenken. En dat improviseren kan hij wel. Want ’s avonds als de deuren van Bikkelhart sluiten, rijdt Jeroen naar Alkmaar voor een potje improvisatietheater.

Daar leert hij moeiteloos op onverwachte situaties reageren. Als hij dan eindelijk thuis is, stort hij zich op zijn 1,5 meter lange aquarium. ‘Elke vis heeft zijn eigen karakter en schoonheid’, zegt Jeroen. Zo ziet hij ook de bezoekers van een website. En zo zorgt Jeroen ervoor dat jouw klant zich als een vis in het water voelt in de klantreis. 
Joachim Peschar
Joachim Peschar
Front-end
Joachim Peschar
Joachim Peschar
Front-end

Onze collega Joachim is een echte selfmade Front-ender. Tijdens de coronacrisis leerde hij zichzelf binnen no-time de kneepjes van het vak. Volgens hem, werk je als Front-ender met vaste technieken, maar kun je een probleem op 100 verschillende manieren oplossen. Logica, maar dus ook creativiteit. En dat is voor hem de ideale combinatie.

In zijn vrije tijd zoekt hij deze combinatie ook op. Bijvoorbeeld als hij muziek maakt met zijn vrienden. Er is logica voor ritme, noten en melodie, maar hij geeft er zelf zijn creatieve draai aan. Als hij ooit een huis koopt, zou hij daar het allerliefste een opnamestudio in bouwen. En ook dat is voor hem meer dan logisch!

Jurre Driessen
Jurre Driessen
Optimalisatie
Jurre Driessen
Jurre Driessen
Optimalisatie

Op kantoor hebben we maar één echte blauwvinger. Jurre, onze Zwollenaar, daar kun je goed mee levelen. Hij is toegankelijk en open, maar staat vooral bekend om zijn andere superkracht: nuchterheid. Waar het stoplicht op rood staat, zoekt hij gewoon een andere route. En met die kalme houding, brede toolkit én growth mindset tilt Jurre elk project naar een hoger niveau.

Optimaliseren doet Jurre niet alleen op werk; hij haalt ook alles uit zijn dagelijks leven. In zijn woonplaats Utrecht spot je hem vaak op het terras of in de kroeg. Zie je daar geen bos haar met baard? Dan gooit-ie waarschijnlijk een hengeltje los om te vissen, of scoort hij punten op de padel- of squashbaan.

Kim Krijt
Kim Krijt
Optimalisatie
Kim Krijt
Kim Krijt
Optimalisatie

Als CRO specialist helpt Kim je met de meest uiteenlopende vragen: van data verzamelen en analyseren, tot meewerken binnen het CRO team of het hele CRO proces opzetten. Dat zijn veel verschillende verantwoordelijkheden, maar dáár krijgt ze juist energie van. Als er iemand alle ballen in de lucht kan houden, is het deze vrolijke en hardwerkende Bikkel wel.

Maar dat is lang niet het enige wat Kim allemaal hoog houdt. In de sportschool gooit ze makkelijk 60 kilo boven haar hoofd en squat ze met getallen die je zelfs in de beste A/B-tests niet tegenkomt. Wist je dat ze ons 1 keer heeft overgehaald om mee te CrossFitten? Gaan we niet vaker doen (ouch), maar uitjes organiseren kan ze wel. Eén ding is zeker: Kim gaat altijd voor het beste resultaat.

Larissa van der Baan
Larissa van der Baan
Optimalisatie
Larissa van der Baan
Larissa van der Baan
Optimalisatie

Van dancehall tot ballet en van hiphop tot stijldansen. Als je Larissa na werktijd zoekt, vind je haar hoogstwaarschijnlijk in de dansschool. En zo veelzijdig als ze is op de dansvloer, is ze ook op de werkvloer.

Bij Bikkelhart gaat Larissa aan de slag als Online Conversie Specialist. Met de bachelor Psychologie en een master Consumentenspychologie heeft ze alle nodige theorie op zak. Maar ook in de praktijk heeft ze al heel wat ervaring opgedaan. Haar ouders zijn allebei ZZP’er en naast haar studie hielp Larissa ze met het bouwen van websites, het maken van video’s en het beheren van de social media.

LauraW-Row
Laura Wijnands
Copy
LauraW-Row
Laura Wijnands
Copy

Laura heeft 2 passies: reizen en klantreizen. Van Tasmanië tot Taiwan en van het versturen van een e-mail tot het bedenken van een creatieve campagne. In ieder stuk content zit de passie van een liefdesbrief en de creativiteit van een paradijsvogel. Stel je voor: campagnes waar je van in de lach schiet en slimme teksten die een ingewikkeld bericht verduidelijken. Met de hulp van Laura ben je daar in een mum van tijd.

Sjabloon-Row-Hutten-white-1
Laurens Hutten
Directie
Sjabloon-Row-Hutten-white-1
Laurens Hutten
Directie

Laurens ziet het leven als één grote wedstrijd. Of het nu een potje bowlen, tafeltennis of een simpel quizje betreft, Laurens wil alles winnen. Zelfs als het gaat om zijn persoonlijke tekst, wil hij de beste zijn. Dit is dan ook versie 352.

Die winnaarsmentaliteit komt Laurens bij Bikkelhart goed van pas. Zo stelt hij alles in staat om de online wedstrijd voor klanten te winnen. Gaat hij voor ze door het vuur. En haalt hij het onderste uit de kan. Falen is dan ook geen optie.

Verweij
Laurens Verweij
Design
Verweij
Laurens Verweij
Design

Een nieuwe tablet of smartphone nodig? Klop aan bij Laurens, gadgetfreak numero uno, en binnen no-time heb je een bindend koopadvies. Maar daar blijft het niet bij: voor je het weet bestel je ook nog iets in de categorie “ondenkbaar”. Jij wist niet dat je het nodig had, maar grote kans dat je bevlogen raakt door het enthousiasme van Laurens.

Het zal je dan ook niet verbazen dat Laurens bij Bikkelhart alom bekend staat als de visuele wizzkid. Iedere dag slaagt hij er in om eigentijdse websites en applicaties te ontwerpen, passend bij de huisstijl en doelstellingen van de klant.

Lisa Ederveen
Lisa Ederveen
Design
Lisa Ederveen
Lisa Ederveen
Design

Less is more is niet alleen een keuze, voor Lisa is het een manier van leven. Alles mag wat haar betreft digitaal en die lijn trekt ze ver door: inmiddels staan zelfs haar basisschoolrapporten in een digitaal mapje.

Ze komt trouwens, net als een groot deel van Bikkelhart, uit Amersfoort. Dat betekent dat ze dagelijks in een stiltecoupé zit en haar tijd opvult met… haken! Jazeker, artistiek dat ze is, haakte ze pas nog haar nieuwe laptophoes in elkaar. Want – leuke inhaker ;) - de beste ontwerpen komen toch van eigen hand. Op zoek naar een toffe, gebruiksvriendelijke oplossing? Dan helpt Lisa je graag verder.

Liset de Boer
Liset de Boer
Copy
Liset de Boer
Liset de Boer
Copy

Liset begon haar online copywriter avontuur lang geleden met One Direction. Op Tumblr had ze de op één-na grootste blog van Nederland. Gelukkig mag ze bij Bikkelhart over andere dingen schrijven. Van social media post tot producttekst en van oneliner tot volledige website: het kan voor haar niet afwisselend genoeg.

Zo flexibel als ze met taal is, is ze ook in haar vrije tijd. Zo houdt ze van acrobatiek en slingert daarvoor graag boven de grond in palen of touwen. Wil jij je tekst naar een hoger level tillen? Dan ben je bij Liset dus letterlijk en figuurlijk aan het juiste adres.

Luz-Row
Luz David
Office
Luz-Row
Luz David
Office

Luz haar verhaal volgt snel.

Marc Selles
Marc Selles
Front-end
Marc Selles
Marc Selles
Front-end

Onze front-ender Marc is best of both worlds. Zo spreekt hij niet alleen vloeiend code, maar legt hij dankzij zijn studie informatiekunde ook makkelijk de verbinding tussen ICT en het bedrijfsleven. Maar hoewel hij bij Bikkelhart de mooiste websites bouwt, heeft hij in zijn vrije tijd met voetbal juist weer een hoop kapot gemaakt. Met blessures in zijn pols en beide enkels is hij daarom gedwongen om het bij Fifa te laten.

Deze digitale sportman kiest voor team Bikkelhart omdat hij hier niet als (rug-)nummer behandeld wordt. Maar vergis je niet, hij is niet compleet allergisch voor nummers. In zijn vrije tijd maakt ‘ie er namelijk een sport van om zoveel mogelijk nieuwe muziek te ontdekken. Gelukkig krijgt 'ie daar dan weer niet zo snel blessures van.

Marcel Zagwijn
Marcel Zagwijn
Design
Marcel Zagwijn
Marcel Zagwijn
Design

Marcel wordt gelukkig van de 'social side of life'. Stappen, een filmpje pakken of een hapje eten, grote kans dat je hem tegen het lijf loopt als je in Amersfoort bent. Dat Marcel met zijn opzwepende muziek aanjager is van de vrijdagmiddagborrel bij Bikkelhart, moge dan ook geen verrassing heten.

Maar wie denkt dat zijn kwaliteiten daarbij ophouden, heeft het mis. Marcel is namelijk de grote vraagbaak voor zijn blokgenoten van het designteam. Hij was de tweede Bikkel die zich bij ons aansloot en is met recht een Bikkel van het eerste uur. Dat Marcel inmiddels is gebombardeerd tot lead designer zegt genoeg over zijn uitmuntende kwaliteiten.

Menno-d-Jonge_row
Menno de Jonge
Front-end
Menno-d-Jonge_row
Menno de Jonge
Front-end

Toen Menno hoorde dat er bij Bikkelhart een front-end plekje vrijkwam, was binnen 2 weken alles rond. Deze snelle developer kon niet wachten om al zijn creativiteit in websites te stoppen, en vuurt de ene na de andere code af.

Met diezelfde snelheid fietst hij je er in het weekend keihard uit. Van racefietsen tot mountainbiken: deze sportman gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Zijn levensmotto? Je kunt 300% meer dan je denkt, dus ga ervoor! Grenzen verleggen geeft hem energie, en als echte teamplayer doet hij dat het allerliefst met anderen. Voor creatieve, doeltreffende en razendsnelle code ben je bij Menno aan het juiste adres.

Menno ter Laak
Menno ter Laak
Front-end
Menno ter Laak
Menno ter Laak
Front-end

Menno heeft iets gedaan wat iedereen graag wil: hij heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. En hij kan er geen genoeg van krijgen. Zo werkt hij niet alleen doordeweeks voor Bikkelhart, maar klust hij in het weekend ook nog vrolijk verder als ZZP’er.

Hij vindt het mooi om applicaties vanaf scratch op te bouwen. Hoe moderner, hoe beter. Daarom schrijft hij zijn code zo efficiënt mogelijk en gaat hij altijd voor de perfecte drie-eenheid: handig ingericht, makkelijk in gebruik en mooi om te zien.

mike_row
Mike Beukman
Front-end
mike_row
Mike Beukman
Front-end

Van hoogtes krijgt hij knikkende knieën, maar skydiven staat het allerhoogst op zijn bucketlist. Hier aan de grond speelt hij het liefst een balletje over het net en sluit de dag af met een bloederige horrorfilm. Maak kennis met Mike: onze veelzijdige Front-ender. 

Ondanks dat hij zijn weg als architect al jarenlang had uitgestippeld, verloor hij zichzelf toch aan de wereld van bits en bytes. Naast developen, hoopt hij ook meer te leren over design. Om te kunnen bouwen én ontwerpen. En zo wordt hij toch een beetje architect.

Niels Deenik
Niels Deenik
Marketing Automation
Niels Deenik
Niels Deenik
Marketing Automation

Onze Niels is een echte muziekfanaat. Voor Lowlands ligt hij al 12 jaar vroeg in de ochtend klaar om de eerste op het terrein te zijn. Zijn favoriete genres? Indie, rock en elektronisch. Als hij geen concert bezoekt, geeft hij er zelf eentje. Met zijn piano, gitaar én ukelele stond hij vroeger regelmatig op het podium.

Maar, helaas verdient het niet genoeg voor zijn hoge Haarlemse huur. Daarom treedt hij nu op als e-mailmarketeer bij Bikkelhart. In de online arena speelt hij niet voor fans, maar voor opens, clicks en conversie. Met data als zijn belangrijkste instrument, weet hij precies wat zijn publiek op welk moment wil horen. En dat is ook een applausje waard toch?

paul_row
Paul van de Woestijne
Design
paul_row
Paul van de Woestijne
Design

Nog geen maand in dienst als Bikkel veroverde Paul de harten van zijn collega Bikkels. Alhoewel, niet alle collega’s zullen blij zijn geweest met de briljante videocompilatie van het 5-jarig Bikkelhart jubileum. Soms is de waarheid hard, moet Paul hebben gedacht bij het samenstellen van de beelden.

De juiste elementen bij elkaar zoeken om de boodschap zo sterk mogelijk te verkondigen, het is niet alleen de kracht van Paul in zijn vrije tijd. Als volleerd interactie ontwerper is Paul een meester in het samenstellen van wireframes en het doorvertalen naar uitgewerkte prototypes. Daarmee tilt Paul de interactie ontwerpen van Bikkelhart naar een nog hoger niveau en heeft hij zich in no time onmisbaar gemaakt.

pim_row
Pim de Groot
Optimalisatie
pim_row
Pim de Groot
Optimalisatie

Pim, een gedreven CRO’er bomvol designervaring. Laat dat nou nét het ethos van Bikkelhart zijn. Pim begon zijn carrière op zijn 16e als freelance designer in de hip hop scene. Zo ontwierp hij posters en covers van CD’s en LP’s voor de grootste namen. Maar na 7 jaar promoten en ontwerpen was hij toe aan iets nieuws.

Nu met meer dan 20 jaar werkervaring in het CRO-vak en veel internationale ervaring (van Zweden tot Dubai), strijkt Pim neer op IJburg om al zijn kennis te delen en de conversies van onze klanten omhoog te schieten. In zijn vrije uurtjes breekt Pim graag codes van de matrix en schrijft hij een boek over de combinatie van spiritualiteit en data waarmee hij mensen helpt alles maar dan ook alles uit het leven te halen.

Ralph-Row
Ralph Kaan
Strategie
Ralph-Row
Ralph Kaan
Strategie

Begin over drank nummer één op de werkvloer (koffie, voor de werklozen onder ons) en Ralph hangt aan je lippen. Of het nu gaat over arabica bonen, robusta of branderijen, de kans is groot dat Ralph je de oren van je kop lult. Die tik heeft hij van zijn vader, trotse eigenaar van een koffiebranderij. Familie Kaan een Senseo'tje voorschotelen is dan ook vragen om problemen.

Niet alleen over koffie, maar ook over online conversie weet Ralph een hoop te vertellen. Dat is dan ook de reden waarom hij als lead e-commerce bij Bikkelhart al jarenlang succesvol is. Verkopen en het verhogen van de omzet is voor Ralph een soort tweede natuur. Een gewaarschuwd mens telt daarom voor twee: voor je het weet loop je met een pak Kaankoffie de deur uit.

Ruben_row
Ruben Verwayen
Business Development
Ruben_row
Ruben Verwayen
Business Development

Niet bij ons in Mokum, maar in het Limburgse Mook, daar kun je Ruben vinden. Behalve dan in zijn tweede week, toen vloog hij naar HubSpot in Dublin. En dat is maar goed ook, want deze HubSpot Sales Specialist helpt onze klanten met net zo’n vliegende start.

Twijfels over je HubSpot inrichting, benieuwd naar alle functies of op zoek naar een nieuw CRM? Grote kans dat je Ruben spreekt. Wil je snel het ijs breken? Vraag dan vooral naar Frits. Bij het noemen van deze fluffy viervoeter gaan zijn ogen gelijk glinsteren.

Sabine Caron
Sabine Caron
Copy
Sabine Caron
Sabine Caron
Copy

We konden onze oren bijna niet geloven toen Sabine tijdens haar sollicitatie riep: ‘taal is zeg maar echt mijn ding’. Voor de kenners onder ons, ze had het niet door… Een unicum, want deze taalpurist is vooral heel consequent, scherp én kritisch. In haar vrije tijd vind je haar regelmatig achter de geraniums. Letterlijk, want in haar huisje staan zo’n 110 planten in volle bloei. Is er een verjaardag, dan komt ze steevast met een cactus aanzetten. Dat is zeg maar ook echt haar ding.

Ben je op zoek naar een hartig woordje of een overtuigend statement? Dan kun je vertrouwen op Sabine. Haar teksten zijn, net als haar lievelingsplant, altijd goed en prikkelend.

Sebastiaan Ruigrok
Sebastiaan Ruigrok
Optimalisatie
Sebastiaan Ruigrok
Sebastiaan Ruigrok
Optimalisatie

Voetballen, kickboksen en fitness: als er maar beweging in zit, want anders wordt sportman Sebastiaan onrustig. Misschien doet hij je een beetje aan een jonge Zac Efron denken, maar in tegenstelling tot Efron gaat Sebastiaan iedere dag voor presteren, in plaats van acteren.

Van Sebastiaan kunnen we zeggen dat hij een ongekend succes is in de fietswereld. Na zijn studie begon hij op een zolderkamer als e-commerce manager bij een online fietsenwinkel. In 5 jaar groeide die webshop uit tot een fysieke winkel van meer dan 1200m2. ‘Tijd voor een nieuwe uitdaging’, moet hij hebben gedacht, ‘want met stilstaan kom je nergens’. Met dat motto zet Sebastiaan zich als CRO manager iedere dag in om verkoopreizen te optimaliseren. Alles wat hij doet, doet hij recht uit het hart: ‘if you do what you love, you never work a day in your life’.

Wendy Verlaan
Wendy Verlaan
Design
Wendy Verlaan
Wendy Verlaan
Design

Van de Nieuw-Zeelandse Roys Peak, tot aan de Dolomieten: als Wendy niet in haar woonplaats Utrecht is, gaat ze op reis. Om te hiken en te genieten van wereldse uitzichten, maar ook om foto’s te schieten. Adembenemende plaatjes die meer vertellen dan woorden. En dat scherpe oog voor beeld neemt ze als souvenir mee naar Bikkelhart.

Als ze in Amsterdam is, tovert ze schetsen om tot aantrekkelijke designs. Altijd met de juiste kleuren, triggerende details én prachtig beeldgebruik (waar ze als fotograaf en artdirector natuurlijk zelf voor zorgt). En met een paspoort vol interessante stempels, komt Wendy nooit inspiratie tekort.

Yannick---Sjabloon-Row
Yannick Haacke
Strategie
Yannick---Sjabloon-Row
Yannick Haacke
Strategie

13 lentes jong was Yannick toen hij in 1996 het sportmoment van de eeuw gadesloeg. "Dat wil ik ook," moet de jonge telg hebben gedacht. Zover als ‘De Lange Mannen’ kwam Yannick nooit, maar desondanks schopte hij het behoorlijk ver als volleyballer. Daarmee is Yannick de enige Bikkel die ook buiten zijn werk op topniveau heeft geacteerd.

Ook bij Bikkelhart deelt Yannick vaak rake klappen uit. Soms een ferme linkse, dan weer een sluwe rechtse. Daarbij heeft hij het talent altijd de spijker op de kop te slaan. Als het gaat om complexe vraagstukken is Yannick dan ook de aangewezen persoon.

Hoeveel Bikkelhart heb je nodig?

Bikkels zijn er in allerlei soorten en maten. Designers, Marketing Automation- en Conversie Specialisten, Copywriters en Front-end Developers. We zijn afzonderlijk sterk, maar nog krachtiger als je ons combineert. Samen maken we van jouw project een succes.

We antwoorden meestal binnen een werkdag!