Sluit

Wij antwoorden meestal binnen 48 uur!

logoHubspot

Dé ultieme leadmachine-combinatie

Monumenten.nl is hét platform voor monumenteneigenaren. Met een nieuw design en de juiste balans tussen inspiratie en informatie wijzen we elke monumentliefhebber de weg in monumentenland.

het monumenten universum

universum-monumenten

van oriëntatie tot beslissing

Ben je (aankomend) monumenteigenaar? Monumenten.nl.
Zoek je een nieuwe toepassing voor een monument? Herbestemming.nu.
En zoek je naar een manier om dit te financieren? Restauratiefonds.nl.

De verschillende domeinen van het Monumenten Universum zijn geen losse eilanden, maar versterken elkaar. In iedere fase van de klantreis is immers behoefte aan andere content. Van oriëntatie tot beslissing in 4 stappen.

Leadgeneratie met BlueConic en Tripolis

De juiste boodschap op het juiste moment

profielopbouw

1. profielopbouw en segmentatie

Ben je particulier of ondernemer? Is je oog gevallen op een monument? En, misschien wel het belangrijkste, kan het Restauratiefonds jou helpen met de financiering van jouw restauratie? Om deze voorkeuren te identificeren, zetten we zogenoemde listeners in BlueConic aan. Met iedere click en page view ‘hoort’ deze functie wat je wil. Door segmentatie genereren we duidelijke bezoekersprofielen.

tripolis-opvolging

2. gerichte gesprekken, meer gegevens

Een duidelijk profiel betekent een gerichte dialoog. Handig, want als bezoeker krijg je relevante uitingen te zien en vult daardoor nóg meer gegevens in. Ben je al wat verder, dan kun je bijvoorbeeld een whitepaper over de aanschaf van een monument downloaden. In ruil hiervoor, vul je je e-mailadres in. Na zo’n download mag het gesprek natuurlijk niet doodlopen. E-mail campagne systeem Tripolis zorgt vanaf dat moment voor de juiste opvolging. Uiteraard wordt op elk relevant moment toestemming voor het opslaan van specifieke data aan de bezoeker gevraagd.

tripolis-overzicht

3. opvolging door tripolis

Tripolis zorgt voor automatische e-mail opvolging en houdt je in de flow tot aan moment van conversie. Het werkt als volgt. BlueConic slaat op wat je downloadt. Via een connectie wordt deze informatie op profiel-niveau beschikbaar voor Tripolis. Op basis van je profiel stuurt Tripolis vervolgens gerichte mails die je verleiden tot de volgende stap in de klantreis. Veel werk? Juist niet, want dit proces is volledig te automatiseren.

salesafdeling-mail

4. en dan naar de salesafdeling

De eindfase. Je staat op het punt om een monument te kopen. Dan willen we natuurlijk dat je hiervoor bij het Restauratiefonds een lening afsluit. Je krijgt van Tripolis een mail met jouw next best action: het eerste telefoongesprek óf misschien zelfs al een aanvraag. Je kunt zelf bellen of je gegevens achterlaten om teruggebeld te worden. Allebei goed, want zo word je een hot lead. Dankzij Tripolis heeft de sales afdeling van het Restauratiefonds een totaalpakket aan informatie over jou en jouw wensen. Een persoonlijker gesprek, dus een grotere kans tot slagen.

unspecified

het resultaat

Van anonieme bezoeker tot klant. Met BlueConic lukt het om bezoekers te identificeren met surf en survey informatie. We bieden op het juiste moment, passende content en krijgen in ruil daarvoor informatie. Met automatische e-mails verleidt Tripolis de bezoeker tot de volgende stap in de klantreis. Zo bouwen we een database vol geïdentificeerde profielen die de marketingafdeling van het Restauratiefonds kan benaderen en informeren over de mogelijkheden.

optimalisaties

In alle relevante klantreizen binnen het Monumenten Universum worden dialogen getoond. Uiteraard testen we daarbij welke uitingen de hoogste bijdrage hebben en optimaliseren de resultaten.

Schermafbeelding-2018-11-29-om-14.01.01-1200x449
Schermafbeelding-2018-11-29-om-14.04.46
Schermafbeelding-2018-11-29-om-13.59.22-1200x387
Schermafbeelding-2018-11-29-om-14.01.01-1200x449
Schermafbeelding-2018-11-29-om-14.04.46
Schermafbeelding-2018-11-29-om-13.59.22-1200x387

Neem een kijkje op restauratiefonds.nl

Restauratiefonds beoordeelt Bikkelhart met een 8,5

Met behulp van BlueConic en Tripolis hebben we grip op de bezoeker. We leren onze bezoekers steeds beter kennen.

restauratiefonds-logo

Sjoerd Slagter, Marketing Manager - Restuaratiefonds

8.5

beoordeelt Bikkelhart met een 8.5

         

in cijfers

Dit waren de resultaten in cijfers tijdens de pilot periode:

Verrijkte profielen
+25k
Campagne dialogen
16
Hot leads, inclusief contactgegevens
+64%

bedankt voor de samenwerking!

Voor het genereren van prospects en leads binnen het Monumenten Universum hebben we intensief samengewerkt met het Restauratiefonds marketing team. Daarbij koppelden we BlueConic aan Tripolis.

Hoeveel Bikkelhart heb je nodig?

Bikkels zijn er in allerlei soorten en maten. Designers, Marketing Automation- en Conversie Specialisten, Copywriters en Front-end Developers. We zijn afzonderlijk sterk, maar nog krachtiger als je ons combineert. Samen maken we van jouw project een succes.

We antwoorden meestal binnen een werkdag!