BlueConic

BlueConic

Met BlueConic zijn wij in staat de online wedstrijd te winnen voor onze klanten. We kunnen met deze tool individuele bezoekers een boodschap op maat tonen. Met online profiling is het mogelijk om over eigen kanalen heen bezoekers te herkennen en direct gerichte actie te ondernemen, en daarmee conversie of klanttevredenheid te verbeteren.

BlueConic en Bikkelhart

Wij zijn de preferred partner van BlueConic. Met spraakmakende showcases en dito resultaten. De Bikkelhart aanpak “Think big, start small, but fast” is een garantie op succes.

BlueConic

Workshops

Kostenefficiënt personaliseren

Wij geloven dat het altijd beter kan, door continu te personaliseren, testen en optimaliseren. Dit proces moet eenvoudig en kostenefficiënt worden uitgevoerd.

Wanneer BlueConic?

  • Online aankoopsignalen vertalen naar een aanbod.
  • Bestaande klanten onderscheiden van prospects.
  • Waardevolle (potentiële) klanten belonen.
  • Churn verlagen door potentiële opzeggers te herkennen.
  • Dataverrijking met behoud van eigen CMS en CRM.

O.a. deze klanten profiteren dagelijks van het gebruik van BlueConic voor het optimaliseren van hun klantreizen:

Allsecur
Allsecur beoordeelt Bikkelhart met een
8,2
     
WageningenUR
WageningenUR beoordeelt Bikkelhart met een
8,8
     
bijBouwe
bijBouwe beoordeelt Bikkelhart met een
8,7
     
Suzuki
Suzuki beoordeelt Bikkelhart met een
9,1
     
HEMA
Hypotheker
Pathé
RTL Nieuws
SVn
SVn beoordeelt Bikkelhart met een
9,5
     
Qbuzz
Yarden
Yarden beoordeelt Bikkelhart met een
7,9
    
NN Investment Partners

De kracht van BlueConic

Met BlueConic kun je op belangrijke momenten in de klantreis feedback uitvragen bij de klant. Benieuwd naar de 9 andere redenen om vandaag nog aan de slag te gaan met deze personalisatietool? Download gratis de whitepaper!

al 75 mensen hebben de whitepaper aangevraagd

Relevante boodschap aan de juiste persoon

Met de personalisatietool BlueConic kunnen we het klikgedrag en voorkeuren van de bezoeker vastleggen. Deze informatie kunnen we op de volgende pagina of bij een herhaalbezoek gebruiken door de bezoeker direct gepersonaliseerde content te serveren.

Enkele voorbeelden zijn bijvoorbeeld het laden van een alternatieve homepage, door te gaan met onderwerp van het vorige bezoek of het verfijnen van de hoofdoelen "toptaken” van de bezoeker. Met deze inzichten kunnen we de website voor elke doelgroep weer verder personaliseren.

Lisa

Waar mogen we je mee helpen?

Wil je aan de slag met een CDP, personaliseren, BlueConic of ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? We denken graag met je mee!

Vertel ons iets meer over je uitdaging

Klanten over Bikkelhart

Bikkelhart heeft veel verstand van verzekeringen, de online markt en verkoopgericht ontwerpen. Het is prettig schakelen met een team dat de online wedstrijd met ons wil winnen. We hebben een grote stap voorwaarts gemaakt in verkoop en gebruiksvriendelijkheid bij AllSecur.
Jos Jansen, Senior E-business expert bij Allianz Group

Gratis BlueConic demo?

Nieuwsgierig naar BlueConic? Wij gaan graag persoonlijk in gesprek en kunnen desgewenst een demo geven. Neem contact op met Laurens Hutten via laurens@bikkelhart.com of telefonisch via 020-7718235.

Vraag een demo aan
61 klanten beoordelen Bikkelhart met gemiddeld een
8,4