Events

Weg met funnelfrustratie op Innosurance

Op 17 september stond Bikkelhart samen met techpartner Novusoft op Innosurance, dé beurs voor innovaties in verzekeringsland. Naar dit evenement kwamen zo’n 300 bezoekers, allemaal op zoek naar inspiratie om hun branche beter en slimmer te maken. Ook wij droegen hier, geheel op onze eigen manier, aan bij.

Flexfunnel

Als sponsor van Innosurance kwamen wij Flexfunnel promoten. Met Flexfunnel pas je snel en eenvoudig de verkoopfunnels op je website aan. En wat je ook wilt testen of optimaliseren, als online marketeer zit je zelf aan de knoppen, zonder tussenkomst van ICT. Dat bespaart veel frustratie voor iedereen. Om dit te promoten lieten we mensen bij onze stand alvast kennismaken met dit vrije gevoel.

We slaan de frustratie van ons af

Wat kun je nou het beste doen tegen deze funnelfrustratie? Juist! van je afslaan! Speciaal voor deze gelegenheid hadden we daarom een boksbal meegenomen. En wie wil hier nou niet even flink op losgaan? Daar gingen de bezoekers: “Ik wil als marketeer de controle terug!” BAM! “Ik wil niet wachten op ICT voor een wijziging in het veld!” BAM! AAAAAARGH! “Ik wil A/B testen in mijn funnels!” WOOOOOOOOSSHHH! En nadat mensen hun frustraties hadden geuit op de boksbal, hielpen we ze vervolgens daadwerkelijk van hun problemen af.

Meer weten?

Heb je ook funnelfrustratie of wil je meer weten over Flexfunnel? BAM! Sla dan naar https://flexfunnel.nl/.

Door: Alida van Kempen

Digitaal strateeg

alida@bikkelhart.com | linkedin

Vorig artikel
Data & AI

Dit kwartaal: Data & AI

Artikelen

Verbeter je gebruikerservaring met micro-animaties

Volgend artikel