Artikelen

Vernieuwende productweergave: een blik op Fitbit en Adidas

Onze lead designer – Marcel Zagwijn, nam de productpagina’s van FitBit en Adidas onder de loep, om aan de hand van het Myer Briggs Type Indicator (MBTI) model een vernieuwende productweergave te analyseren.

Onze lead designer – Marcel Zagwijn, nam de productpagina’s van FitBit en Adidas onder de loep, om aan de hand van het Myer Briggs Type Indicator (MBTI) model een vernieuwende productweergave te analyseren. In deze analyse werd het design van deze sportmerken bekeken vanuit de perspectieven van verschillende type bezoekers, zoals spontane of methodische beslissers.

Zo benadert de contentweergave van FitBit eerst de snelle beslisser om deze direct te verleiden maar worden ook de langzame beslissers op hun wenken bediend worden door uitgebreide informatie als vergelijkingen en productspecificaties te tonen. Bij Adidas werd een welbekende Bikkelhart methode toegepast door het gebruik van een van de Cialdini verleidingsprincipes, social proof, waarnaast de focus werd gelegd op engagement met de bezoeker.

Lees hier het hele interview met Bikkelhart in Emerce!

nieuws-productweergave-adidas

Kom langs voor een kopje koffie

Wilt u weten wat Bikkelhart voor uw online verkoop kan betekenen?

maak direct een afspraak

Vorig artikel
Social

Behind the scenes Bikkelhart.com

Artikelen

Bikkelhart krijgt top 3 notering in Emerce Top 100

Volgend artikel