Team

Team

Wij zijn een team met een rijke ervaring in het ontwerpen en optimaliseren van online verkoop. We handelen recht uit het hart en bikkelen dagelijks voor de beste resultaten bij onze klanten. Dat maakt ons lastig te verslaan.

Waar zijn onze bikkels mee bezig?

Bikkelhart op TV

Yesssss, we mogen het eindelijk van de daken schreeuwen, onze eerste tv-commercial is live! Voor Governor of Poker 3 hebben wij de landingspagina en commercial gemaakt. Tijdens Veronica Inside heeft de commercial zijn debuut gemaakt 🙂

Wim 50 jaar!

Dat zou je hem toch niet geven?! Maar onze Wim hoort vanaf vandaag officieel bij de bikkel Abrahams 🥳

eDay 2019

Ook dit jaar waren onze Bikkels natuurlijk weer aanwezig bij eDay. Hét jaarlijkse evenement met nieuwe inspiratie, oude bekenden en mooie (en minder mooie) quotes.

10102019 ABN AMRO Pensioenfonds

Bij ABN AMRO Pensioenfonds moesten ze even aan ons idee voor de fotografie wennen. Maar deze actie laat zien dat ze helemaal om zijn. 🧔🧔🧔 Houd ze in de gaten voor het resultaat.

04102019 Mark & Sebastiaan bij CRO Awards

Onze knappe koppen van het CRO team Sebastiaan & Mark waren gisteren op bezoek bij de jaarlijkse CRO Awards.

03072019 – ITcareer100

Yeah! Bikkelhart is Nr.3 preferred employer in de #ITcareer100, categorie Digital Consultancy Agencies. Bedankt voor het stemmen! Ook voor ons werken? Check onze vacatures hieronder!

03072019 DDMA

Wat was het leuk, de #DDMA E-mail Summit 2019! We hebben meer geleerd over hacking, Google Amp, best practices en ook failures, en kregen een blik in de toekomst! Bedankt allemaal. Was het maar vast volgend jaar!

03062019 Emerce Eguide

14% meer conversie, 100% meer beleving. Lees het snel in de Emerce Eguide 2019! #emerce2019 #emerce #spareribsexpress

03062019 Sami en Cialdini

Meesters in verleiding, dat zie je meteen. Onze Sam deed de masterclass ‘The Power of Persuasion’ van Insocial, gegeven door Bas Wouters. Met een mooi certificaat als resultaat. #cialdini #persuasion

03062019 DDMA E-mail summit

Ook dit jaar zijn wij weer trotse sponsor van de #DDMA E-mail summit! Wie is erbij op 20 juni?

Bikkels gezocht

Heb jij het verkoophart op de juiste plek? Wij gaan graag in gesprek met jou. En staat je functie er niet bij, maar denk je ons te kunnen overtuigen van je kunnen? Wij staan altijd open voor een goed gesprek.

Neem contact op

Interesse? Neem dan contact op met Evelien Boas via info@bikkelhart.com met daarbij een korte motivatie, je CV en eventueel voorbeelden van eigen werk. Voor vragen kun je ons bellen op 020 - 77 18 235.

Neem contact op met Evelien Boas
61 klanten beoordelen Bikkelhart met gemiddeld een
8,4