Sluit

Wij antwoorden meestal binnen 48 uur!

Korte animaties die de UPS's van je diensten laten zien? Schitterende foto's die je producten in de spotlight te zetten? Pakkende payoffs met een krachtige tone-of-voice? Wij fixen het. Ons team van fotografen, illustrators, copywriters, 3D artiesten en film producers staat klaar voor jouw uitdaging! Dus wat wordt het? Verder scrollen of direct kennis maken ...

Op zoek naar inspiratie?

Emiel denkt graag mee!

Plan een call met Emiel

Zij werkten al met onze studio

GVB
Independer
Hiltermann
Pathé
Euretos
Five Degrees
Restauratiefonds
Conclusion
ICS Card Services
GVB
Independer
Hiltermann
Pathé
Euretos
Five Degrees
Restauratiefonds
Conclusion
ICS Card Services
0
fotoshoot
1
ons-copyteam
2
camera-geluid-actie
3
bikkelbite
4
IMG_3262

In 5 stappen naar een schitterend resultaat

1
Intake

We willen natuurlijk graag weten hoe we jullie het beste kunnen helpen. Daarom plannen we eerst een kennismaking, online of bij ons op kantoor.

2
Script & storyboard

Nadat we een budget en planning hebben afgesproken, gaan we creatief aan de slag met wat er verteld moet worden en hoe dat eruit gaan zien.

3
Shoot, animatie, prompting

Zijn het script en het storyboard akkoord? Dan gaan we aan de slag met de opnames, de animaties of het genereren van de beelden. Actie!

4
Postproductie

Na productie gaan we aan de slag met het verwerken van al het materiaal: color grading, monteren, effecten, wat er maar nodig is voor een prachtig resultaat.

5
Oplevering

We leveren alles op in de juiste formaten en voor alle (social media) kanalen en zorgen ervoor dat we impact hebben op jullie doelgroepen én doelstellingen.

6
En door ...

Wij geloven dat het altijd beter kan, door continu te personaliseren, testen en optimaliseren. Dus we evalueren samen en kijken hoe het nóg effectiever kan.

Screenshot 2024-04-23 at 14.08.45
Wendy, fotograaf bij Bikkelhart Studio, aan de slag op een shoot
Alle
Copy
Bob_row2022-scaled
Bob Vermeersch
Animatie
Bob_row2022-scaled
Bob Vermeersch
Animatie

Als we zijn Twitter account mogen geloven, is Bob dol op pompoenen (@pompoeneter). Niet zo gek ook, de pompoenbloem heeft, zo vertelt Wikipedia ons, "van nature een zachte smaak en kan voor allerlei doeleinden in de keuken worden gebruikt." Ruil het woordje keuken in voor 'online project' en we hebben Bob beschreven in een notendop.

Wie zijn werk er dan ook op na kijkt ziet dat Bikkelhart met Bob een pareltje in huis heeft op het gebied van interactie. Combineer dat met zijn rustgevende karakter en we mogen Bob met recht een geschikte lead voor blok 4 noemen.

Daniel
Daniel Awa
Video
Daniel
Daniel Awa
Video

Hij maakte een half jaar lang UX designs voor een gamebedrijf in Xiamen, China. Kwam even terug naar Nederland, maar vertrok 2 weken later alweer naar de States. Daar ging hij aan de slag met de minor Media and Film Studies. Zijn volgende bucketlist bestemming? Japan. Maar voor dat zover is, eet hij zijn sushi gewoon in Amsterdam.

Onze designer Daniel is een man van de wereld. En met zoveel inspiratie om zich heen, tovert hij de meest bijzondere ontwerpen op papier. Bij Bikkelhart is hij bezig met motion design en het verwerken van verleidingsprincipes. Daarover spart hij het allerliefst met collega’s. Of met de klant natuurlijk - communicatie ligt hem eenmaal dichtbij het hart. Ga je met Daniel in zee, dan weet je zeker dat hij aan al je wensen voldoet.

dianne
Dianne den Drijver
3D
dianne
Dianne den Drijver
3D

Twee keer per week gaat Dianne op haar fiets, Harry de Hengst, naar ons kantoor op IJburg. 20 kilometer heen én weer 20 kilometer terug. Door weer en wind. Waar andere collega’s uitgeteld op hun bureaustoel zouden ploffen, klapt Dianne haar laptop met een grote glimlach open. Zelfs als haar schoenen, jas, en tas de hele dag moeten uitlekken na een regenbui (waargebeurd)! We zeggen niet voor niets dat Dianne de drijvende kracht is achter onze mooiste designs.

Met haar indrukwekkende skillset, van 3D-animatie en illustratie tot fotografie, brengt ze elk project tot leven. En wek je haar interesse met iets nieuws? Dan duikt ze er vol energie in. In een markt die sneller verandert dan Dianne weer naar huis raast, is dat méér dan handig.

Harriet_row
Harriët van Everdingen
Copy
Harriet_row
Harriët van Everdingen
Copy

Onze Copywriter Harriët is van alle markten thuis. Terwijl ze op werk druk is met schrijven voor allerlei soorten klanten, is ze in haar vrije tijd ook veel in de weer. Keramieken, yoga, dansen. En alsof dat nog niet genoeg is, stilt ze haar hobbyhonger ook nog met een deeltijdstudie over voeding.

Voor die studie verslindt ze boeken over eiwitten, mineralen en suikers. Zo heeft ze inmiddels hét perfecte recept voor een gezond leven gevonden. Gelukkig neemt ze naast al die drukte ook nog wat tijd voor ontspanning. Als toetje staat er vaak een potje ouderwets televisiekijken op het menu. Van die guilty pleasure smult ze namelijk het allerhardst.

Itziar
Itziar Suijten
Copy
Itziar
Itziar Suijten
Copy

Iets meer dan 20 jaar geleden, in een stad hier niet ver vandaan, begon Itziar haar schrijfcarrière. Het verhaal begon meteen goed, want op de basisschool ging ze er direct met een prijs vandoor toen ze meedeed aan een schrijfwedstrijd! Vanaf dat moment schreef ze meer en meer, tot ze na haar studie klaar was om te beginnen als ZZP-tekstschrijver.

En nu ze een tijdje voor zichzelf aan de slag is geweest, is het tijd om de bladzijdes met iets nieuws te vullen. Haar volgende hoofdstuk begint met een baan als Copywriter bij Bikkelhart. Aan de hand van de 5 woorden dromen, denken, durven, doen en doorzetten, schrijft ze haar eigen levenssprookje. Een echte bestseller als je het ons vraagt!

jasper
Jasper Koopmanschap
Illustratie
jasper
Jasper Koopmanschap
Illustratie

Jasper is waarschijnlijke de enige sollicitant die al in zijn 2e gesprek een dikke knuffel kreeg van Johan. Want als je een getalenteerd Designer bent, met veel plezier in Amersfoort woont én het liefste Feyenoord aanmoedigt, dan kun je bij Johan eigenlijk al niet meer stuk.

Hij begon ooit als tiener in de afwas van een restaurant en werkte zich daar al snel op als semi-hobby/sterrenkok. Zijn eten is even fotogeniek als lekker en daaruit blijkt: dit is een Designer met een passie voor esthetiek.

Laura
Laura Wijnands
Copy
Laura
Laura Wijnands
Copy

Laura heeft 2 passies: reizen en klantreizen. Van Tasmanië tot Iran en van het versturen van een e-mail tot het bedenken van een creatieve campagne. In ieder stuk content zit de passie van een liefdesbrief en de creativiteit van een paradijsvogel. Stel je voor: campagnes waar je van in de lach schiet en slimme teksten die een ingewikkeld bericht verduidelijken. Met de hulp van Laura ben je daar in een mum van tijd.

Liset
Liset de Boer
Copy
Liset
Liset de Boer
Copy

Liset begon haar online copywriter avontuur lang geleden met One Direction. Op Tumblr had ze de op één-na grootste blog van Nederland. Gelukkig mag ze bij Bikkelhart over andere dingen schrijven. Van social media post tot producttekst en van oneliner tot volledige website: het kan voor haar niet afwisselend genoeg.

Zo flexibel als ze met taal is, is ze ook in haar vrije tijd. Zo houdt ze van acrobatiek en slingert daarvoor graag boven de grond in palen of touwen. Wil jij je tekst naar een hoger level tillen? Dan ben je bij Liset dus letterlijk en figuurlijk aan het juiste adres.

Wendy
Wendy Verlaan
Fotografie
Wendy
Wendy Verlaan
Fotografie

Van de Nieuw-Zeelandse Roys Peak, tot aan de Dolomieten: als Wendy niet in haar woonplaats Utrecht is, gaat ze op reis. Om te hiken en te genieten van wereldse uitzichten, maar ook om foto’s te schieten. Adembenemende plaatjes die meer vertellen dan woorden. En dat scherpe oog voor beeld neemt ze als souvenir mee naar Bikkelhart.

Als ze in Amsterdam is, tovert ze schetsen om tot aantrekkelijke designs. Altijd met de juiste kleuren, triggerende details én prachtig beeldgebruik (waar ze als fotograaf en artdirector natuurlijk zelf voor zorgt). En met een paspoort vol interessante stempels, komt Wendy nooit inspiratie tekort.

Hoeveel Bikkelhart heb je nodig?

Bikkels zijn er in allerlei soorten en maten. Designers, Marketing Automation- en Conversie Specialisten, Copywriters en Front-end Developers. We zijn afzonderlijk sterk, maar nog krachtiger als je ons combineert. Samen maken we van jouw project een succes.

We antwoorden meestal binnen een werkdag!