sharpspring

SharpSpring

Met Sharpspring is Bikkelhart in staat de online wedstrijd te winnen voor onze klanten. Deze tool stelt onze klanten in staat bezoekers te converteren naar klanten. Sharpspring is dé leadgeneratietool voor het identificeren van bezoekers en helpt bij de juiste opvolging op het relevante moment.

Sharpspring en bikkelhart

Wij zijn de implementatiepartner van Sharpspring. Met spraakmakende showcases en dito resultaten. De Bikkelhart aanpak “Think big, start small, but fast” is een garantie op succes.

Sharpspring

Workshops

Efficiënt leads genereren

Wij geloven dat het altijd beter kan, door continu te personaliseren, testen en optimaliseren. Dit proces moet eenvoudig en kostenefficiënt worden uitgevoerd.

Wanneer Sharpspring?

 • Anonieme bezoekers online herkennen
 • Prospects converteren naar warme leads
 • Volledige geautomatiseerde (e-mail) campagnes
 • Continu inzicht in resultaat door duidelijke dashboards
 • Koppelingen mogelijk naar een eigen CRM
 • Complete CRM functionaliteit

De kracht van Sharpspring

Ontvang nu gratis de whitepaper '10 redenen waarom vandaag te starten met Sharpspring!'

al 75 mensen hebben de whitepaper aangevraagd

Case: LifeApps

InfoSupport maakt met LifeApps de slag naar het structureel generen van leads in de zorgsector. Bikkelhart heeft daarbij het volledige traject van merkpropositie tot implementatie begeleid en verzorgd.

Bij de ontwikkeling van LifeApps.nl is vanuit een leadgeneratie gedachte gekeken naar het ontwerp. Zo staan de producten centraal en is er voor elke bezoeker, afhankelijk van zijn wensen, de mogelijkheid deze aan te vragen. Bovendien biedt de site voldoende ruimte voor relevante informatie, zoals een blog.


Webinar Succesvol leads genereren

Webinar: Succesvol leads genereren

​Wil je leren hoe je online kwalitatieve leads werft? Dan is dit je kans! Aan de hand van twee mooie cases laat online conversie specialist Sebastiaan zien hoe je dit doet.

Aan de hand van twee succesvolle cases leert lead generatie expert Sebastiaan je meer over:

 • Anonieme bezoekers identificeren
 • Anonieme bezoekers identificeren
 • Leads converteren naar sales
 • De salesfunnel inzichtelijk maken
 • De beste leadgeneratietools


In één uur vertellen we alles wat je moeten weten over leadgeneratie

Leads genereren en opvolgen

Een merk als LifeApps introduceren stopt niet bij het neerzetten van de propositie en logo. De doorvertaling naar de kanalen en het automatiseren van processen is een belangrijke sleutel naar het effectief genereren en opvolgen van leads.

Je website inrichten voor het genereren van leads is een vak apart. Bikkelhart hanteert hierover een continu leadgeneratieproces van 5 stappen. Centraal thema in deze aanpak is het automatiseren van processen.


Lisa

Waar mogen we je mee helpen?

Wil je aan de slag met een ESP, CRM, marketing automation, een workshop voor je team inplannen of ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? We denken graag met je mee!

Vertel ons iets meer over je uitdaging

Gratis Sharpspring demo?

Nieuwsgierig naar Sharpspring? Wij gaan graag persoonlijk in gesprek en kunnen desgewenst een demo geven. Neem contact op met Ralph Kaan via ralph@bikkelhart.com of telefonisch via 020-7718235.

61 klanten beoordelen Bikkelhart met gemiddeld een
8,4