sharpspring

SharpSpring

Met Sharpspring is Bikkelhart in staat de online wedstrijd te winnen voor onze klanten. Deze tool stelt onze klanten in staat bezoekers te converteren naar klanten. Sharpspring is dé leadgeneratietool voor het identificeren van bezoekers en helpt bij de juiste opvolging op het relevante moment.

Sharpspring en bikkelhart

Wij zijn de implementatiepartner van Sharpspring. Met spraakmakende showcases en dito resultaten. De Bikkelhart aanpak “Think big, start small, but fast” is een garantie op succes.

Sharpspring

Workshops

Efficiënt leads genereren

Wij geloven dat het altijd beter kan, door continu te personaliseren, testen en optimaliseren. Dit proces moet eenvoudig en kostenefficiënt worden uitgevoerd.

Wanneer Sharpspring?

  • Anonieme bezoekers online herkennen
  • Prospects converteren naar warme leads
  • Volledige geautomatiseerde (e-mail) campagnes
  • Continu inzicht in resultaat door duidelijke dashboards
  • Koppelingen mogelijk naar een eigen CRM
  • Complete CRM functionaliteit

De kracht van Sharpspring

Ontvang nu gratis de whitepaper '10 redenen waarom vandaag te starten met Sharpspring!'

al 75 mensen hebben de whitepaper aangevraagd

Case: LifeApps

InfoSupport maakt met LifeApps de slag naar het structureel generen van leads in de zorgsector. Bikkelhart heeft daarbij het volledige traject van merkpropositie tot implementatie begeleid en verzorgd.

Bij de ontwikkeling van LifeApps.nl is vanuit een leadgeneratie gedachte gekeken naar het ontwerp. Zo staan de producten centraal en is er voor elke bezoeker, afhankelijk van zijn wensen, de mogelijkheid deze aan te vragen. Bovendien biedt de site voldoende ruimte voor relevante informatie, zoals een blog.


Leads genereren en opvolgen

Een merk als LifeApps introduceren stopt niet bij het neerzetten van de propositie en logo. De doorvertaling naar de kanalen en het automatiseren van processen is een belangrijke sleutel naar het effectief genereren en opvolgen van leads.

Je website inrichten voor het genereren van leads is een vak apart. Bikkelhart hanteert hierover een continu leadgeneratieproces van 5 stappen. Centraal thema in deze aanpak is het automatiseren van processen.


Gratis Sharpspring demo?

Nieuwsgierig naar Sharpspring? Wij gaan graag persoonlijk in gesprek en kunnen desgewenst een demo geven. Neem contact op met Laurens Hutten via laurens@bikkelhart.com of telefonisch via 020-7718235.

Vraag een demo aan
61 klanten beoordelen Bikkelhart met gemiddeld een
8,4