Sluit

Wij antwoorden meestal binnen 48 uur!

Optimalisatie

Personalisatie

Door te personaliseren zijn wij in staat de online wedstrijd te winnen voor onze klanten. We kunnen hiermee individuele bezoekers een boodschap op maat tonen. 
Online profiling
Met online profiling is het mogelijk om over eigen kanalen heen bezoekers te herkennen en direct gerichte actie te ondernemen, en daarmee conversie of klanttevredenheid te verbeteren.
Wat is personalisatie
Ieder persoon heeft zo zijn eigen wensen en behoeften. Een eenzijdige website kan nooit voldoen aan de verwachtingen van al je websitebezoekers. Hier komt personalisatie om de hoek kijken. Met personalisatie kan content aangepast worden naar de gebruiker. De bezoeker zal zich sneller verbonden voelen met je website wanneer de content deze verwachtingen kan managen!
Wanneer personaliseren
 • Online aankoopsignalen vertalen naar aanbod.
 • Bestaande klanten onderscheiden van prospects.
 • Waardevolle (potentiële) klanten belonen.
 • Churn verlagen door potentiële opzeggers te herkennen.
 • Dataverrijking met behoud van eigen CMS en CRM
 • allianz
  Jos Jansen
  Senior E-business expert bij Allianz Group
  Bikkelhart heeft veel verstand van verzekeringen, de online markt en verkoopgericht ontwerpen. Het is prettig schakelen met een team dat de online wedstrijd met ons wilt winnen. We hebben een grote stap voorwaarts gemaakt in verkoop en gebruiksvriendelijkheid bij AllSecur.
  sabine_landscape-1

  Wat is de CRO Challenge?

  Met de CRO challenge daag je onze CRO specialisten uit om bijvoorbeeld je aanmeldflow te optimaliseren of een belangrijke landingspagina te verbeteren. Op ons kantoor of online pitch je jouw uitdaging. Onze CRO specialisten doen in tweetallen een uur lang waar ze goed in zijn: moeilijke problemen oplossen met slimme optimalisaties. Als afsluiting presenteren ze hun ideeën en ga jij met een flinke dosis inspiratie de (digitale) deur uit!

  Voorbeelden van digitale uitdaging:

  • De onboarding van een app
  • Het optimaliseren van een belangrijke landingspagina
  • Het verhogen van conversie op je productpagina

  Mooie merken waar we voor werken

  GVB
  Hema
  pathe
  InShared
  engie
  hypotheker
  Logo_Hiltermann_Lease
  leaseplan-logo-full
  new10
  GVB
  Hema
  pathe
  InShared
  engie
  hypotheker
  Logo_Hiltermann_Lease
  leaseplan-logo-full
  new10
  Met deze profiling tools werken we dagelijks:

  Relevante boodschap aan de juiste persoon

  Met de personalisatietool BlueConic kunnen we het klikgedrag en voorkeuren van de bezoeker vastleggen. Deze informatie kunnen we op de volgende pagina of bij een herhaalbezoek gebruiken door de bezoeker direct gepersonaliseerde content te serveren.

  Enkele voorbeelden zijn bijvoorbeeld het laden van een alternatieve homepage, door te gaan met onderwerp van het vorige bezoek of het verfijnen van de hoofdoelen "toptaken” van de bezoeker. Met deze inzichten kunnen we de website voor elke doelgroep weer verder personaliseren.

  Daag ons uit!

  We antwoorden meestal binnen 48 uur!

  We antwoorden meestal binnen 48 uur!

  Meer conversie in 10 stappen?

  CRO Specialist Jasper geeft eerste hulp bij je CRO proces! Tips, gouden formules en laatste inzichten: alles zit erin. Maak van je website een conversiekanon en meld je snel aan! 💥

   
  Ja, kom maar op met die tips
  Ja, kom maar op met die tips

  Deze bedrijven gingen je voor

  GVB
  ics-logo
  Logo_ardanta-1
  logo-sazas-new
  dpgmedia
  GVB
  ics-logo
  Logo_ardanta-1
  logo-sazas-new
  dpgmedia