Sluit

Wij antwoorden meestal binnen 48 uur!

Optimalisatie

De perfecte website is doelgericht, gebruiksvriendelijk en vindbaar. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Drie woorden: altijd blijven verbeteren. Of iets langer: het door ons laten doen! Wij optimaliseren je website zodat jij je klanten wint, verrast én behoudt.

Onze aanpak

We hebben onszelf een aantal randvoorwaarden gesteld. Hiermee zorgen we dat we niet alleen voor, maar vooral mét jou naar succes toe werken. We werken gericht. Vanuit een missie, met doelstellingen KPI’s en acties. 

We plannen acties in fases op een roadmap en werken samen naar een einddoel. We geven je real-time inzicht in de voortgang van de werkzaamheden en de ureninzet. We richten analytics in volgens een vaste aanpak, zodat we altijd de juiste dataset analyseren. We borgen acties en voortgang in JIRA. Het hele team heeft hier toegang toe.

Tijdens een periodiek overleg evalueren we acties en sturen we bij als dat nodig is. Daarbij zijn CRO, Marketing Automation en Content cruciaal en afhankelijk van de doelen zal een van deze specialismes in de lead zijn. 

Direct contact met Ralph
CRO optimaliseren - DSC09250 ab-test2
A/B testen analyseren en bespreken
Zo helpen we jou met optimaliseren
A/B-testen

Wil je je conversieratio op de website verhogen? Door middel van A/B-testen kun je verbeteringen meetbaar maken. Aan de hand van data, psychologische theorieën en een backlog van ruim duizenden A/B-testen helpt Bikkelhart om je testproces op te zetten.

Profiling & Personalisatie

Door te personaliseren zijn wij in staat de online wedstrijd te winnen voor onze klanten. We kunnen hiermee individuele bezoekers een boodschap op maat tonen. Met online profiling is het mogelijk om over eigen kanalen heen bezoekers te herkennen en direct gerichte actie te ondernemen, en daarmee conversie of klanttevredenheid te verbeteren. 

Data & AI

Data & AI verandert niet alleen onze manier van werken. Het verandert ook de verwachtingen van klanten. Websitebezoekers verwachten een gepersonaliseerde, geautomatiseerde en geoptimaliseerde ervaring. Maar hoe begin je met AI?

Leadgeneratie

Je website inrichten voor het genereren van leads is een vak apart. Bikkelhart hanteert hierover een continu leadgeneratieproces van 5 stappen. Centraal thema in deze aanpak is het automatiseren van processen.

E-mailmarketing

E-mailmarketing is een vak apart. Of je er nu veel of weinig vanaf weet, wij helpen jou graag. We kunnen alleen je processen inrichten, maar ook een volledige strategie of campagne verzorgen. Een training geven of simpelweg antwoord geven op je vragen

Dashboarding & Rapportage

Benieuwd hoe je het online doet? Met een realtime dashboard en geautomatiseerde rapportages heb je 24/7 controle over je prestaties.

Social Advertising

Wil je beginnen met adverteren op social media of leveren je huidige advertenties te weinig op? Samen ontwikkelen we een strategie waarmee je je investeringen ruimschoots terugverdient.

Content Creatie

Laat het onze copywriters niet horen, maar soms is één sterk beeld alles wat je nodig hebt. Van foto’s en illustraties tot video’s en animaties. Om een verhaal te vertellen, om leads te genereren of om je met je doelgroep te verbinden.

CRO Challenge
Pitch jouw online uitdaging aan ons: online of op kantoor. Wij gaan 1 uur aan de slag en verzinnen in tweetallen allerlei slimme design oplossingen. 
Usability Onderzoek

Bij Bikkelhart geloven we pas dat iets goed is, als het getest is. Daarom zijn (design)projecten bij ons niet compleet zonder een usability test. Hiermee testen we de gebruiksvriendelijkheid van je design en in hoeverre deze aansluit op de wensen en verwachtingen van je gebruikers.

Service/CX Optimalisatie

Je klanten zijn koning, maar behandel je ze ook zo? De online klantervaring speelt een cruciale rol in hun keuze om loyaal te blijven aan jouw merk. Door het in kaart brengen van het service landschap en de belangrijkste touchpoints, werken we samen naar een vernieuwde en verbeterde journey die zorgt voor een optimale customer experience.

Data & Analyse

Wil je als team of bedrijf data-gedreven beslissingen maken? Dan is betrouwbare en inzichtelijke data noodzakelijk. Bikkelhart helpt je om de juiste datapunten in te richten en om te zetten naar inzichten waar je impact mee kunt maken.

Search Marketing

Met search marketing kun je antwoord geven op de vragen die je doelgroep stelt. Wij kunnen je helpen jouw doelgroep op de juiste manier te bereiken door een strategie uit te werken en deze daarna ook voor je uit te voeren.

Copywriting

Vind jij het lastig om je boodschap digitaal onder woorden te brengen? We helpen je met heldere communicatie voor je website, app en e-mails. We spreken de taal van de gebruiker, typen in je tone-of-voice én gaan altijd voor een hogere conversie.

CRO & AI
Ontdek waarom Bikkelhart CRO en AI combineert en probeer GRATIS onze custom GPT de AI BikkelProef.
Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Ontdek alle mogelijkheden met Digitaal Strateeg Ralph!

Plan een kennismaking

Meer Conversie in 10 Stappen

CRO Specialist Jasper geeft eerste hulp bij je CRO proces! Tips, gouden formules en laatste inzichten: alles zit erin. Maak van je website een conversiekanon en meld je snel aan! 💥

Ja, kom maar op met die tips
Ja, kom maar op met die tips

Mooie merken waar we voor werken

GVB
Hema
pathe
InShared
engie
hypotheker
Logo_Hiltermann_Lease
leaseplan-logo-full
new10
GVB
Hema
pathe
InShared
engie
hypotheker
Logo_Hiltermann_Lease
leaseplan-logo-full
new10

Hoe we andere websites succesvol lieten groeien

Meer lezen over de kracht van optimalisaties?

Bekijk meer cases