Sluit

Wij antwoorden meestal binnen 48 uur!

Logo Black

Maileon

Maileon is dé software voor moderne marketeers die willen focussen op marketing in plaats van techniek. Voor marketeers die gebruik willen maken van gepersonaliseerde verzendmomenten, zodat mails beter worden gelezen. Fijne drag-and-drop e-mailtemplates die technisch oneindig lang meegaan. Alle functionaliteit die Maileon biedt, is direct toegankelijk, maar kan worden verborgen op gebruikersniveau. 

 

Plan een demo

Wat is de CRO Challenge?

Met de CRO challenge daag je onze CRO specialisten uit om bijvoorbeeld je aanmeldflow te optimaliseren of een belangrijke landingspagina te verbeteren. Op ons kantoor of online pitch je jouw uitdaging. Onze CRO specialisten doen in tweetallen een uur lang waar ze goed in zijn: moeilijke problemen oplossen met slimme optimalisaties. Als afsluiting presenteren ze hun ideeën en ga jij met een flinke dosis inspiratie de (digitale) deur uit!

Voorbeelden van digitale uitdaging:

  • De onboarding van een app
  • Het optimaliseren van een belangrijke landingspagina
  • Het verhogen van conversie op je productpagina

Mooie merken waar we voor werken

GVB
Hema
pathe
InShared
engie
hypotheker
Logo_Hiltermann_Lease
leaseplan-logo-full
new10
GVB
Hema
pathe
InShared
engie
hypotheker
Logo_Hiltermann_Lease
leaseplan-logo-full
new10
Hogere conversie & meer omzet?
Maileon is een e-mail platform dat met jou en jouw bedrijf meegroeit. De software stelt je in staat je conversies te optimaliseren en je omzet te laten groeien. En dat op een manier die past bij je ambities en doelen.
Schaalbaar en Flexibel
Geef je marketing ambities een boost. Zet complexe data om tot heldere communicatie: met Maileon heb je alles in huis om je ambities te realiseren én overtreffen. Makkelijk om mee te beginnen en om uit te breiden, met alle features en flexibiliteit die je nodig hebt. Niet alleen nu, maar ook in alle toekomstige fases van groei.
Persoonlijk
Niet alleen ben je in staat met de software van Maileon een persoonlijke dialoog aan te gaan met iedereen in je database. Ook de service van Maileon is persoonlijk. Geen tickets en wachttijd. Heb je een probleem? Bel even en je wordt geholpen.
Heb je een vraag over Maileon?

Alida is onze Maileon specialist en geeft antwoord op je vraag!

Plan een kennismaking
Ondersteuning van Bikkelhart
Of je nou begint met e-mail marketing of dat je alleen maar op zoek bent naar een implementatie of extra ondersteuning. Bij Bikkelhart zit je goed. 
Implementatie

Als je start met e-mail marketing of migreert van platform, we nemen altijd de volgende stappen bij het implementeren van Maileon:

1. Account aanmaken en configureren - het account moet op maat worden ingericht en voorzien van de juiste instellingen om veilig en conform de AVG te mailen. 

2. Aanmeldformulier - aanmelden maken we zo makkelijk mogelijk maar wel met de juiste datavelden.

3. Afmeldpagina - afmelden moet net zo makkelijk kunnen als aanmelden. 

4. Template - een perfect template dat de merkwaarden precies uitstraalt met strakke CTA's.

5. Contacten importeren - alle contactinformatie moet precies goed worden geïmporteerd.

6. Gebruikers aanmaken - rollen en rechten verdelen voor de gebruikers van Maileon.

7. Training - zorgen dat iedereen goed met de software uit de voeten kan. 

E-mail marketing automation strategie

Mail je al een tijdje (met Maileon) maar denk je dat je veel meer conversie kan halen? Dat vraagstuk hebben we graag! 

We beginnen bij de database en de statistieken. Wat zien we, wat valt op? Welke testen kunnen we doen om te optimaliseren?

Bikkelhart zal altijd vragen naar data. Welke data wordt uitgevraagd en wat is al bekend en wordt elders uitgevraagd? Het kan heel goed dat een koppeling tussen Maileon en een andere tool in jullie systeemlandschap een hoop tijd scheelt en tegelijk veel inzicht oplevert. Koppelingen kunnen in vele vormen gemaakt worden.

Ook gaan we samen nadenken over conversieverhogende flows. Misschien zijn whitepaperflows, een mini-quiz of een doorlopende poll wel wat voor jullie. 

Kortom, we maken samen een strategisch plan dat houvast biedt aan je e-mail marketing automation activiteiten van vandaag en morgen. 

Doorlopende ondersteuning

Soms heb je simpelweg te weinig "handjes" beschikbaar om al het werk te doen dat er nog ligt. Bij het maken van mails, uitvoeren van A/B test, nu echt een keer die perfecte analyse maken, de database opschonen, procedures aanpassen of die koppeling maken. Bikkelhart is happy to help!

Onze marketing automation specialisten zijn getraind en hebben inmiddels jarenlange ervaring met Maileon en andere ESP's. Er zijn weinig vragen nog niet gesteld. Dat betekent dat we direct kunnen beginnen en jij direct ontlast bent.

We maken afspraken over het soort werk dat we doen en de tijd die we er aan besteden. We kunnen meedraaien in teams of vragen beantwoorden en hele gerichte klusjes uitvoeren. Wat je wilt.

 

 

 

Bekijk de klantcase van Sparerib Express

0.00

Daag ons uit!

We antwoorden meestal binnen een werkdag!

Deze bedrijven gingen je voor

GVB
ics-logo
Logo_ardanta-1
logo-sazas-new
dpgmedia
GVB
ics-logo
Logo_ardanta-1
logo-sazas-new
dpgmedia