hubspot

HubSpot

Met HubSpot heb je al je marketingtools op één plek. Ben je van plan HubSpot te gaan gebruiken, of gebruik je de tool al maar heb je niet het idee dat je deze optimaal benut? Wij ondersteunen je op sales-, marketing- en service-gebied en helpen je de klantreis te ontwikkelen, analyseren en optimaliseren.

HubSpot en bikkelhart

We helpen graag ónze klanten met het winnen, behouden en ontwikkelen van hún klanten. Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met HubSpot en leadgeneratie? In onze cases zie je mooie voorbeelden en resultaten.

Hubspot

Workshops

Efficiënt leads genereren

Wij geloven dat het altijd beter kan, door continu te personaliseren, testen en optimaliseren. Dit proces moet eenvoudig en kostenefficiënt worden uitgevoerd.

Wanneer Hubspot?

 • Anonieme bezoekers online herkennen
 • Prospects converteren naar warme leads
 • Volledige geautomatiseerde (e-mail) campagnes
 • Continu inzicht in resultaat door duidelijke dashboards
 • Koppelingen mogelijk naar een eigen CRM
 • Complete CRM functionaliteit

Haal het maximale uit HubSpot

Ontvang nu gratis de whitepaper 'Hoe haal je het maximale uit HubSpot?' Je krijgt 9 tips om alles uit je marketing, service en sales te halen met HubSpot.

al 28 mensen hebben de whitepaper aangevraagd

Waarom je vandaag nog met Inbound Marketing moet beginnen

Met HubSpot en Inbound Marketing bieden we jouw websitebezoekers relevante content en een optimale klantreis. Aandacht die je verdient door het delen van waardevolle informatie staat centraal bij Inbound Marketing. Denk bijvoorbeeld aan blogs die relevant zijn voor jouw doelgroep of het gratis aanbieden van een trial of demo. Een goede Inbound Marketingstrategie zorgt voor meer websitebezoeken, meer leads en nieuwe klanten.

 • Inbound marketing genereert 54% meer leads dan traditionele betaalde marketing
 • Inbound leads zijn 51% goedkoper
 • Bedrijven met een Inbound marketingstrategie hebben een 3x zo hoge ROI dan bedrijven met een traditionele marketingstrategie


Marketing Automation: de juiste informatie op het juiste moment

Ook als je aan de slag wil met Marketing Automation kunnen we je met HubSpot helpen. De software van HubSpot zet je in om jouw leads door de klantreis heen te ‘helpen’. Heeft een klant een item aan de winkelwagen toegevoegd maar nooit afgerekend? HubSpot helpt je om op het juiste moment de juiste informatie te sturen.

Beginnen met Marketing Automation

Workflows, formulieren, landingspagina’s en automatische e-mails kunnen jouw potentiele klant naar de volgende fase binnen de klantreis brengen. Met de tools van HubSpot maken we Marketing Automation onderdeel van jouw strategie. Je website inrichten voor het genereren van leads is een vak apart. Bikkelhart hanteert hierover een continu leadgeneratieproces van 5 stappen. Centraal thema in deze aanpak is het automatiseren van processen.


Webinar Succesvol leads genereren

Webinar: Succesvol leads genereren

​Wil je leren hoe je online kwalitatieve leads werft? Dan is dit je kans! Aan de hand van twee mooie cases laat online conversie specialist Sebastiaan zien hoe je dit doet.

Aan de hand van twee succesvolle cases leert lead generatie expert Sebastiaan je meer over:

 • Anonieme bezoekers identificeren
 • Leads converteren naar sales
 • De salesfunnel inzichtelijk maken
 • De beste leadgeneratietools


In één uur vertellen we alles wat je moeten weten over leadgeneratie
Lisa

Waar mogen we je mee helpen?

Wil je aan de slag met een ESP, CRM, marketing automation, een workshop voor je team inplannen of ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? We denken graag met je mee!

Vertel ons iets meer over je uitdaging

Gratis Hubspot demo?

Nieuwsgierig naar Hubspot? Wij gaan graag persoonlijk in gesprek en kunnen desgewenst een demo geven. Neem contact op met Ralph Kaan via ralph@bikkelhart.com of telefonisch via 020-7718235.

61 klanten beoordelen Bikkelhart met gemiddeld een
8,4