Sluit

Wij antwoorden meestal binnen 48 uur!

logoHubspot

Met HubSpot win je de online wedstrijd

Met HubSpot heb je al je marketingtools op één plek. Ben je van plan HubSpot te gebruiken, of heb je de tool al, maar niet het idee dat je deze optimaal benut? Wij ondersteunen je graag op sales-, marketing- en service-gebied.

Plan een kennismaking
Download de whitepaper

Bikkelhart is platinum HubSpot-partner

Wij zijn officiële implementatiepartner van HubSpot en hebben dus alles in huis om met deze tool jouw klantreis te ontwikkelen, analyseren en te optimaliseren.

 

platinum-badge-color

Daarom gebruik je HubSpot

1
Bezoek identificeren

Herken anonieme bezoekers op je website.

2
Warme leads

Converteer prospects naar warme leads.

3
Automatiseren

Automatiseer volledige (e-mail) campagnes.

4
Inzicht in resultaat

Krijg inzicht in je resultaten met duidelijke dashboards.

5
Integraties mogelijk

Koppel makkelijk met je eigen CRM.

6
Inclusief CRM

Gebruik als complete CRM functionaliteit.

Wat past bij jou?
Wil je een check op je huidige instellingen of een gratis demo? Integreren met andere tools of een volledige inrichting? Geen HubSpot uitdaging is ons te groot.
HubSpot Hub Audit
Denk je dat je kansen mist in je HubSpot-account? Krijg meer grip op je marketing & sales  met de HubSpot Hub Audit. In deze check lopen we jouw hele account door voor kansen.
Plan een demo
Een vrijblijvende korte demo waarin we aan de hand van een voorbeeldcase alle mogelijkheden van HubSpot laten zien. Zoals webpagina's, landingspagina's, blogs, campagnes, automation, e-mail, social media en formulieren.
Integreer HubSpot met andere tools
Synchroniseer HubSpot voor een snelle, betrouwbare en krachtige integratie met jouw database of tools. Geen technische set-up nodig, maar wel een zorgvuldige aanpak.
hubspotpipeline
hubspot-email
hubspot-workflow
hubspotpipeline
hubspot-email
hubspot-workflow
Heb je een vraag over Hubspot?

Ralph is onze Hubspot specialist en geeft je graag antwoord!

Plan een kennismaking

Wat is HubSpot?

HubSpot vertegenwoordigt een alles-in-één platform dat bedrijven ondersteunt op het gebied van inbound marketing, sales en klantenservice, en bevat een breed scala aan geïntegreerde tools. Met HubSpot kunnen bedrijven op een gecentraliseerde manier hun marketingstrategieën ontwikkelen en uitvoeren, klantinteracties personaliseren, leads converteren naar loyale klanten en tegelijkertijd waardevolle website inzichten verzamelen. HubSpot fungeert als een krachtige motor achter bedrijfstransformatie, waarbij het de traditionele benaderingen van klantenwerving en -behoud veranderd in een aanpak die gebruikers anno 2023 verwachten.

Als Bikkelhart, een trotse HubSpot-partner, delen we deze visie en brengen we onze uitgebreide ervaring en expertise in om bedrijven te helpen het volledige potentieel van dit platform te benutten en zo hun groeidoelstellingen te realiseren. 

Plan een kennismaking
Plan een kennismaking

Zo omschrijven klanten de samenwerking met ons

De medewerkers van Bikkelhart zijn strategische denkers met een hands-on mentaliteit. Onze doelstellingen werden snel begrepen en met een resultaatgerichte mindset werden onze nieuwe websites ontworpen en ontwikkeld. Naast design en ontwikkeling wordt Bikkelhart's expertise op het gebied van marketing automation zeer gewaardeerd.

managementmeida logo

Steven de Kok, Managing Director

9.1

Management Media beoordeelt Bikkelhart met een 9.1

9.1
         
foto BH
Bikkelhart team in actie
Wil jij HubSpot integreren met een tool?

Bekijk alle integraties waarbij wij je kunnen helpen.

Bekijk integraties

Haal het maximale uit HubSpot

Hubspot Whitepaper
Ontvang nu gratis de whitepaper 'Hoe haal je het maximale uit HubSpot?' Je krijgt 9 tips om alles uit je marketing, service en sales te halen met HubSpot.
  • Compleet overzicht van alle Hubs
  • Handige tips & tricks
  • Winnende use-cases

Mooie merken waar we voor werken

GVB
Hema
pathe
InShared
engie
hypotheker
Logo_Hiltermann_Lease
leaseplan-logo-full
new10
GVB
Hema
pathe
InShared
engie
hypotheker
Logo_Hiltermann_Lease
leaseplan-logo-full
new10

Hoeveel Bikkelhart heb je nodig?

Bikkels zijn er in allerlei soorten en maten. Designers, Marketing Automation- en Conversie Specialisten, Copywriters en Front-end Developers. We zijn afzonderlijk sterk, maar nog krachtiger als je ons combineert. Samen maken we van jouw project een succes.

We antwoorden meestal binnen een werkdag!