Sluit

Wij antwoorden meestal binnen 48 uur!

logoHubspot

HubSpot: Het alles-in-1 platform

Met HubSpot heb je al je marketingtools op één plek. Ben je van plan HubSpot te gebruiken, of heb je de tool al, maar niet het idee dat je deze optimaal benut? Als officiële partner van HubSpot ondersteunen we je graag op sales-, marketing- en service-gebied.

Plan een kennismaking
Download de whitepaper

Wat is HubSpot?

HubSpot biedt een alles-in-één platform waarmee jij als bedrijf je inbound marketing, sales en klantenservice naar een hoger niveau tilt. Met heel veel geïntegreerde tools centraliseert HubSpot je marketingacties, personaliseert klantcontact, zet leads om in trouwe klanten en geeft inzicht in je prestaties. Met HubSpot haal je #1 allround software in huis en zet je oude manieren van klantwerving en -behoud om naar de aanpak die mensen in 2023 verwachten.

hubspotpipeline
hubspot-email
hubspot-workflow
hubspotpipeline
hubspot-email
hubspot-workflow

Daarom gebruik je HubSpot

1
Bezoek identificeren

Herken anonieme bezoekers op je website

2
Warme leads

Converteer prospects naar warme leads

3
Automatiseren

Automatiseer volledige e-mailcampagnes

4
Inzicht in resultaat

Overzichtelijke, uitgebreide dashboards

5
Integraties mogelijk

Koppel makkelijk met je eigen CRM

6
Inclusief CRM

Gebruik als complete CRM functionaliteit

Alle HubSpot Hubs

We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom passen we onze HubSpot-services aan op jouw specifieke behoeften en doelen. Of het nu gaat om het opzetten van een effectieve inbound marketingstrategie, het genereren van leads met de Marketing Hub of het automatiseren van sales processen binnen de Sales Hub. Wij hebben de kennis en expertise. Lees alles over de HubSpot Hubs.

Bekijk alle HubSpot Hubs
Bekijk alle HubSpot Hubs
Waar heb je hulp bij nodig?
Wil je een check op je huidige instellingen of een gratis demo? Integreren met andere tools of een volledige inrichting? Geen HubSpot uitdaging is ons te groot.
HubSpot Hub Audit
Denk je dat je kansen mist in je HubSpot-account? Krijg meer grip op je marketing & sales  met de HubSpot Hub Audit. In deze check lopen we jouw hele account door voor kansen.
Plan een demo
Een vrijblijvende korte demo waarin we aan de hand van een voorbeeldcase alle mogelijkheden van HubSpot laten zien. Zoals webpagina's, landingspagina's, blogs, campagnes, automation, e-mail, social media en formulieren.
Integreer HubSpot met andere tools
Synchroniseer HubSpot voor een snelle, betrouwbare en krachtige integratie met jouw database of tools. Geen technische set-up nodig, maar wel een zorgvuldige aanpak.
Heb je een vraag over Hubspot?

Ralph is onze Hubspot specialist en geeft je graag antwoord!

Plan een kennismaking

Platinum HubSpot-partner

Wij zijn officiële implementatiepartner van HubSpot en hebben alles in huis om met deze tool jouw klantreis te ontwikkelen, analyseren en te optimaliseren. We zetten onze kennis en ervaring in om bedrijven te ondersteunen, zodat ze alles uit HubSpot halen en hun groeidoelen bereiken.

 

platinum-badge-color

Zo omschrijven klanten de samenwerking met ons

De medewerkers van Bikkelhart zijn strategische denkers met een hands-on mentaliteit. Onze doelstellingen werden snel begrepen en met een resultaatgerichte mindset werden onze nieuwe websites ontworpen en ontwikkeld. Naast design en ontwikkeling wordt Bikkelhart's expertise op het gebied van marketing automation zeer gewaardeerd.

managementmeida logo

Steven de Kok, Managing Director

9.1

Management Media beoordeelt Bikkelhart met een 9.1

9.1
         
Wil jij HubSpot integreren met een tool?

Bekijk alle integraties waarbij wij je kunnen helpen.

Bekijk integraties

Haal het maximale uit HubSpot

Hubspot Whitepaper
Ontvang nu gratis de whitepaper 'Hoe haal je het maximale uit HubSpot?' Je krijgt 9 tips om alles uit je marketing, service en sales te halen met HubSpot.
  • Compleet overzicht van alle Hubs
  • Handige tips & tricks
  • Winnende use-cases

Mooie merken waar we voor werken

GVB
Hema
pathe
InShared
engie
hypotheker
Logo_Hiltermann_Lease
leaseplan-logo-full
new10
GVB
Hema
pathe
InShared
engie
hypotheker
Logo_Hiltermann_Lease
leaseplan-logo-full
new10

Hoeveel Bikkelhart heb je nodig?

Bikkels zijn er in allerlei soorten en maten. Designers, Marketing Automation- en Conversie Specialisten, Copywriters en Front-end Developers. We zijn afzonderlijk sterk, maar nog krachtiger als je ons combineert. Samen maken we van jouw project een succes.

We antwoorden meestal binnen een werkdag!