Sluit

Wij antwoorden meestal binnen 48 uur!

Branding

Fotografie

Heb jij bedrijfsfotografie op maat al eens overwogen? Wij zorgen ervoor dat jouw beeldmateriaal perfect aansluit bij je branding en conversiedoelen. Van fotografie die volledig is afgestemd op je website, tot kwalitatieve portretten en actiefoto’s op de werkvloer. 
Maak nu een afspraak

Bedrijfsfotografie waar je product of dienst van gaat stralen

We investeren vaak veel in design en tone-of-voice, maar vergeten daardoor soms om te kijken naar fotografie. Zonde! Want met een tone-of-image maak je het plaatje juist helemaal compleet. En dat geldt voor allerlei zaken: van social posts tot aan homepagina’s.

Laat je je bedrijfsfotografie door ons schieten? Wij kijken naar de kernwaarden van je organisatie en wat je wilt uitstralen. Deze vormen samen met de visuele identiteit, en het design van je website, het uitgangspunt voor een passend beeldconcept. Zo weet je zeker dat jouw verhaal goed wordt overgebracht en dat je foto’s bijdragen aan je conversiedoelen.

Moodboard

Van bestaande bedrijfsfotografie, tot kleuren en texturen die aansluiten bij de stijl die je zoekt. Met het moodboard zetten we de richting neer die we aanhouden bij de productie.

image 7-1
Het moodboard dat we maakten voor Hiltermann Lease

Shotlist

We leggen vast welke beelden we willen schieten en op welke locatie we dat doen. Daarnaast bepalen we welke modellen en props er nodig zijn, en kijken we naar productiemateriaal, kleding en visagie.

 

Productieplanning

De productie staat van A tot Z vast: wanneer, waar, hoe laat, met wie en hoe doen we de shoot? We leggen ook de rollen en afspraken per persoon vast, zodat de productie soepel verloopt en iedereen dezelfde verwachtingen heeft.

Quitclaim

We werken graag met een quitclaim. Hiermee behoudt de opdrachtgever het recht over het gebruik van het beeld. Zo weten zowel de opdrachtgever als het model waar het beeld voor gebruikt mag worden en voorkomen we miscommunicaties over afspraken.

Productie

Wanneer de voorbereiding is gedaan, kunnen we met vertrouwen gaan produceren. Op de productiedag(en) is de fotograaf aanwezig en, afhankelijk van de grootte en de scope van de productie, ook een artdirector. Dit creatieve team zorgt ervoor dat de beelden die vooraf zijn bedacht en afgesproken op de juiste manier worden gerealiseerd. In onze producties maken we ook graag gebruik van visagie en styling, zodat iedereen op zijn best wordt vastgelegd. De producer is ook aanwezig en zorgt er onder andere voor dat alle modellen op tijd in de visagie gaan en op de set verschijnen.

Neem een kijkje achter de schermen!

0.00

Plaatsing

De beelden zijn geschoten en nabewerkt. Nu begint het leukste gedeelte: we plaatsen de foto’s op je website of gebruiken ze voor marketingdoeleinden. We zorgen ervoor dat de juiste beelden op de juiste plek staan, zodat het past bij het verhaal dat je wilt vertellen. En door middel van gaze cueing laten we de bezoeker naar je boodschap of call-to-action kijken, waardoor deze meer aandacht krijgt.

Gazecuiing overlay
Hiltermann website fotografie

Waarom je eigen bedrijfsfotografie wilt

1
Herkenbaar en uniek

Het versterkt je branding, geloofwaardigheid en professionaliteit. Met eigen foto’s laat je pas zien wie je écht bent.

2
Eigen beeldbank

Met eigen fotomateriaal leg je een beeldbank aan. Zo creëer je een consistente beeldstijl waar je eindeloos uit kunt putten.

3
Hoger in de lijst

Je foto’s zijn niet alleen leuk om naar te kijken; ook Google snoept van unieke afbeeldingen. Hoe meer eigen foto’s, hoe hoger je rankt in Google.

Heb je een vraag over onze fotografiediensten?

Drink een (virtueel) kopje koffie met Wendy!

Maak nu een afspraak

Hiltermann Lease over onze fotografie

De vernieuwing van onze website is bij Bikkelhart in de juiste handen. Doordat we een sterke partner hebben gevonden, die echt actief meedenkt, zijn we uiteindelijk veel verder gekomen dan uitsluitend het redesign’en van het online platform.

Hiltermann normal

Eelco Postma, Marketing & CX Manager

8

Hiltermann Lease beoordeelt Bikkelhart met een 8

8
         

Wij ontwerpen en optimaliseren

Onze methode is een beetje zoals Yin & Yang. Ontwerp en optimalisatie. Vernieuwen en verbeteren. Bij ons is het nooit of, maar altijd én. We mixen creativiteit met data en halen samen het maximale uit jouw budget.

Ontdek meer
Ontdek meer
Mooie merken waar we voor werken