Sluit

Wij antwoorden meestal binnen 48 uur!

Flexfunnel

Met Flexfunnel creëer je ultieme flexibiliteit in complexe (sales)funnels.

Frustratie bij het aanpassen een funnel, herkenbaar? Met Flexfunnel zijn funnels op een website eenvoudig aan te passen. Zonder tussenkomst van IT. Hiermee verkort de time-to-market van maanden naar minuten en kan marketing ongelimiteerd testen en optimaliseren.

Plan een kennismaking

Flexfunnel en Bikkelhart

Flexfunnel is ontstaan uit een samenwerking tussen Bikkelhart en Novusoft. Bikkelhart ontwerpt de beste funnels en weet hoe flexibel een funnel moet zijn om deze te optimaliseren. Novusoft heeft daarvoor de beste technische oplossing. 

Flexfunnel-2 (1)
Flexfunnel-3 (1)
Flexfunnel-1 (1)
Sazas_voorbeeld
Bovag_auto
Onze klanten
Heb je een vraag over Flexfunnel?

Eric is onze Flexfunnel specialist en geeft antwoord op je vraag!

Plan een kennismaking

Funnel CMS

Een toegankelijk CMS stelt je in staat snel funnels aan te passen en varianten te maken. 

Zonder tussenkomst van IT kan je met Flexfunnel release onafhankelijk elke funnelstap aanpassen of varianten maken voor bijvoorbeeld A/B testen of nieuwe product introducties. 

Plan een kennismaking

Zonder tussenkomst van IT kan je met Flexfunnel release onafhankelijk elke funnelstap aanpassen of varianten maken voor bijvoorbeeld A/B testen of nieuwe product introducties. 

Plan een kennismaking

Zo omschrijven klanten de samenwerking met ons

Bikkelhart heeft veel verstand van verzekeringen, de online markt en verkoopgericht ontwerpen. Het is prettig schakelen met een team dat de online wedstrijd met ons wil winnen. We hebben een grote stap voorwaarts gemaakt in verkoop en gebruiksvriendelijkheid bij AllSecur.

Allianz_Direct

Jos Jansen, Senior E-business expert bij Allianz Group

8.7

AG beoordeelt Bikkelhart met een 8.7

8.7
         

Wat is Flexfunnel

Flexfunnel is eenvoudig te gebruiken door marketeers. Met deze tool kunnen funnels eenvoudig worden aangepast. Invulvelden kunnen worden geoptimaliseerd en vervolgens meetbaar worden gemaakt om te zien wat het effect is.

Daarom gebruik je Flexfunnel

1
Snel en efficiënt

Testen, evalueren en optimaliseren voor een hogere conversie is een proces dat nooit stopt. Met Flexfunnel heb je het een stuk sneller en efficiënter voor elkaar.

2
Funnels makkelijk kopiëren

Voortaan kopieer je funnels eenvoudig naar andere producten en labels. Om ze daarna ieder afzonderlijk te beheren en optimaliseren.

3
Blije marketeers én ICT-ers

Als marketeer doe je zelf kleinere wijzingen zonder dat je ICT nodig hebt. En als ICT’er kun je je volledig richten op uitdagende bouwklussen.

4
A/B-testen wat je maar wil

Wat dacht je van 2 velden omdraaien, een andere kleur voor een button of toch die ene vraag weglaten? Met Flexfunnel kun je echt alles in je funnel A/B-testen.

5
Zelf aan de knoppen

Geen lange implementatietrajecten, geen eindeloze vergaderingen met ICT meer. Als marketeer zit je zelf aan de knoppen en zie je direct het effect van je harde werk.

6
Met elk CMS te integreren

Of je CMS nu geschreven is in .NET, Java of PHP, het is altijd eenvoudig te integreren met Flexfunnel.

flexfunnelheadergradient
Zelf aan de knoppen

Blije marketeers dankzij flexfunnel

Waarom wordt jij, als marketeer, blij van Flexfunnel? Omdat je niet langer afhankelijk bent van wijzigingsverzoeken en releasekalenders voor het optimaliseren van je online verkoopfunnels.

Makkelijk en snel
Als marketeer wil je je funnel zo inrichten dat je de meeste bezoekers over de streep trekt. Met Flexfunnel kun je dit snel en gemakkelijk zelf, zonder dat je daar ICT voor nodig hebt.
Personaliseren
In een handomdraai heb je per doelgroep een funnel op maat met verbluffende conversieresultaten.
Analytics inzichten
Koppel Flexfunnel aan je Tag-manager en stuur de data-events naar Google Analytics, Omniture of een ander analytics-pakket en je weet precies wat je bezoekers in de funnel doen.
Kosten besparen
Nooit meer vele uren bezig met het onderhoud van een grote set funnels. Je kopieert en past funnels per verkoopkanaal eenvoudig zelf aan.
Zelf aan de knoppen
Geen lange implementatietrajecten en eindeloze vergaderingen met ICT. Maar als marketeer zit je zelf aan de knoppen en zie je direct het effect van je harde werk. ICT kan marketing beter helpen. Door de eenmalige implementatie van Flexfunnel is ICT marketing nu beter van dienst en wordt ICT ontlast, omdat de vele kleine verzoeken van marketing niet meer nodig zijn. Een win-win situatie.ICT heeft volledige controleICT heeft de volledige controle over Flexfunnel en kan geheel in eigen beheer de juiste koppelingen instellen.Flexfunnel past in de omgeving van ICTICT hoeft geen grote aanpassingen te maken aan systemen, interfaces en dergelijke. ICT kan met Flexfunnel snel overweg en het gemakkelijk integreren in het huidige systeemlandschap.
Integraties met

Blije ICT’ers dankzij Flexfunnel

Waarom wordt jij, als ICT-er, blij van Flexfunnel? Omdat je niet langer wordt lastig gevallen met die tijdrovende kleine aanpassingen die marketing de hele tijd blijft doorvoeren!

Interactie & Design
Bij het ontwikkelen van een online salesfunnel wordt als eerste de interactie en het design bepaald. De Flexfunnel wordt geschikt gemaakt om de gewenste interactie en het gewenste design te tonen door de funnelanimatie en styling te verwerken. Flexfunnel heeft een uitgebreide standaard-controlbox met vele stylingsmogelijkheden. Deze controlbox kan worden uitgebreid met specifieke en maatwerk-controls. Ieder control wordt 1 keer gemaakt en is beschikbaar in alle funnels.
Productinrichting
De volgende stap in de implementatie van Flexfunnel is het realiseren van de productinrichting. Hier is de gewenste flexibiliteit in het aanpassen en kiezen van de verschillende controls op de gewenste plekken. Velden kunnen vanuit de inrichting reageren op antwoorden op andere vragen. Een A/B-test of marketing-uiting kan bijvoorbeeld eenvoudig worden verwerkt. Ook het wijzigen of verplaatsen van de stappen in het online afsluitproces kan vanuit deze productinrichting worden gerealiseerd, zonder dat een programmeur hierbij nodig is.
NovuDialog platform
Flexfunnel is ontwikkeld met het NovuDialog platform waarbij rekening is gehouden met de design-richtlijnen voor een secure en robuuste webapplicatie. Flexfunnel is een dynamische webapplicatie geschreven in C# (C-Sharp) op het Microsoft .NetCore framework.azure; .net core
Externe koppelingen
Flexfunnel heeft als datainrichting gebruik gemaakt het AFD datamodel, de marktstandaard voor gegevensuitwisseling in de financiële sector (zie www.sivi.nl). Hierdoor is het gemakkelijker om koppelingen te maken met services die gebruik maken van deze standaard.Flexfunnel maakt gebruik van een calculatie en acceptatie service. Daarnaast kan ook op control niveau gekoppeld worden met externe services.Koppeling InteractieserviceMeer dan 20 premiecalculatie servicesAdres services (o.a. Cendris)Kentekenkoppeling (o.a. ABZ)Koppeling AcceptatieservicesFrissVerschillende Backoffice systemenHet voordeel van Flexfunnel is dat de koppelingen op technisch productniveau worden gerealiseerd. Voor de verschillende commerciële funnel varianten hoeven geen nieuwe koppelingen te worden gemaakt.
Maatwerk
De funnels gemaakt met Flexfunnel kunnen worden gerealiseerd conform de gewenste interactie en designwensen. Dit maatwerk wordt gerealiseerd bovenop het framework. Vanuit één framework worden alle implementaties doorontwikkeld. Zo blijft de funnel ook technisch up-to-date.Maatwerk door eigen ICT afdelingHet Flexfunnel framework kan beschikbaar komen binnen de eigen ontwikkelomgeving. Hierbij kan het maatwerk door de eigen ICT afdeling worden uitgevoerd, doorontwikkeld en onderhouden.

Hoeveel Bikkelhart heb je nodig?

Bikkels zijn er in allerlei soorten en maten. Designers, Marketing Automation- en Conversie Specialisten, Copywriters en Front-end Developers. We zijn afzonderlijk sterk, maar nog krachtiger als je ons combineert. Samen maken we van jouw project een succes.

We antwoorden meestal binnen een werkdag!