Sluit

Wij antwoorden meestal binnen 48 uur!

logoHubspot

Webinar: de top 10 lifehacks voor HubSpot

Ontdek de kracht van HubSpot met Ralph Kaan, de Growth Director van Bikkelhart! In deze webinar onthult hij dé 10 lifehacks voor HubSpot waarmee jij je klantconversies binnen no-time verhoogt. Van sequence e-mails tot CTA pop-ups: kijk, leer en verwerk de tips gelijk in je strategie.

Bekijk nu de gratis webinar

ralph
Geef je klantreis een boost met de conversiegeheimen van HubSpot! Onze Growth Director Ralph Kaan neemt je mee in 10 lifehacks voor HubSpot, die zowel voor je klanten als voor jezelf een wereld van verschil maken.
  • Maak kennis met het platform van HubSpot
  • Leer meer over het Flywheel model dat ze gebruiken
  • Ontdek de 10 onmisbare lifehacks voor meer klantconversies

Je kunt ‘m gelijk bekijken!

Ben jij ook bij de volgende webinar?

Deze webinar is opgenomen tijdens de Bikkeldag in september 2023. We openden de deuren van ons kantoor voor een gezellige en gastvrije middag bomvol kennis over de conversiegeheimen van HubSpot. Wil jij er de volgende keer ook bij zijn? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle toekomstige events!

beeldmerk-bikkeldag-horizontaal-1

Hoeveel Bikkelhart heb je nodig?

Bikkels zijn er in allerlei soorten en maten. Designers, Marketing Automation- en Conversie Specialisten, Copywriters en Front-end Developers. We zijn afzonderlijk sterk, maar nog krachtiger als je ons combineert. Samen maken we van jouw project een succes.

We antwoorden meestal binnen een werkdag!