Sluit

Wij antwoorden meestal binnen 48 uur!

logoHubspot

Webinar: 12 tips voor een sterke samenwerking tussen Marketing & Sales

Duik in de wereld van Marketing en Sales met Jens Hooiveld, onze Senior HubSpot Strateeg! In deze webinar neemt Jens je mee in de ideale lead handoff en vertelt hij hoe je met de juiste strategieën en tools, zoals HubSpot, de samenwerking tussen je marketing- en salesteams verbetert. 

Bekijk nu de gratis webinar

Jens (1)
Onze HubSpot Strateeg Jens Hooiveld neemt je mee in de problematiek waar veel klanten mee worstelen: hoe verbeter je de samenwerking tussen Marketing en Sales? En hoe verhoogt dit de conversie?
  • Leer meer over de ideale lead handoff
  • Ontdek praktische toepassingen in HubSpot
  • Krijg 12 tips voor een betere samenwerking tussen Marketing en Sales

Je kunt ‘m gelijk bekijken!

Ben jij ook bij de volgende webinar?

Deze webinar is opgenomen tijdens de Bikkeldag in september 2023. We openden de deuren van ons kantoor voor een gezellige en gastvrije middag bomvol kennis over de conversiegeheimen van HubSpot. Wil jij er de volgende keer ook bij zijn? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle toekomstige events!

beeldmerk-bikkeldag-horizontaal-1

Hoeveel Bikkelhart heb je nodig?

Bikkels zijn er in allerlei soorten en maten. Designers, Marketing Automation- en Conversie Specialisten, Copywriters en Front-end Developers. We zijn afzonderlijk sterk, maar nog krachtiger als je ons combineert. Samen maken we van jouw project een succes.

We antwoorden meestal binnen een werkdag!