Sluit

Wij antwoorden meestal binnen 48 uur!

Event: Love At First Click: User Research & CRO

Het thema van de Bikkeldag op donderdag 21 maart 2023. Een gastvrije middag bomvol zorgvuldig gekozen sprekers, sessies met direct toepasbare take-aways én voldoende ruimte om nieuwe mensen te ontmoeten. Lijkt dit je wat? Meld je dan snel aan!

Neem contact op

Het programma

Vanaf 13:30 uur zetten we de deuren van ons kantoor wagenwijd open om je te verwelkomen. Om 14:00 uur starten we met het programma dat we om 17:00 uur gezamenlijk afsluiten met een gezellige netwerkborrel. Natuurlijk zijn er ook Bikkels aanwezig die graag kennis met je maken of weer even met je bijpraten. 

Voor in je agenda:

  • 13:30 - Inloop op ons kantoor, Pedro de Medinalaan 9 op IJburg
  • 14:00 - Start van de Bikkeldag
  • 17:00 - Afsluiting met netwerkborrel

beeldmerk-bikkeldag-horizontaal

 

Check of je erbij kan zijn!

IMG_7923-bikkeldag-flyer

Het event is op uitnodiging. Een exclusief evenement voor product-owners, online marketeers en conversie specialisten.Via dit formulier kan je je aanvraag doen. De tickets gaan hard dus vul het snel in! 

  • Duik in een succesvolle cases
  • Volg kennissessies van merk en CRO experts
  • Netwerk met andere specialisten

Laat ons weten hoe jij de merk en cro strijd voert!

Hoeveel Bikkelhart heb je nodig?

Bikkels zijn er in allerlei soorten en maten. Designers, Marketing Automation- en Conversie Specialisten, Copywriters en Front-end Developers. We zijn afzonderlijk sterk, maar nog krachtiger als je ons combineert. Samen maken we van jouw project een succes.

We antwoorden meestal binnen een werkdag!