Sluit

Wij antwoorden meestal binnen 48 uur!

Event: Conversie verbeteren in het nieuwe AI tijdperk

Het thema van de Bikkeldag op donderdag 27 juni 2024. Een gastvrije middag bomvol zorgvuldig gekozen sprekers, sessies met direct toepasbare take-aways én voldoende ruimte om nieuwe mensen te ontmoeten. Lijkt dit je wat? Meld je dan snel aan!

Neem contact op

Het programma

Vanaf 13:30 uur zetten we de deuren van ons kantoor wagenwijd open om je te verwelkomen. Om 14:00 uur starten we met het programma dat we om 17:00 uur gezamenlijk afsluiten met een gezellige netwerkborrel. Natuurlijk zijn er ook Bikkels aanwezig die graag kennis met je maken of weer even met je bijpraten. 

Voor in je agenda:

  • 13:30 - Inloop op ons kantoor, Pedro de Medinalaan 9 op IJburg
  • 14:00 - Start van de Bikkeldag
  • 17:00 - Afsluiting met netwerkborrel

beeldmerk-bikkeldag-horizontaal_Juni24

 

Check of je erbij kan zijn!

BD-2024-maart-v3

Het event is op uitnodiging omdat het alleen relevant is als je daadwerkelijk bezig bent met conversie verbetering of dit wilt gaan doen. Via dit formulier kan je een aanvragen. De tickets gaan hard dus vul het snel in! 

  • Kennissessies over AI voor conversie
  • Netwerk met andere specialisten
  • Leer van succesvolle AI conversie cases

Benieuwd hoe jij AI toepast voor conversie!

Hoeveel Bikkelhart heb je nodig?

Bikkels zijn er in allerlei soorten en maten. Designers, Marketing Automation- en Conversie Specialisten, Copywriters en Front-end Developers. We zijn afzonderlijk sterk, maar nog krachtiger als je ons combineert. Samen maken we van jouw project een succes.

We antwoorden meestal binnen een werkdag!