Sluit

Wij antwoorden meestal binnen 48 uur!

Digital Design

Met digital design geef je jouw klanten een optimale online beleving. Van app tot shop en van funnel tot compleet website design: niet alleen een lust voor het oog, maar ook lekker in gebruik.

Digital design op basis van gedragsmodellen

Een goed digital design start met een goed fundament. Daarom zijn psychologische gedragsmodellen en inzichten over jouw merk en doelgroep de basis van onze ontwerpen. 

Als we Daniël Kahneman moeten geloven – en dat doen we – maken we 99% van de dag onbewust keuzes op basis van onze intuïtie. Ons brein maakt gebruik van ‘shortcuts’ bij het maken van deze keuzes. Bijvoorbeeld gebaseerd op eerder ervaringen, logica of gewoon ‘wat goed voelt’. Je maakt deze shortcuts extra krachtig als je ze combineert met de MBTI-profielen van Myers-Briggs. Je raadt het al: dat is precies wat wij ook doen in al onze digitale designs. 

Van conversie verhogen tot je klanten vlekkeloos een funnel door loodsen. Door in designs gebruik te maken van verleidingsprincipes en gedragsmodellen, beïnvloeden we de ervaring en het gedrag van jouw klanten. 

Dat doen we natuurlijk niet alleen. Tijdens het ontwerpen kijken Bikkels vanuit allerlei disciplines mee: copywriters houden in de gaten of je nieuwe site wel SEO-proof is en front-end checkt dat het oogstrelende design ook technisch gerealiseerd kan worden. Zo krijg jij het beste van alle werelden!

Stel een vraag of ga direct aan de slag
Paul schets een ideale digital design funnel
Design lead Paul schets een ideale funnel
Diensten

Wil je je huidige design testen en optimaliseren, een compleet redesign voor je website of eerst laagdrempelig kennismaken? 

E-commerce Design

Is online verkoop een van jouw belangrijkste doelen? Met e-commerce design haal je het maximale uit jouw website, platform of app. Wij helpen je door gedragswetenschap te combineren met concrete verkoopervaring. 

Service Design

Service design is een klantgerichte benadering om websites, apps en online omgevingen te verbeteren. Je klanten een betere ervaring bieden, je NPS-score verbeteren of klantloyaliteit verhogen: allemaal redenen om met service design aan de slag te gaan. 

Research & Testing

Een design is pas goed als de gebruikers dat zeggen. Met klikbare prototypes testen we onze ontwerpen met jouw doelgroep. Zo kunnen we razendsnel de gebruikerservaring en het gebruikersgemak verbeteren.

Branding
Waar staat jouw merk voor en wat maakt het uniek? Met branding vertel je jouw verhaal en bouw je aan een sterke reputatie. Zo onderscheid jij je van de concurrent en verander je klanten in fans. 
Design Challenge

Daag onze designers uit met deze challenge! Op kantoor of online pitch je jouw uitdaging. Onze designers doen in tweetallen een uur lang waar ze goed in zijn: moeilijke problemen oplossen met slimme designs. 

Ideaal om (gratis) kennis te maken met Bikkelhart en onze designers.

Toegankelijkheid

Websites, apps en andere tools zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Daarom vinden wij het belangrijk dat alles wat we ontwerpen digitaal toegankelijk is. Is jouw website voor iedereen beschikbaar en bruikbaar? 

Visueel ingesteld? Bekijk ons werk voor andere klanten

Waar optimaliseren en ontwerpen écht samenkomen

Bekijk meer cases
Heb je een vraag over digital design?

Creative Director Emiel beantwoordt hem graag!

Maak kennis met Emiel

Mooie merken waar we voor werken

GVB
Hema
pathe
InShared
engie
hypotheker
Logo_Hiltermann_Lease
leaseplan-logo-full
new10
GVB
Hema
pathe
InShared
engie
hypotheker
Logo_Hiltermann_Lease
leaseplan-logo-full
new10