Digital Design

Wij ontwerpen de optimale digitale gebruikerservaringen door websites en apps te laten anticiperen op de doelen en de context van de gebruikers. Vanuit de basis - het menselijk gedrag - ontwerpen wij de ultieme online beleving voor de klanten van onze klanten.

Maak direct een afspraak

Waar kunnen we je mee helpen?

Merkstrategie

Wat maakt jouw merk uniek, en hoe laat je dat zien? Samen zoeken we naar de onderscheidende factor en creëren we een ijzersterke positionering.

Visuele identiteit

Wie ben je en waar sta je voor? Je identiteit vormt het fundament van de touchpoints van jouw merk en komt tot uiting in kleur, typografie, toon, fotografie en illustratie.

Concept testing

Het is pas goed als de gebruikers dat zeggen. Daarom testen we onze klikbare prototypes continu en itereren we razendsnel op gebruikservaring en -gemak.

Digitaal ontwerp

Wij ontwerpen websites, apps, shops, funnels en portals. Voor onze UX en Visual Designers staat de gebruiker van jouw digitale platform altijd op nummer 1.

Een greep uit onze ontwerp diensten

Of je nu een formulier wilt verbeteren, een app wilt ontwerpen of met ons wil sparren over klantreizen of je merkportfolio, onze designers en strategen zorgen samen met jou voor een optimaal resultaat.

Wij ontwerpen met trots voor klanten zoals

Youvia
Youvia beoordeelt Bikkelhart met een
10
     
GVB
BVA Auctions
BVA Auctions beoordeelt Bikkelhart met een
8,5
     
Pathé
ABN-AMRO
ABN-AMRO beoordeelt Bikkelhart met een
7,6
    
Dynamo Group
Van Gogh Museum
61 klanten beoordelen Bikkelhart met gemiddeld een
8,4

Gratis design challenge

Met de design challenge daag je onze designers uit om bijvoorbeeld de aanmeldflow te optimaliseren of de onboarding van een app in te richten. Op ons kantoor of online pitch je jouw uitdaging. Onze designers doen in tweetallen een uur lang waar ze goed in zijn: moeilijke problemen oplossen met slimme designs. Als afsluiting presenteren de designers hun ideeën en ga jij met een flinke dosis inspiratie de (digitale) deur uit!

Design challenge aanvragen

Voorbeelden van digitale uitdaging:

  • De onboarding van een app
  • Het optimaliseren van een belangrijke webpagina
  • Een nieuw product introduceren

Wetenschappelijk fundament

MBTI-profielen

Myers-Briggs

Gewenst gedrag

Kahneman

Verleidingsprincipes

Cialdini

Het menselijk brein als basis

Wij ontwerpen op basis van een aantal psychologische gedragsmodellen. Deze modellen helpen ons om in te spelen op het keuze- en besluitvormingsgedrag van gebruikers.

Volgens Cialdini maakt ons brein ‘shortcuts’ bij het maken van keuzes. Deze shortcuts zijn met 6 verleidingsprincipes te beïnvloeden, die extra krachtig worden wanneer ze worden gecombineerd met de MBTI profielen van Myers-Briggs. Zij classificeert consumenten op basis van snelheid en drijfveer. Door dit in ons ontwerp toe te passen, gaat een gebruiker gewenst gedrag vertonen.

Daniël Kahneman stelt dat we 99% van de dag onbewust beslissingen maken op basis van onze intuïtie (mede gebaseerd op eerdere ervaringen, logica en ‘wat goed voelt’). Wij ontwerpen daarom klantreizen die aansluiten op de ervaringen en de context van de gebruiker.

Onze ontwerpen zijn altijd gebruiksvriendelijk en onderbouwd vanuit bovenstaande gedragsmodellen. Tijdens een persoonlijk gesprek lichten we graag toe hoe we dat doen.

Ik wil wel eens sparren over gedrag
Lisa

Waar mogen we je mee helpen?

Wil je aan de slag met online beleving voor de klanten? We denken graag met je mee!

Vertel ons iets meer over je uitdaging

Usability tests

Een usability test is een methode om de gebruiksvriendelijkheid van je website, applicatie of online tool te testen. Je design ziet er misschien geweldig uit, maar snapt je gebruiker ook waar alle knoppen voor dienen? En kan hij of zij gemakkelijk een account aanmaken of een bestelling afronden? Met een usability test laten we zien waar je verbeterpunten zitten en hoe je nog beter inspeelt op de wensen en behoeftes van je doelgroep. Klinkt goed toch?

bekijk ons speciale aanbod

Voorbeelden uit de praktijk

Benieuwd naar ons werk? In deze cases lees je hoe we bikkelden voor én met allerlei soorten klanten.Waar Bikkelhart zich in onderscheidt is dat ze echt een stap dieper gaan in de uitwerking, zodat we ons nog beter een beeld kunnen krijgen van hoe de app er uit zou zien.
Robin Nicolaas, Product Owner GVB App

Overtuigd of nieuwsgierig?

We horen graag hoe we jou kunnen helpen! Dus aarzel niet, en laat een bericht achter of neem direct contact met ons op voor een digitaal kopje koffie.

61 klanten beoordelen Bikkelhart met gemiddeld een
8,4