Webdesign

Van app tot shop en van funnel tot compleet website design: wij ontwerpen de optimale online beleving voor jouw klant. De ingrediënten? Schoonheid, gebruiksvriendelijkheid én gedragswetenschap. Ontdek nu wat onze UX en Visual webdesigners voor je kunnen doen.

Stuur ons een berichtje Bekijk ons werk

Hier kunnen we je mee helpen

Merkstrategie

Wat maakt jouw merk uniek, en hoe laat je dat zien? Samen zoeken we naar de onderscheidende factor en creëren we een ijzersterke positionering.

Visuele identiteit

Wie ben je en waar sta je voor? Je identiteit vormt het fundament van de touchpoints van jouw merk en komt tot uiting in kleur, typografie, toon, fotografie en illustratie.

Concept testing

Het is pas goed als de gebruikers dat zeggen. Daarom testen we onze klikbare prototypes continu en itereren we razendsnel op gebruikservaring en -gemak.

Digitaal ontwerp

Wij ontwerpen websites, apps, shops, funnels en portals. Voor onze UX en Visual Designers staat de gebruiker van jouw digitale platform altijd op nummer 1.

Lisa

Klaar om aan de slag te gaan?

Samen tillen we jouw online omgeving naar een hoger niveau. Stuur ons een berichtje en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vertel ons iets meer over je uitdaging

Samen winnen we de online wedstrijd

Bikkelhart is meer dan alleen ontwerp, we hebben nog veel meer kennis in huis! Tijdens het ontwerpen, kijken bikkels van allerlei andere disciplines mee. Zo krijg jij het beste van alle werelden.

Conversie optimalisatie

Met optimalisaties, A/B-testen en leadgeneratie zorgen onze CRO'ers dat ons ontwerp niet alleen mooi is, maar ook als een tierelier converteert.

Lees meer

Business analyse

Onze business analisten brengen je bedrijf in kaart. Wij herontwerpen de tools, systemen en processen die aan vervanging toe zijn.

Front-end

Onze front-enders zetten onze ontwerpen om in code, zodat alles werkt zoals het hoort en het er online ook nog mooi uitziet.

Gratis design challenge

De naam zegt het al, tijdens een design challenge krijg jij de kans om ons uit te dagen:

  • Pitch jouw online uitdaging aan ons: online of op kantoor.
  • Wij gaan 1 uur aan de slag en verzinnen in tweetallen allerlei slimme designoplossingen
  • Klaar? Dan presenteren wij onze ideeën en ga jij met een flinke dosis inspiratie de (digitale) deur uit!
Daag ons uit

Wij ontwerpen op basis van de wetenschap

MBTI-profielen

Myers-Briggs

Gewenst gedrag

Kahneman

Verleidingsprincipes

Cialdini

Het menselijk brein als uitgangspunt

Wij ontwerpen op basis van een aantal psychologische gedragsmodellen. Deze modellen helpen ons om in te spelen op het keuze- en besluitvormingsgedrag van gebruikers.

Volgens Cialdini maakt ons brein ‘shortcuts’ bij het maken van keuzes. Deze shortcuts zijn met 6 verleidingsprincipes te beïnvloeden, die extra krachtig worden wanneer ze worden gecombineerd met de MBTI profielen van Myers-Briggs. Zij classificeert consumenten op basis van snelheid en drijfveer. Door dit in ons ontwerp toe te passen, gaat een gebruiker gewenst gedrag vertonen.

Daniël Kahneman stelt dat we 99% van de dag onbewust beslissingen maken op basis van onze intuïtie (mede gebaseerd op eerdere ervaringen, logica en ‘wat goed voelt’). Wij ontwerpen daarom klantreizen die aansluiten op de ervaringen en de context van de gebruiker.

Onze ontwerpen zijn altijd gebruiksvriendelijk en onderbouwd vanuit bovenstaande gedragsmodellen. Tijdens een persoonlijk gesprek lichten we graag toe hoe we dat doen.

Vertel me meer

Usability test: zomeraanbieding

Met een remote usability test krijg je een uniek kijkje in de belevingswereld van je doelgroep. En deze zomer betaal je bij ons geen €8.000 maar slechts €6.000! Lees nu meer over usability testing en ontdek wat je bij deze actie krijgt.

Bekijk de zomeraanbieding

Wij ontwerpen met trots voor:

Youvia
Youvia beoordeelt Bikkelhart met een
10
     
GVB
BVA Auctions
BVA Auctions beoordeelt Bikkelhart met een
8,5
     
Pathé
ABN-AMRO
ABN-AMRO beoordeelt Bikkelhart met een
7,6
    
Dynamo Group
Van Gogh Museum
61 klanten beoordelen Bikkelhart met gemiddeld een
8,4
"Waar Bikkelhart zich in onderscheidt, is dat ze echt een stap dieper gaan in de uitwerking. Zo kregen we een nog beter beeld van hoe de app eruit zou zien."
Robin Nicolaas, Product Owner GVB App

Overtuigd of nieuwsgierig?

We horen graag hoe we jou kunnen helpen! Dus aarzel niet, en laat een bericht achter of neem direct contact met ons op voor een digitaal kopje koffie.

61 klanten beoordelen Bikkelhart met gemiddeld een
8,4