cro-challenge

Wij gaan de CRO challenge aan!

De Bikkelhart CRO challenge: binnen 2 uur een oplossing voor jouw probleem. Daag onze CRO specialisten uit met bijvoorbeeld het optimaliseren van een aanmeldflow, het verbeteren van een landingspagina of het verhogen van conversie op je productpagina.

Deze bedrijven gingen je voor

GVB ICS Ardanta Sazas DPGMedia

Wat is de CRO challenge?

Met de CRO challenge daag je onze CRO specialisten uit om bijvoorbeeld je aanmeldflow te optimaliseren of een belangrijke landingspagina te verbeteren. Op ons kantoor of online pitch je jouw uitdaging. Onze CRO specialisten doen in tweetallen een uur lang waar ze goed in zijn: moeilijke problemen oplossen met slimme optimalisaties. Als afsluiting presenteren ze hun ideeën en ga jij met een flinke dosis inspiratie de (digitale) deur uit!

Voorbeelden van digitale uitdaging:

  • De onboarding van een app
  • Het optimaliseren van een belangrijke landingspagina
  • Het verhogen van conversie op je productpagina


3 redenen om de CRO challenge te doen

Het kost je niks

De CRO challenge kost je 2 uur van je tijd, verder niks. We vinden continu bijleren belangrijk. Gaan we jouw CRO challenge aan? Dan betaal je dus niet in euro’s, maar in de vorm van een uitdagende opdracht.

Daar zeg ik geen nee tegen

De perfecte kennismaking

Of je nu al jaren klant bent of vandaag pas voor het eerst onze website bezoekt: de CRO challenge is voor iedereen. Ben je nog niet bekend met onze werkwijze? Dan is de CRO challenge de perfecte kennismaking!

Ik maak graag kennis

Out of the box-oplossing

Van marketing automation specialisten tot copywriters en van front-end developers tot online conversie specialisten: vanuit verschillende specialisaties kijken 8 paar ogen naar jouw vraagstuk. Een out of the box oplossing is dus gegarandeerd!

Dat wil ik wel
Sazas
De Bikkelhart CRO Challenge was voor ons een leuke en nuttige Challenge. Het doel was de conversie verhogen op onze campagnepagina. In zeer korte tijd wisten de CRO specialisten van Bikkelhart met concrete verbeterpunten te komen, waarvan diverse punten al direct toepasbaar zijn. Dit gaat ons zeker helpen onze conversie te verhogen.
Edwin van der Weide, Senior Marketeer bij Sazas

Een oplossing in 2 uur

’s Ochtends pitch je jouw probleem, 2 uur later presenteren wij onze oplossing. Dit is hoe we dat doen:


1 - De uitdaging

Je vertelt ons jouw uitdaging en we bespreken deze in een call. Is de CRO challenge de beste oplossing voor jouw uitdaging? Dan plannen we de challenge direct in!


2 - Pitch & start

Op de dag van de challenge maak je kennis met het team, pitch je jouw uitdaging en gaan onze CRO specialisten in tweetallen voor je aan de slag.


3 - De oplossing

Na een uur presenteren we je verschillende oplossingen en ga jij met frisse moed en een flinke dosis inspiratie de (digitale) deur uit!


We doen een beperkt aantal CRO challenges per jaar. Laat ons dus op tijd weten welke uitdaging je voor ons hebt!

Daag ons uit!

Nog maar 4 plekken beschikbaar voor 2022!

Liever eerst kennismaken?

Marlon kan je precies vertellen hoe de CRO challenge in zijn werk gaat. Even bellen of (ditigaal) koffiedrinken? marlon@bikkelhart.com of telefonisch via 020-7718235.

Afspraak maken?
61 klanten beoordelen Bikkelhart met gemiddeld een
8,4