Copywriting

Copywriting

Vind jij het lastig om je boodschap digitaal onder woorden te brengen? We helpen je met heldere communicatie voor je website, app en e-mails. We spreken de taal van de gebruiker, typen in je tone-of-voice én gaan altijd voor een hogere conversie.

Dit kunnen we voor je doen

Van SEO tot slogan en van nieuwsbrief tot blog: bij Bikkelhart kun je terecht voor allerlei soorten copy. Tijdens het schrijven werken we nauw samen met onze design- en CRO-collega's. Zo is een tekst niet alleen fijn om te lezen, maar ook aantrekkelijk en overtuigend. Bekijk de mogelijkheden hieronder of neem contact met ons op voor een aanbod op maat.Advies en optimalisatie

Benieuwd hoe je website er op copywriting gebied voor staat? In een expert review bekijken we jouw valkuilen én kansen. Samen zetten we de puntjes op de i, de komma’s tussen de werkwoorden en de bullets voor de points.

Dit wil ik

Tone-of-voice en schrijfwijzer

Ben jij nog op zoek naar de stem van jouw merk of product? Samen vinden we een passende tone-of-voice. En dankzij een heldere schrijfwijzer, staan alle pennen in jouw organisatie dezelfde kant op.

Doe mij dit maar

Blog, nieuwsbrief of artikel

Ook voor de meer inhoudelijke en journalistieke teksten kun je bij ons terecht. Van herschrijven en redigeren tot volledige contentcreatie. Verhalen die je gebruikers veranderen in fans.

Ja, graag
Lisa

Waar mogen we je mee helpen?

Wil je SEO-teksten laten schrijven, een workshop voor je team inplannen of ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? We denken graag met je mee! We bieden doorlopende ondersteuning vanaf 4 uur per week.

Vertel ons iets meer over je uitdaging

Online usability test vanuit huis

SEO-copywriting

Jouw website en Google worden beste vrienden. Van zoekwoordanalyse tot SEO-waardige teksten en van losse artikelen tot een complete strategie. Alles voor een betere online vindbaarheid.

Help mij hierbij

UX-copywriting

De juiste tekst op het juiste moment: met UX-Copywriting zorgen we voor een soepele gebruikservaring.

Menselijke interacties, heldere informatie en handige hulp in jouw app, funnel of formulier. Meer weten over UX-copywriting of wat wij daarin voor jou kunnen betekenen?


Online usability test vanuit huis

Chatbots en conversational interfaces

Met een chatbot verlaag je druk op je klantenservice en help je je gebruikers sneller. Dankzij de juiste techniek en copy, voert jouw nieuwe digitale assistent automatisch gesprekken voor jou. Zo houd jij tijd over voor andere zaken.Webinar Starten met Voice

Webinar Online Copywriting

Wil je weten hoe je ijzersterke webteksten en call to actions schrijft? Dit is je kans! In de webinar Online Copywriting leert copywriter Sabine je de do's en don'ts van online teksten schrijven.

Na de webinar weet je meer over:

  • Kort, actief én voor je lezer schrijven
  • Krachtige call to actions
  • Microcopy
  • SEO
  • E-mail onderwerpregels


Al meer dan 56 keer bekeken.

Content workshop

Hebben jij en je collega’s veel inhoudelijke productkennis, maar moeite om dit op papier te zetten? In een content workshop krijg je van onze copywriters de handvaten om zelf aan de slag te gaan.

  • Hulp, tips en advies op maat
  • Halve dag, hele dag of meerdaagse cursus
  • Diverse onderwerpen, persoonlijk voor jou samengesteld
  • Opdrachtenboekje met samenvatting na afloop


Usability test op locatie

Deze bedrijven gingen je voor

Monumenten.nl ICS InShared Pathe

Zullen we afspreken?

Alida kan jou alles vertellen over copywriting. Even bellen of koffiedrinken?

Alida van Kempen
Alida van Kempen
Digitaal strateeg
Maak een afspraak
Plan rechtstreeks in mijn agenda!
61 klanten beoordelen Bikkelhart met gemiddeld een
8,4