Sluit

Wij antwoorden meestal binnen 48 uur!

Branding

Waar staat jouw merk voor en wat maakt het uniek? Met branding vertel je jouw verhaal en bouw je aan een sterke reputatie. Zo onderscheid jij je van de concurrent en verander je klanten in fans. En wij helpen je daar graag bij!

Een sterk merk in 3 stappen

Samen met jou werken we vanbinnen naar buiten. Alles begint bij de kenmerken van je organisatie: het DNA van jouw merk. Wie ben je en waar sta je voor?

Daarna nemen we je verhaal onder de loep. We horen graag wat je te bieden hebt en hoe jij het verschil maakt voor je klanten. Als het nodig is, scherpen we je propositie aan of breiden deze uit. Zo leggen we de basis voor een sterke merkstrategie.

Ten slotte werken we alles uit. We werken aan jouw logo, kleurenpalet, lettertype en huisstijl, fotografie en tone of voice. Als je die al hebt, brengen we ze in lijn met jouw aangescherpte strategie en vullen we aan wat er ontbreekt. En zie zo: een compleet pakket dat jij voor al je (online) uitingen kunt gebruiken.

designconcept_Hiltermann
Restauratiefonds_styletile
Independer-afbeelding-nieuwe-merkstijl-tekst-links-nieuwe-fotografie-1200x573
designconcept_Hiltermann
Restauratiefonds_styletile
Independer-afbeelding-nieuwe-merkstijl-tekst-links-nieuwe-fotografie-1200x573
Hiltermann Lease: De esthetiek van het nieuwe vervoer

Het concept voor de vernieuwde identiteit is dat de twee archetypes ‘Leider’ en ‘Beschermer’ op elke mogelijke manier elkaar aanvullen en versterken. Het is juist die wisselwerking die we op elke mogelijke manier inzetten om de twee archetypes te laden. Van grote componenten tot de kleinste details: overal vind je het karakter van Hiltermann terug.

Restauratiefonds styletile

De nieuwe Independer merkstijl

Voor de nieuwe merkstijl begonnen we met het opfrissen van het kleurenpalet en een nieuwe richtlijn voor illustraties. Het resultaat? Een merkstijl die herkenbaar en toegankelijk is en je een gevoel van een warm welkom geeft.

De nieuwe Independer propositie

Met de nieuwe propositie wil Independer zichzelf en de medewerkers nóg meer laten zien. In de communicatie krijgen deze sympathieke en deskundige medewerkers daarom één van de hoofdrollen.

Ga aan de slag met je merk
Zo helpen we jou met branding

Ieder merk is anders, maar één ding is zeker: onze designers en content specialisten staan te trappelen om met dat van jou aan de slag te gaan.

Visual identity

Je visual identity is het uiterlijk van je merk. Van je e-mailhandtekening tot een billboard langs de snelweg. Met behulp van onze creatievelingen straal jij straks overal hetzelfde uit.

Brand Activation

Als merk streef je naar een doel, heb je duidelijke waarden en wil je een bepaald gevoel overbrengen. Wij zorgen dat jouw doelgroep dit begrijpt en zich aan je bindt. Niet voor even, maar voor altijd.

Motion & Animation

Met Motion & Animation breng jij jouw merk tot leven. Bewegende beelden, animaties en video’s trekken de aandacht van je klant en zorgen voor een unieke online ervaring. 

Fotografie
Heb jij bedrijfsfotografie op maat al eens overwogen? Wij zorgen ervoor dat jouw beeldmateriaal perfect aansluit bij je branding en conversiedoelen. Van fotografie die volledig is afgestemd op je website, tot kwalitatieve portretten en actiefoto’s op de werkvloer.
Tone of voice
Wat is de stem van jouw merk? Door duidelijke afspraken te maken over je tone of voice, klink je in al je communicatie hetzelfde. Of je nu iets kleins op Facebook post of een belangrijke e-mail verstuurt.

Wij gingen samen voor betere branding

Meer verhalen met branding als hoofdpersoon?

Bekijk meer cases
Heb je brandende branding vragen?

Stel ze aan Emiel, onze branding specialist.

Zet jezelf in zijn agenda

Mooie merken waar we voor werken

GVB
Hema
pathe
InShared
engie
hypotheker
Logo_Hiltermann_Lease
leaseplan-logo-full
new10
GVB
Hema
pathe
InShared
engie
hypotheker
Logo_Hiltermann_Lease
leaseplan-logo-full
new10