Branding

Bikkelhart 🧡 Infi

Met de eerste succesvolle samenwerking achter de rug en een nieuw gezamenlijk project in het verschiet, kruipen Bikkelhart en Infi wat dichter tegen elkaar aan. We organiseren zelfs samen op 21 mei een interne kennissessie!

Het recente verleden

In 2020 hebben we samen met Infi gewerkt aan de nieuwe mobiele app voor de reizigers van GVB. Samen met het team van GVB hebben we als Bikkelhart het complete design van de app gemaakt. Na de designfase hebben we het project overgedragen aan Infi, die met de bouw van de app aan de slag ging. Binnenkort publiceren we een case waarin we je alles over dit project vertellen. Te nieuwsgierig naar het resultaat? Download dan alvast de nieuwe GVB app in de Android Play Store of de App Store van Apple

Het heden

Die samenwerking voor GVB beviel goed. Tijdens het project hebben we Infi en haar medewerkers beter leren kennen. Er zijn natuurlijk verschillen tussen het werk van de designers en optimalisatie specialisten bij Bikkelhart en developers bij Infi, maar er zijn ook overeenkomsten.

Tijdens een interne kennissessie voor en door collega’s, maken we die verschillen en overeenkomsten inzichtelijk. Zo kunnen we in de toekomst nog beter samenwerken! Als werktitel hebben we simpelweg “even” voor BiFi Day gekozen: een samenvoeging van de eerste en laatste letters van onze bedrijfsnamen. En zoals dat gaat met dergelijke werktitels voor interne dingen: het blijft plakken. Dus hebben we vrijdag 21 mei de eerste BiFi Day, waarop we kennis delen en meer leren over elkaars werkveld.

Om nog wat meer uit de samenwerking te halen, hebben we zelfs een BiFi Day website gemaakt met daarop het programma en de sprekers. Neem vooral eens een kijkje om te zien wat ons bezig houdt!

De nabije toekomst

Natuurlijk kijken we ook nog  naar de toekomst. Binnenkort gaan we namelijk samen aan de slag met een project voor Hiltermann Lease. Wij hebben er in elk geval zin in! Over dit nieuwe project vertellen we je binnenkort meer via onze social media, blogs en websites. 

Wil jij onderdeel uitmaken van een van onze teams? We zoeken allebei altijd enthousiaste nieuwe collega’s! Kijk vooral eens op werkenbij.infi.nl of bikkelhart.com/vacatures.

Liever een web app of mobiele applicatie laten ontwerpen en (uit)bouwen? Neem dan vrijblijvend contact op met Infi of met Bikkelhart. We vinden het leuk als je ook onderdeel van onze gezamenlijke toekomst wordt!

Door: Liset de Boer

Online Copywriter

liset@bikkelhart.com | linkedin

Vorig artikel
klantreizen

Een snelle oplossing en sterke start - innoveren op de klantreis

klantreizen

5 redenen om met service blueprints aan de slag te gaan

Volgend artikel