Nieuws

Bikkelhart gaat DigitalCX van CX Company inzetten voor conversational commerce toepassingen

Bikkelhart, ontwerpers van online verkoop, en CX Company, specialist in geautomatiseerde en intelligente klantconversaties, hebben een partnership gesloten.

Rotterdam, 12 juli 2018 – Bikkelhart, ontwerpers van online verkoop, en CX Company, specialist in geautomatiseerde en intelligente klantconversaties, hebben een partnership gesloten. Bikkelhart gaat DigitalCX, het geavanceerde conversation platform van CX Company, inzetten om effectievere conversational commerce-oplossingen voor klanten te realiseren en hun online verkoop te vergroten.

 

Bikkelhart is een digitaal bureau gespecialiseerd in het realiseren van online concepten, websites, portals en funnels. CX Company biedt een conversation platform, als Platform as a Service (PaaS), om klantinteracties en -transacties te automatiseren. Bikkelhart kiest CX Company als partner vanwege diens bewezen kennis en kunde op dit gebied en de uitgebreide mogelijkheden van DigitalCX. Het conversational platform van CX Company is robuust en werkt kanaalonafhankelijk, vereenvoudigt het ontwerpen van dialogen en omvat machine learning-toepassingen voor zelflerend vermogen. DigitalCX sluit bovendien naadloos aan op Blueconic, een tool voor online visitor-profiling, waar Bikkelhart preferred supplier van is.

 

Dankzij de partnerovereenkomst kan Bikkelhart met DigitalCX eenvoudig AI-gedreven conversational virtual agents, intelligent assistents en slimme chatbots realiseren. De samenwerking met CX Company biedt hen de handvaten om vanuit de context en persona-informatie die ze met Blueconic verzamelen, geautomatiseerde relevante dialogen te ontwikkelen. Klanten van Bikkelhart kunnen hierdoor de juiste content voor de juiste persoon op het juiste moment in het juiste kanaal bieden. Dit leidt tot een betere klantervaring en een hogere conversie.

 

Laurens Hutten, eigenaar van Bikkelhart: ‘Met het oog op de toekomst ben ik blij dat de samenwerking met CX Company nu geformaliseerd is. Wij zien conversational commerce als een belangrijke ontwikkeling in online commercie en door het partnership met CX Company kunnen wij hier op een goede manier invulling aan geven. Het zorgt ervoor dat we onze klanten nog beter kunnen ondersteunen bij het realiseren van een contextuele klantreis en een hogere conversie.’

 

Dirk Jan Dokman, CCO van CX Company ‘De consument is gewend om via het kanaal van zijn keuze snel de juiste informatie te krijgen. Om real-time relevante dialogen met online bezoekers te ondersteunen, is het nodig dat dit op geautomatiseerde en intelligente wijze gebeurt. Wij weten uit ervaring dat Bikkelhart professionele services op ons platform biedt, om een zo optimaal mogelijke customer journey voor hun klanten te realiseren.’

CX Company en Bikkelhart hebben tevens de ambitie uitgesproken om samen innovatieve toepassingen te ontwikkelen op het gebied van online verkoop en disruptieve serviceconcepten.

ArtikelenNieuws

Deze coachende e-mailflow leidt je zo terug de funnel in

Vorig artikel