Social

Behind the scenes Bikkelhart.com

Op 18 maart 2016 jl. is de nieuwe Bikkelhart website gelanceerd. Een product vanuit eigen huis waar we erg trots op zijn en als online visitekaartje voor onze klanten zien. Neem een kijkje ‘behind the scenes’ om te zien hoe het eraan toeging bij het maken van de nieuwe website.

Een nieuwe look

Bikkelhart is dit jaar 7 jaar geworden! En dat vroeg om een nieuwe look. Onze bikkels zijn aan het werk gegaan om Bikkelhart in een nieuw jasje te steken. Het kostte wat bloed, zweet en tranen, maar op 18 maart 2016 jl. is de nieuwe Bikkelhart website gelanceerd. Een product vanuit eigen huis waar we erg trots op zijn en als online visitekaartje voor onze klanten zien. Natuurlijk hebben we onze eigen Bikkelhart methode toegepast op de website. Op basis van een aantal psychologische gedragsmodellen, zoals het MBTI en Cialdini’s verleidingsprincipes is de website ontworpen. Door dit ‘persuasive design’ toe te passen en de gedragsmodellen te combineren gaat de gebruiker gewenst gedrag vertonen.

Nu is er zelfs écht ‘behind the scenes’ materiaal gevonden waar je kan zien hoe het proces van de nieuwe website in zijn werk is gegaan. Dus gordijnen dicht, surround sound aan en popcorn op schoot.

Kom langs voor een kopje koffie

Wilt u weten wat Bikkelhart voor uw online verkoop kan betekenen?

maak direct een afspraak

Vorig artikel
Social

Bikkelhart workshop: pre-suasion

Artikelen

Vernieuwende productweergave: een blik op Fitbit en Adidas

Volgend artikel