SEO copywriter nodig?

SEO copywriter nodig?

Search engine optimization, ofwel SEO maakt je online beter vindbaar. Wil je dat jouw website beste vrienden wordt met Google? Op deze pagina lees je wat wij voor jou kunnen doen.

Hoe kom je bovenaan in Google?

Het is Google’s grootste missie om alle informatie op de wereld universeel toegankelijk te maken. Daarom doet de zoekmachine bij elke zoekopdracht z’n best om de relevantste websites te laten zien. Maar hoe ziet het algoritme jou als relevant, of beter gezegd: hoe kom jij bovenaan in Google? Door te werken aan je techniek, autoriteit en content.Techniek

Is je website opgebouwd uit de juiste code? Hoe netter en vollediger die is, hoe beter. Ook een snelle laadtijd van je website verhoogt je SEO-waarde. En werkt je site ook nog goed op elk apparaat? Dan heb je de basis onder controle. Onze front-enders lopen jouw website graag even na.

Vertel me meer

Autoriteit

Hoe meer websites naar de jouwe linken, hoe populairder -en dus relevanter- je voor Google lijkt. Daarom is het handig om te zorgen voor zogeheten backlinks. Ook met interne links beïnvloed je je autoriteit. Onze CRO-ers en copywriters leggen je graag uit hoe je dit op de juiste manier doet óf regelen het voor jou.

Dit wil ik

Content

Van homepage tot blog en van tekst tot afbeelding. Hoe meer je content aansluit op de behoefte van je bezoeker, hoe beter. Dit begint met het gebruik van de juiste zoekwoorden, maar eindigt daar zeker niet mee. Onze copywriters helpen jou om je bezoekers te veranderen in fans.

Ja, graag!

Waar mogen we je mee helpen?

We kunnen SEO-teksten voor je schrijven, een hele strategie opzetten of een workshop aan je team geven. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij denken graag met je mee!

Vertel ons iets meer over je uitdaging

zoekwoordonderzoek

Zoekwoordonderzoek

Voordat we beginnen met schrijven, doen we een zoekwoordonderzoek. Hierbij kijken we naar:

1. Relevantie: welke zoekwoorden gebruikt je doelgroep?
2. Zoekvolume: waar wordt het meest op gezocht?
3. Concurrentie: hoeveel is er al over dit onderwerp te vinden?

Zo komen we erachter met welke woorden jij de meeste kans maakt op die felbegeerde eerste positie in Google. Trouwens, ook als je zelf je copy wilt schrijven, kunnen we dit zoekwoordonderzoek voor je doen.

Plan een zoekwoordanalyse

SEO-teksten laten schrijven

Van je homepage tot je productpagina’s en van kleine stukjes tot volledige blog. Wij schrijven SEO-proof teksten die ook nog eens lekker lezen.

Hierbij letten we op de lengte van de tekst, de juiste zoekwoorden en zoekwoorddichtheid. Ook voegen we interne links toe en verzorgen een ideale meta title, meta description en eventueel alt-tags voor je afbeeldingen.


SEO teksten laten schrijven

Meten is weten

Welke pagina’s doen het goed en welke minder? Aan de hand van de analyses, kijken we wat we kunnen optimaliseren. Als een pagina slecht gevonden wordt, verhogen we de SEO-waarde. En wordt ‘ie veel bezocht, maar vertrekken mensen direct weer? Dan zoeken we uit waar de pagina tekortschiet en maken deze leuker. Natuurlijk kan een onderwerp door (zoek)trends meer of minder populair worden. Door dit in de gaten te houden, gaan we altijd mee met de ontwikkelingen. Heb jij hulp nodig bij het meten van je SEO-score?SEO-workshop

Heb jij al een goede tekstschrijver in huis, maar niet zoveel kennis van SEO? In een SEO-workshop krijg je de handvatten om zelf aan de slag te gaan.

  • Hulp, tips en advies op maat
  • Presentatie of interactieve workshop
  • Persoonlijk voor jou samengesteld
  • Opdrachtenboekje met samenvatting na afloop


SEO copywriting workshop

Deze bedrijven gingen je voor

Pathe Allianz Direct Powerpeers

Zullen we afspreken?

Alida kan jou alles vertellen over SEO copywriting. Even bellen of koffiedrinken?

Alida van Kempen
Alida van Kempen
Digitaal strateeg
Maak een afspraak
Plan rechtstreeks in mijn agenda!
61 klanten beoordelen Bikkelhart met gemiddeld een
8,4