Bikkelhart grote winnaar in de Emerce 100

Wat een feest! Wij staan dit jaar op de eerste plek in de Emerce 100. In de categorie 'digital agency specialized' staan we met 5,5 sterren - en heel veel trots - bovenaan. Hoe is dit ons gelukt?

Het beste gespecialiseerde digitale bureau

Als internetspecialist moet je tegenwoordig heel wat kunnen. Emerce bepaalt ieder jaar op basis van de mening van ‘beslissers’ wie de beste is. In dit geval zijn die beslissers klanten en branchegenoten. Dit jaar kozen jullie massaal voor Bikkelhart, wat resulteerde in een nummer 1 positie.

“Door én met onze klanten staan wij aan de top”

Een persoonlijk record

En voor deze positie hebben we keihard gewerkt. Stonden we een aantal jaar geleden nog op de 4e plek, nu laten we alle bureaus achter ons. De score? 5,5 sterren van maximaal 7. Daarmee verslaan we niet alleen de concurrentie, maar verbreken we ook ons eigen record dat tot nu toe 5 sterren was. Maar, dit is natuurlijk nog niet genoeg. Volgend jaar willen we meer: groeien en beter worden.

2016

3de

2017

4de

2018

2de

2019

1ste

Veel dank en trots

De uitslag van de Emerce 100 wordt grotendeels door klanten bepaald. En dat is de reden waarom dit voor ons zo belangrijk is. Wij doen altijd ons best om niet voor een relatie te werken, maar met. Niet als een extra kostenpost, maar als een extra collega. Daarom willen we jou, onze klant en onze collega, bedanken. Dit is waar we het voor doen.

Bikkelhart in het kort

Bikkelhart is een veelzijdig ontwerpbureau met een digitaal DNA. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, optimaliseren en automatiseren van de complete digitale beleving van jouw klanten. Wij beheersen het complete traject: van strategie tot e-mailcampagnes, van design tot conversie-optimalisatie en van concept tot content. Wij maken van iedere digitale klantreis een unieke, persoonlijke ervaring.

Kennismaken

Ook hulp nodig bij het winnen van de online wedstrijd? De beste manier om erachter te komen of er een basis is voor een samenwerking, is om af te spreken onder het genot van een bakkie ambachtelijk gebrande koffie.

Ja, ik wil een afspraak
61 klanten beoordelen Bikkelhart met gemiddeld een
8,4