Interview

Bryan aan de slag bij Bikkelhart

Nieuwsgierig hoe het verder gaat als je solliciteert en wordt aangenomen? Bryan kan je alles vertellen over de sollicitatieprocedure en zijn eerste maand bij Bikkelhart.

Het gesprek

In het eerste gesprek kwam ik er snel achter dat binnen Bikkelhart een positieve sfeer hangt. Allemaal vrolijke gezichten achter het bureau en mijn gesprek met Johan en Marcel verliep fijn. Geen standaard sollicitatiegesprek, maar een goed gesprek om elkaar beter te leren kennen.

De eerste week

In de eerste week heb ik veel kennismakingsgesprekken gehad met alle nieuwe collega’s. Het designteam – mijn team – stond voor me klaar met allerlei artikelen, tips en tricks. Na de eerste twee dagen begon ik al aan een project en kreeg ik veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

De eerste maand

Na een warm welkom van allemaal toffe collega’s, zit ik inmiddels helemaal op mijn plek. Ik werk voor verschillende klanten en het voelt alsof ik hier al een lange tijd werk. Als UX designer is dit een goede plek om jezelf te ontwikkelen, omdat je in een hecht team actief bent waar je gemakkelijk kunt sparren met collega’s. Elke dag leer je nieuwe dingen. Iedereen kan hier zichzelf zijn, werkt hard, maar is in voor een lolletje. Dat merkte ik op de teamdag tijdens het brouwen van bier.

Wat je verder nog wilt weten

  • De koffie is écht ambachtelijk.
  • Het is geen probleem als je je lunch vergeet (wat mij nu wekelijks overkomt) want je kunt altijd een Turkse pizza halen.
  • Op vrijdag om 16.00 uur worden de gekste hits gedraaid.

Laura aan de slag bij Bikkelhart

Volgend artikel