Digitale transformatie

Digitale transformatie

Een digitale transformatie: hoe begin je ermee? Wij helpen je om jouw relevante processen digitaal te maken. Onze specialisatie ligt daarbij vooral op sales- en serviceprocessen. Klaar om met de Maturity Scan te kijken waar jij je winst kan halen?

Onze 6 pijlers

Om je goed te helpen bij jouw digitale transformatie, gebruiken we een speciaal door ons ontwikkeld model. We kijken waar je winst kan halen en stellen prioriteiten. In het model maken we gebruik van 6 pijlers:

Het merk, Het product, Touchpoints, Mensen en processen, Sturen op resultaat, OmzetgroeiHet merk

Kloppen je merkwaarden en -verhaal nog wel als jouw merk (ook) digitaal is geworden? En misschien trekt jouw online merk wel een nieuwe doelgroep aan? In verschillende sessies beantwoorden we deze vragen en helpen we je met de vertaalslag. Samen maken we van jouw verhaal, een digitaal verhaal.


Het product

Het digitaliseren van een product klinkt eenvoudiger dan het is. Het kan zijn dat je product of dienst online ineens minder toegevoegde waarde heeft voor je klanten. We denken graag met je mee.....


Touchpoints

Aan de hand van je klantreis digitaliseren we stap voor stap de contactmomenten van jouw klanten. Met verschillende tools en sessies brengen we de behoefte en verwachting van je klanten in kaart. Denk daarbij aan usability testing, product vision boards, brandkey sessies, feedback surveys en A/B testen.

digitale transformatie
Maturity Scan

Mensen en processen

Ook mensen en systemen moeten omschakelen. Bij het neerzetten van een schaalbare architectuur voor de toekomst, is kennis van techniek, trends en wensen van je werknemers de sleutel tot succes. Dat betekent soms afscheid nemen van oude, vertrouwde tooling om plaats te maken voor nieuwe.


Sturen op resultaat

Om de gehele transformatie goed in de gaten te houden, heb je KPI’s nodig. Met effectieve en voor je juiste personen inzichtelijke dashboards monitoren we de digitalisering en de bijbehorende omzetverschuivingen.


Omzetgroei

Online sales wint snel terrein van offline sales, maar het een kan niet zonder het ander. Met kennis van en ervaring uit de markt helpen wij je om de juiste balans en aanpak te vinden.

Deze klanten hebben we al geholpen

Monumenten.nl ICS InShared Pathe

Benieuwd hoe jij ervoor staat?

’Ben je nieuwsgierig naar waar jij winst kan halen? Of kan je hulp gebruiken met het bepalen van je prioriteiten?

Met een Maturity Scan brengen we de status en de groeimogelijkheden van je digitale transformatie in kaart. Zo zie je waar je al bent en wat je nog nodig hebt om je digitale transformatie te voltooien!

Vraag de Maturity Scan aan

We reageren binnen 1 werkdag

Zullen we afspreken?

Alida kan jou alles vertellen over copywriting. Even bellen of koffiedrinken?

Alida van Kempen
Alida van Kempen
Digitaal strateeg
Maak een afspraak
We brengen je naar ons contactformulier
61 klanten beoordelen Bikkelhart met gemiddeld een
8,4