Simpel Case

Case

Simpel

Simpel biedt voordelige sim only abonnementen aan zonder gedoe en stelt de klant centraal. Dat doet Simpel door, naast de voordelen van eenvoud, een constant goede kwaliteit te bieden.

Bikkelhart is gevraagd om processen op de website zo simpel mogelijk te ontwerpen.

Simpel

redesign van de complete customer journey

Een redesign van de complete customer journey voor de website, aanvraagstraat en Mijn Simpel. Van het oriënteren op de website, het versturen van de simkaarten tot aan de maandelijkse facturatie.

redesign van de complete customer journey
Overreden en verleiden
oriëntatiefase

Overtuigen en verleiden

Bezoekers overtuigen en verleiden om klant te worden bij Simpel, dat is het doel in de oriëntatiefase van de bezoekers. Dat doen we door naast het tonen van waanzinnige acties inzicht te geven in de voordelen van een sim only abonnement bij Simpel. Hierbij nemen we twijfels weg door het tonen van reviews van huidige klanten, het klantcijfer, verdiepende pagina's en een klantenservice.

Overreden en verleiden
beslisfase

Keep it "Simpel"

Bij een bedrijf dat Simpel heet, horen simpele processen. Twijfel wegnemen en bezoekers snel en soepel door de aanvraagstraat leiden is de sleutel naar succes. We vertalen dat door alleen gegevens uit te vragen wanneer die nodig zijn. Op de juiste momenten geven we extra uit over het verloop van het proces. Keep it 'Simpel'

All onboard!

Een effectieve onboarding zorgt ervoor dat je nieuwe klant ook een trouwe gebruiker wordt. Dit begint bij Simpel bij het stapsgewijs aan de hand nemen van de bezoeker en hem te verleiden om Mijn Simpel te gaan gebruiken. Een goede eerste indruk maak je immers maar één keer.

Online betaling
1

Online betaling

De eerste stap omvat het bevestigen van je rekeningnummer door de eerste maand abonnementskosten te betalen via iDEAL.

Account aanmaken
2

Account aanmaken

Na de betaling kom je terug op de website. Daar kun je een account aanmaken om je nummerbehoud- & bestelstatus te bekijken. Hierbij wordt de klant geholpen bij het aanmaken van een veilig wachtwoord.

3

Status inzien

Online inzicht in de status van je bestelling en het nummerbehoud. Als je de simkaart ontvangen hebt kun je deze direct online activeren in hetzelfde venster.

Status inzien
nazorgfase

Selfservice

Van inzicht in je verbruik, het instellen van een plafond of het wijzigen van je abonnement, het kan allemaal via Mijn Simpel. Of je nu op je mobiel zit of achter je pc, je hebt altijd en overal inzicht in jouw abonnement.

“Simpel heeft in het team van Bikkelhart een partner gevonden die de kracht van eenvoud in de vingers heeft. Met veel enthousiasme en professionaliteit hebben de Bikkels constructief samengewerkt met de vele partners in dit project. Dankzij Bikkelhart is onze website niet alleen effectiever, maar bieden we onze klanten iedere dag mooie ervaringen.”
Youri Treur - Director E-commerce & Customer Service | Simpel
Simpel beoordeelt Bikkelhart met een
8,8