Van pitch naar campagne

Van pitch naar campagne

De oplossing van ALS ligt als een puzzel op tafel. Er is veel DNA beschikbaar van ALS-patiënten, maar om dat te onderzoeken is geld nodig. Ook jouw bedrijf kan een stukje van de oplossing zijn. In de nieuwe campagne voor Stichting ALS Nederland laten we je zien hoe.

Bekijk Yannicks verhaal

Zo word je een stukje van de oplossing

De oplossing voor ALS ligt als puzzelstukken op tafel. Er is veel DNA van patiënten, maar niet genoeg geld om dit te onderzoeken. Designer Bob combineerde het idee van deze puzzelstukken met de Million Dollar Homepage, waar bedrijven pixels met hun eigen afbeelding kochten. Door een puzzelstuk van €1500 te kopen, steunt jouw organisatie de nieuwe campagne van Stichting ALS Nederland. Jouw puzzelstuk wordt, inclusief logo, op de site van de campagne getoond. Van de opbrengst gaat 75% naar onderzoek en 25% naar bestaande patiënten.

Koop een puzzelstuk Word een stukje van de oplossing!

Jouw organisatie kan het verschil maken

Wil je meer weten over onze campagne met Stichting ALS Nederland? Yannick vertelt je graag zijn persoonlijke verhaal en laat je zien hoe jouw organisatie kan bijdragen aan de strijd tegen ALS.

Maak een afspraak met Yannick

Steun deze campagne op een andere manier

Doneren kan niet alleen in de vorm van geld, maar ook in de vorm van (online) aandacht. Ook zonder een puzzelstuk te kopen kan je bijdragen aan het vinden van een genezing voor ALS. Dat doe je bijvoorbeeld door deze campagne te delen op social media of in je nieuwsbrief. We hebben de teksten en afbeeldingen die je kan gebruiken alvast klaargezet in een Dropbox. Je hoeft het bericht dus alleen nog maar te plaatsen!Download het promotiemateriaal Binnen 2 minuten zet je al een post online!
Promotiemateriaal
"Wetenschappers van over de hele wereld werken samen aan de oplossing. Zelf ook onderdeel zijn van die oplossing, dat is heel bijzonder." - Marian, relatiebeheerder bij ALSDeze bedrijven gingen je voor

ICS InShared Pathe

yannicks verhaal

Yannicks verhaal is persoonlijk, aangrijpend en indrukwekkend. Zo'n verhaal komt het best over als het persoonlijk wordt verteld. En dat is precies wat Yannick doet. Hij vertelt je graag hoe ook jij kan helpen in de strijd tegen ALS.

Maak een afspraak
61 klanten beoordelen Bikkelhart met gemiddeld een
8,4